Jump to content

Wisbar Advance 2 ή Spb Pocket Plus

solamnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια καλή απάντηση για το ανωτερω ερώτημα;;;;;

Wisbar advance ή Spb Pocket Plus...????

To ρωτάω αυτό γιατί το SpbPocket Plus στο Qtek μου εμφανίζει κάτι νερά πάνω στην οθόνη. Είναι φυσιολογικό???? (αν και από κατι screenshots που είδα εμφανίζονται αυτά τα νερά...)....

Ποιο από τα δύο;;;; ή και τα δύο;;;;;;

Νερά;;; Εγώ που το χω δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Για ανέβασε κανά screenshot να δούμε. Εγώ πάντως έχω εγκατεστημένα και τα 2. Για εφέ προτείνω wisbar, για λειτουργικότητα spb pocket plus.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Τα παρακάτω screenshots τα πήρα από το επίσημο site... (επειδή ακριβώς το Qtek μου παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια.....) Κοίτα στην πάνω πλευρά της εικόνας όπου δεν καλύβεται όλη η οθόνη... Αυτά αποκαλώ νερά... Στην μία εικόνα φαίνεται και λίγο πράσινο....... Με το που τα είδα στο Qtek μου απεγκατέστησα το Spb Pocket Plus αμέσως.... (Άμα κολήσει το μάτι κάπου .... άστα.... )...

Εγκατέστησες και τα δύο είπες;;;;;

Το PDA σου δουλεύει γρήγορα μετά από αυτό;; Αυτά που φαίνονται στα screenshots εμφανίζονται στο δικό σου;;;

Λειτουργικά όντως το Spb Pocket Plus είναι άριστο.. αλλά αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα που σου ανέφερα ... άστα...

φιλε τα νερα που λες ειναι ο μετρητης της μπαταριας αν θελεις πας στο options και τα απενεργοποιείς

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Τα παρακάτω screenshots τα πήρα από το επίσημο site... (επειδή ακριβώς το Qtek μου παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια.....) Κοίτα στην πάνω πλευρά της εικόνας όπου δεν καλύβεται όλη η οθόνη... Αυτά αποκαλώ νερά... .

αν αυτο το αποκαλεις bug του pocket plus, οι προγραμματιστες του το αποκαλουν battery indicator. εγω τον θεωρω τον καλυτερο τροπο να βλεπω γρηγορα και σχεδον παντου την κατασταση της μπαταριας μου. αν σε ενοχλει πηγαινε απο τα options του προγραμματος και αφαιρεσε το τικ απο την συγκεκριμενη επιλογη.

αν και χρησιμοποιουσα wisbar απο τις πρωτες του εκδοσεις, απο τοτε που βγηκε το pocket plus 2 δεν κανω ουτε καν προσπαθεια να το αλλαξω. ειναι σταθερα η πρωτη εφαρμογη που μπαινει στο ppc μου....

edit: αργησα ενα λεπτο ε?:)

Καλά ούτε σε chat να ήμουνα... Αμεσότατη Απάντηση.... Σας ευχαριστώ...

Κοτσάνες αρχαρίου... Που θα πάει θα το μάθω....

Άρα τελικά το Spb Pocket Plus.... Σας ευχαριστώ....

παιδια οσοι εχετε βαλει το pocket plus εχετε δει αν το κανει πιο αργο το ppc;

Eγώ το βρίσκω αρκετά βαρύ σαν πρόγραμμα, αλλά έχει δυνατότητες που δεν τις βρίσκεις αλλού.

Η ενδειξη μπαταρίας στην κορυφη είναι πολύ χρησιμη σε full screen εφαρμογές για παράδειγμα.

Το έβαλα σήμερα... Πιστεψέ με δεν καθυστερεί καθόλου το μηχάνημα... (βέβαια εγκαθίσταται μόνο στην κύρια μνήμη)...

Φαντάζομαι βέβαι εξαρτάται από το PPC που έχεις (εγώ έχω QTek S100)...

Guest lagoudakis
Το έβαλα σήμερα... Πιστεψέ με δεν καθυστερεί καθόλου το μηχάνημα... (βέβαια εγκαθίσταται μόνο στην κύρια μνήμη)...

Φαντάζομαι βέβαι εξαρτάται από το PPC που έχεις (εγώ έχω QTek S100)...

εχω και το 100 και το 2020 :)

Δοκίμασέ το και στα δύο και δες τι γίνεται :) :) :)

Δύο Pocket PC???? Καλό κουράγιο .... Εγώ με ένα ακόμα προσπαθώ να δω πως θα το σετάρω καλύτερα.... :lol: :lol: :lol:

Guest lagoudakis
Δοκίμασέ το και στα δύο και δες τι γίνεται :) :) :)

Δύο Pocket PC???? Καλό κουράγιο .... Εγώ με ένα ακόμα προσπαθώ να δω πως θα το σετάρω καλύτερα.... :lol: :lol: :lol:

εγω να δεις!!!!πανω που φτιαχνω το ενα μου φευγει το αλλο!!! :lol: εχω χασει την μπαλα!!!! :wacko: :wacko: :D

Τα έχω βάλει και τα δύο, αλλά τελικά κράτησα το spb γιατί είναι φοβερά λειτουργικό και πραγματικά έχω μεινει απόλυτα ευχαριστημένος αν και είμαι πρωτάρης με τα ppc.

• 2 weeks later...

Συμφωνω και εγω απολυτα! το SPB ειναι πολυ καλοφτιαγμενο. αν αφαιρεσεις τις περιττες συντομευσεις απο την today screen γινεται πολυ ελαφρυ.

Το μονο προβλημα που εχω ομως ειναι πως καποιες φορες.... χανεται το align settings της οθονης μου. δηλαδη ενω παταω το s στο εικονικο πληκτρολογιο τυπωνεται το α . κλπ.

εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα?

__________________kostas ntinos______________

Guest lagoudakis
Συμφωνω και εγω απολυτα! το SPB ειναι πολυ καλοφτιαγμενο. αν αφαιρεσεις τις περιττες συντομευσεις απο την today screen γινεται πολυ ελαφρυ.

Το μονο προβλημα που εχω ομως ειναι πως καποιες φορες.... χανεται το align settings της οθονης μου. δηλαδη ενω παταω το s στο εικονικο πληκτρολογιο τυπωνεται το α . κλπ.

εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα?

σε 2020 που το εχω ειναι σε ολα μια χαρα!!!και πεταει το μηχανακι!!!καμμια καθυστερηση ;)

Πάντως δεν βλέπω κάποια άμεση σύκριση Wisbar advance και Spb Pocket Plus. Το καθένα κάνει ξεχωριστή δουλειά. Το 1ο είναι για skin ενώ το δεύτερο είναι για το today.

Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2 και δεν έχω το παραμικρό κόλλημα, και γενικά το ppc πάει σφαίρα...

Οι εκδόσεις μου είναι: Wisbar 2.4.1.1 beta, Spb Pocket plus 3 beta

(έχω μια μανία με τις beta εκδόσεις...:))

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg