Jump to content

tsoutsas7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsoutsas7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

tsoutsas7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα την βοήθεια σας στην αναζήτηση μου για Bluetooth Handsfree. Έχω ρίξει μια ματιά στο Skroutz κυρίως (δεν ξέρω αν υπάρχει στα καταστήματα κάτι διαφορετικό π.χ. καμιά προσφορά) και έχω δει τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 και τα QCY T13, που είναι τα πιο οικονομικά και δημοφιλή βάση του Skroutz. Έχω διαβάσει τα σχόλια όμως και είναι πολύ κακά και για τα 2, όπως ότι χαμηλώνει η ένταση από μόνη της στο ένα ακουστικό, ότι τελειώνει η μπαταρία γρήγορα, ότι μαζεύουν κερί και διάφορα άλλα. Είναι λογικό, ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή την τιμή των 13-17 ευρώ. Σαν παράδειγμα τα ανέφερα αυτά. Εγώ δεν ψάχνω κάτι πολύ ακριβό, καθώς δεν τα χρησιμοποιώ καθημερινά, αλλά ούτε και για πολλές ώρες. Τα χρειάζομαι για μέσο όρο 1 ώρα την ημέρα (και πολύ λέω) για τα τυπικά πράγματα, όπως μουσική κατά κύριο λόγο. Οι κλήσεις δεν με ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου, οπότε το μικρόφωνο δεν με αφορά να είναι το καλύτερο. Δίνω βάση στο να έχει καλή απομόνωση ήχου (Active Noise Cancellation) για να ακούω καθαρά την μουσική μου. Γρήγορη φόρτιση θα με ενδιέφερε (όχι αναγκαίο), καθώς και η αντοχή στον ιδρώτα. Θα ήθελα να κυμανθώ μέχρι τα 50 ευρώ το πολύ (αν γίνεται). Θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας και άμα συμφέρει και αξίζει η διαφορά των χρημάτων στο να δώσω κάτι παραπάνω για κάτι πολύ καλύτερο, περιμένω να μου το προτείνετε. Αλλά προτιμώ να μην ξεφύγω εφόσον δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ, θέλω απλά να κρατήσουν και να αντέξουν στο χρόνο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
  2. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Ευχαριστούμε για το δώρο καλή επιτυχία σε όλους.
  3. Καλησπέρα παιδιά, έχω αυτό το κινητό που αναφέρω στον τίτλο και θέλω να ρωτήσω, αν μπορώ να του βάλω την πιο πρόσφατη έκδοση android και miui; (έστω το Oreo, αν δεν γίνεται το Pie (έχω 7.1 nougat) και από το miui την 10, αφού έχω ήδη την 9.6). Ευχαριστώ! θα περιμένω τις απαντήσεις σας.
  4. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θέλω να μου προτείνετε τι να πάρω για προστασία της τηλεόρασης μου (https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/175023-lg-28mt49s-28?cmicc=skroutz#) του PS4 μου (https://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Slim-500-GB-PS719845454.htm) και του Router μου (Vodafone). Δεν ξέρω τι κάνει το καθένα,*για αυτό ζητάω την βοήθεια σας,*για να επιλέξω ότι καλύτερο γίνεται για προστασία (να είναι καλό και οικονομικό όσο γίνεται). Επιπλέον μπρίζα και προαιρετική μπορεί να είναι ένα φωτιστικό δωματίου ή το λάπτοπ μου (Lenovo). Οπότε θέλω τουλάχιστον 5 υποδοχές. Ευχαριστώ!
