sairisa Δημοσιεύτηκε November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Προκειται να προχωρησω σε αγορα συσκευης.Όπως φαινεται εχω το s7 edge,πολυ ευχαριστημενος μετα απο 2 χρονια.Πιθανές επιλογές ειναι s9 plus,huawei p20 pro και iphone xs η xs max. Οποιαδήποτε αλλη πρόταση δεκτή .Να τα ζυγίσουμε και να καταλήξουμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Προκειται να προχωρησω σε αγορα συσκευης.Όπως φαινεται εχω το s7 edge,πολυ ευχαριστημενος μετα απο 2 χρονια.Πιθανές επιλογές ειναι s9 plus,huawei p20 pro και iphone xs η xs max. Οποιαδήποτε αλλη πρόταση δεκτή .Να τα ζυγίσουμε και να καταλήξουμε.:) αφού έβαλες στην εξίσωση και το xs max που είναι τεράστιο, τότε note 9 απο μενα ο βασιλιάς αυτή τη στιγμή μετά και το κάζο του mate 20 pro Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Note 9 και από μένα, αν δεν θα είχε γίνει η μα.... α με το Mate 20 pro θα σου έλεγα για εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Νομιζω οτι για τετοια διλημματα, πρωτα να καταληξεις στο mobile OS που θα θελεις να εχεις. Για iOS νομιζω τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα εφ'οσον δεν υπαρχει budget limit. Εκει η σημαντικη παραμετρος ειναι το μεγεθος συσκευης. (xs/ xs max) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. November 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Iphone δεν ειχα ποτε και μου ειναι λιγο δελεαστικο για την αλλαγη...να δω και αυτη την πλευρα. Οσον αφορα το note ειναι και αυτο απιστευτο κινητο και πολυ καλη προταση..το τελευταιο note που ειχα ηταν το 4. Οποτε αφηνουμε στην ακρη το σ9 πλας.Μεταξυ note και iphone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Προκειται να προχωρησω σε αγορα συσκευης.Όπως φαινεται εχω το s7 edge,πολυ ευχαριστημενος μετα απο 2 χρονια.Πιθανές επιλογές ειναι s9 plus,huawei p20 pro και iphone xs η xs max. Οποιαδήποτε αλλη πρόταση δεκτή .Να τα ζυγίσουμε και να καταλήξουμε.:) Note 9 8/512gb Η αρχοντιά σε stylus!!! Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 SOYES 7S Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Προσωπικά αν δεν είχα χρηματικό περιορισμό θα πήγαινα σε κάτι παρακμιακό κινέζικο και νομίζω αυτή την περίοδο στην κορυφή της πυραμίδας είναι το Oppo Find X. Full screen οθόνη, slider μηχανισμός που το κάνει πιο ιδιαίτερο και ένα κινητό που θα το έχουν ελάχιστοι στην Ελλάδα. Και μεγάλη μπαταρία, αποδεδειγμένος επεξεργαστής και πολύ καλές κάμερες πίσω και ιδιαίτερα μπροστά, όπου όπως συνήθως η OPPO, προσφέρει τις καλύτερες (αν και πλέον το Pixel 3 μάλλον την ξεπέρασε στο συγκεκριμένο κομμάτι). Α, και η Lamborgini Edition έχει την ταχύτερη γρήγορη φόρτιση, γεμάτη μπαταρία σε 35 λεπτά, αλλά ακόμα και το απλό γεμίζει 50% στον ίδιο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Meizu 16,Sony xz3; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Εγώ θα περιμένα λίγο για το mi mix 3. Ένας ενδοιασμός υπάρχει για τη μπαταρία Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Αφού δεν υπάρχει θέμα ρευστού, εννοειται iPhone.. Θα γεράσεις μαζί του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts