fonzi Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Για δώσε λεπτομέρειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Το πρόβλημα με το πλαϊνό κουμπάκι φωτογράφισης, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείτε και όταν το χρειάζεσαι να τα ξανά ενεργοποιείς Ελπιζω να μην χρειαζεται κατσαβιδι :p Ποιος ειναι φιλε μου ?? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή κατά τα γνωστά, πας στο κινητό Ψυχαγωγία - Απομακρυσμένος Έλεγχος και διαλέγεις εφαρμογή: Presenter : είναι για το power point Μedia Player : για το media player Desktop : κουνας το ποντίκι μέσω του τηλεφώνου. Το πιο χρήσιμο είναι το presenter για παρουσιάσεις powerpoint! Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή κατά τα γνωστά εννοείς με bluetooth αντάπτορα; Εσύ μιλάς για το 520. Γίνεται και με άλλα κινητά (πχ siemens cx75)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 εννοείς με bluetooth αντάπτορα; Εσύ μιλάς για το 520. Γίνεται και με άλλα κινητά (πχ siemens cx75)? ναι με bluetooth μπορεις να κανεις απομακρυσμενο ελεγχο. επιλεγεις μενου-->ρυθμισεις-->συνδεση-->bluetooth-->απομακρυσμενος ελεγχος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 ναι με bluetooth μπορεις να κανεις απομακρυσμενο ελεγχο. το "ναι" πάει και στο ότι μπορείς με όλα τα bluetooth κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 το "ναι" πάει και στο ότι μπορείς με όλα τα bluetooth κινητά; δεν ξερω για ολα τα κινητα.για τα sony ericsson ΝΑΙ. αλλωστε εδω μειλαμε για το z520i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Το πρόβλημα με το πλαϊνό κουμπάκι φωτογράφισης, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείτε και όταν το χρειάζεσαι να τα ξανά ενεργοποιείς δώσε λεπτομέρειες πως ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagedon_1 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Καλημέρα.Έχω κάποιες ερωτήσεις-παρατητήσεις.Η μπαταρία του τηλεφώνου είναι η ίδια με αυτήν του Κ750.Το πληκτρολόγιο κλειδώνει?Πρόσοψη πού μπορώ να βρω?Τελικά το τηλέφωνο πόση μνήμη έχει?Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση οτί είχε 16Μ αλλά το my phone explorer δείχνει 23.54Μ.Αυτά προς το παρόν,συγνώμη αν σας κουρασά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Με το SonyErricson έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις τον υπολογιστή χρησιμοποιόντας το ώς Human Interface Device΄μέσω της θύρας bluetooth... Όχι δυστυχώς δεν μπερδεύτικα (θα ήθελα το P910 να κοστίζει 184€!!!)... Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ανατρέξεις στην ιστοσελίδα της sony Ericsson! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Οκ, σίγουρα δέν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά μέχρι τώρα επειδή δεν έχω βρεί κάτι το καλύτερο κάνω το εξής: Το κάμερα μπατον ουσιαστικά λειτουργεί με click down εντολή που συμαίνει πως τραβάει φωτογραφία όταν το πλήκρο απο απάτητο πατηθεί. Οπότε υπαρχουν δύο λύσεις. Είτε να μην μπορεί να πατηθεί επειδή δεν θα μπορεί να βρεθεί στην θέση πατημένο είτε να βρίσκεται συνεχώς στην θέση πατημένο. Το δεύτερο το κατάφερα χρησιμοποιόντας ένα λεπτό λαστιχάκι (λεπτό για να μπορεί να κλείνει το πορτάκι )το οποίο περνά γύρω γύρω από το κινητό έτσι ώστε να κρατά το πλήκτο πατημένο. Μέχρι τώρα δεν έχω πρακτικό πρόβλημα (αντιαισθητικό ίσως λίγο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikossp Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Paides kalhmera.k ego skeftomai na to paro.exo ena k700 k epeidh eimai fanatikos SE tha hthela na rothso: 1)tha prepei na paro kainoyrgio hands free k kainoygio fortisth aytokinitoy gia to z520?toy k700 doyleuoyn? 