  5. Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω τι είναι το PS4 Slim F Chassis*(αυτό που έδιναν τώρα στην Black Friday) γιατί το αγόρασα και*απλά έχω την απορία. Δεύτερον, θέλω να του πάρω μια βάση (https://www.skroutz.gr/s/10077017/Sony-Vertical-Stand-PS4-Slim-Pro-Black.html) πιστεύετε ότι είναι καλή; (Οριζόντια ή κάθετα; αιώνια απορία :P ) Τρίτον, επειδή την έχω πατήσει με το PS3 και θέλω να το προσέχω τώρα, το θέμα ψύξης και ότι δεν πρέπει να είναι κοντά σε τοίχο για να μπορεί*να αναπνέει, ισχύει έτσι; Τι μου προτείνετε για θέμα ψύξης να πάρω; κάτι με ανεμιστηράκια έχω δει αλλά δεν ξέρω ποιο είναι καλό. Υπάρχει κάτι επίσημο ή πάμε σε κάτι άλλο; (Δεν θέλω κάτι ακριβό, ούτε κάτι φθηνό, απλά να κάνει την δουλειά του) Θα χαρώ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια σας, Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Τι εννοείς; να χρησιμοποιώ και τις 2 μαζί ή ξεχωριστά; Για tempered glass τι προτείνεις; εννοώ για ποιότητα να μου προτείνεις
  7. Ναι φίλε μου και σε αυτό κατέληξα, το παράγγειλα από Κωτσόβολο στα 269 το player edition με τα λέιζερ. Θα έρθει σε 10 μέρες βέβαια λόγο διαθεσιμότητας αλλά πιστεύω αξίζει η αναμονή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια τελεύταια ερώτηση για θήκη και tempered glass. Τι θα μου προτείνατε να του πάρω; γιατί πρώτη φορά θα βάλω τέτοια στο κινητό. Θέλω να το προσέχω όσο γίνεται μιας και είναι καινούργιο. Δεν θέλω όυτε κάτι ακριβό, ούτε κάτι φθηνό αρκεί να είναι καλό όμως να κάνει δουλειά δεν με νοιάζει αν είναι επίσημο ή όχι. ευχαριστώ! Προτείνεται το κάλλυμα πλάτης μόνο ή την άλλη τύπου "book" ; είναι ανάλογα τα γούστα το ξέρω απλά ρωτάω ή υβριδική;
  8. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά ΜΆΛΛΟΝ θα καταλήξω στο Honor Play λόγο Κωτσόβολου στα 265 προσφορά να μην μπλέκω με skroutz να είμαι και σίγουρος γενικά με την εγγύηση αλλά και επειδή είναι και αυτό πολύ καλό κινητό και αντικειμενικά είναι πολύ πιο όμορφο designατο και όχι πλαστικό και γενικά δεν μαρέσει το notch του poco είναι λίγο άσχημο (γνώμη μου πάντα) σημασία έχει ότι θα βγω σίγουρα κερδισμένος από αυτό που έχω τώρα (huawei y6) οπότε όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Ποιο προτείνετε να πάρω; το Player Edition κόκκινο; έχει ωραίο σχέδιο αυτό πίσω αν το έχετε δει ή το navy blue; Τι γνώμη έχετε για το Μι 8 lite; (επειδή το είδα που το έβαλαν στα 329 τα καταστήματα) και το Honor 8X; (στα 300 από γερμανό) σε σχέση πάντα με το Honor Play. Το Honor Play έχει b20; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Μερικά δίνουν 1 χρόνο καταστήματος και άλλα 1 χρόνο προμηθευτή (της xiaomi δηλαδή δεν εννοεί; ) επειδή ρώτησα οπότε τι λες; εντάξει άμα πάθει κάτι στο 2ο χρόνο τι να πω; :P ατυχία απλά χαχα. Πιστεύω αν τον πρώτο χρόνο δεν βγάλει πρόβλημα δεν θα βγάλει και μετά λογικά.
  10. Λάθος μου, εννοώ ακουστικά για να ακούσω μουσική. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. 1 Χρόνος καταστήματος απο skroutz είναι αρκετό λες ή να μην το προτιμήσω; το λέω γιατί το poco στο mygad παει στα 340 (με 2 χρονια εγγυση και δικο τους service) περιπου αλλα παει παραπανω απο τα 300 που εχω βαλει οριο. Επίσης μια ερώτηση τελευταία, το honor play είναι αποκλειστικά για gamers; ή είναι και για την χρήση που ζητάω κατάλληλο; επειδή λέγεται gamer edition με τρομάζει ότι είναι για αυτό και μόνο πχ αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο ε; ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.
  11. Στο Play για ραδιοφωνο αμα θελω να βαλω ακουστικα πχ μπορω με ανταπτορα ετσι;
  12. Τι εγγύηση σου έδωσαν φίλε; Θα πάρει android pie 9 και αργότερα το 10; αν ξέρεις.
  13. Την παρασκευή θα γίνει η αγορά απλά προετοιμάζομαι από τώρα, τώρα αν βάλουν κάτι άλλο θα το δω εκείνη την ώρα.
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, σου είπα για το Poco ότι στο skroutz το έχει 300 οπότε αυτό θα πάρω άμα είναι απο εκεί. Το Play 265 απο κωτσόβολο είναι μια χαρά απλά λέω επειδή το poco είναι καλύτερο να το πάρω απλά φοβάμαι επειδή είναι απο skroutz και δεν ξέρω τι υποστήριξη έχουν σε xiaomi. Ο κωτσόβολος είναι οκ σε θέμα εγγύησης αν πάρω πχ. το Play;
  15. 265 στον κωτσόβολο το Play με την προσφορά και το Poco από skroutz στα 300 ακριβώς. Συμφέρει η αγορά από skroutz όμως σε θέμα εγγύησης; αυτό φοβάμαι. Η να προτιμήσω "σιγουριά" καταστήματος; Το 8Χ είπαμε όχι έτσι;
×
×
  • Create New...