2)timh SAR gia to z520? 3)ginetai apenergopoihsh toy koymioy ths photografikhs apo to plai? eyxaristo perimeno tis apantiseis sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 SAR Z520= 2 x SAR K700i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ο δείκτης SAR είναι υψηλός! Βέβαια το κινητό πιάνει παντού.. Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο δείκτης SAR δεν εξαρτάται από το μέσο όρο εκπεμπόμενης ακτινοβολίας αλλά από το Μέγιστο εκπεμπόμενης ακτινοβολίας... Οπότε κάτι τέτοιο είναι λογικό αφού το κινητό αυξάνει την ισχύ του για να έχει καλό σήμα σε περιοχές που αλλα κινητά βγάζουν εκτός δικτύου... Βέβαια επειδή είναι θέμα υγείας καλή θα ήταν η χρήση ενός handsfree.... το οποίο θεωρώ απαραίτητο με την αγορά του κινητού τηλεφώνου... Η τιμή SAR είναι 0,98 με τα πρότυπα που ισχύουν σε Ευρωπαική ένωση, Ιαπωνία, Κίνα και κάποιες άλλες χώρες (αν θυμαμαι καλά).. Εχω την εντύπωση πως K750i,W800i,Z520i,W550i,D750i είναι συμβατά μεταξύ τους.... Το κουμπακι ΔΕΝ απενεργοποιειται... Προσωπικά έκανα μια πατεντα για να μην πατιέται.... Η αληθεια είναι πως αν είσαι προσεκτικός με το κινητό σου δεν θα έχεις πρόβλημα. Φωτογραφία τραβάει αν το πατήσεις για 5 περίπου δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει καινούρια έκδοση λογισμικού για το τηλέφωνο, αλλά δεν έχω καλώδιο να τη δοκιμάσω... Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει καινούρια έκδοση λογισμικού για το τηλέφωνο, αλλά δεν έχω καλώδιο να τη δοκιμάσω... Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Z520i - New firmware R3F015 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Πολύ ωραιά! Και τι καινούριο έχει; Αξίζει να πάρω καλώδιο να τη βάλω; Σε σέρβις τη βάζουν δωρεάν; Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Πολύ ωραιά! Και τι καινούριο έχει; Αξίζει να πάρω καλώδιο να τη βάλω; Σε σέρβις τη βάζουν δωρεάν; με το απκομμα αποδειξης αγορας του κινητου,πας σε ενα οποιοδηποτε sony ericsson service point και σου περνανε ΔΩΡΕΑΝ την αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 ΟΚ! Τελευταία ερώτηση: Πρέπει να κάνω backup τηλ. κατάλογο, φωτογραφίες κλπ ή δεν επηρρεάζονται με την αναβάθμιση; Έχεις παρατηρήσει αλλαγές; Βελτιώνεται τίποτα; Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 ΟΚ! Τελευταία ερώτηση: Πρέπει να κάνω backup τηλ. κατάλογο, φωτογραφίες κλπ ή δεν επηρρεάζονται με την αναβάθμιση; Έχεις παρατηρήσει αλλαγές; Βελτιώνεται τίποτα; εγω που εχω κανει αναβαθμιση,δεν εχασα κανενα αρχειο. αλλοι που κανανε τα χασαν ολα. κατεβασε το my phone explorer και σε 3 λεπτακια θα κανεις ενα ολοκληρο μπακαπ ολο το τηλεφωνο,ετσι για να εισαι σιγουρος για καθε παν'ενδεχομενων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 εγω που εχω κανει αναβαθμιση! Έχεις παρατηρήσει αλλαγές; Βελτιώνεται τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Λοιπόν έκανα κι εγώ αναβάθμιση... Δε βλέπω κάτι διαφορετικό... Αν δω αλλαγές θα τις γράψω εδώ. Ψάχνω να βρω ένα επίσημο changelog αλλά δε βρίσκω τίποτα. Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Έχεις παρατηρήσει αλλαγές; Βελτιώνεται τίποτα; να σημειωσω οτι αναβαθμιση δεν εκανα στο z520 αλλα στο k700i που εχω. παντα μια αναβαθμιση λυνει καποια bug,αλλα στο σημειο που εχουμε φτασει τωρα..ειτε υπαρχει προβλημα στο κινητο ειτε δεν υπαρχει..εμεις θελουμε να περασουμε αμεσα νεο update.γνωμη μου ειναι εαν δεν εχεις προβλημα με την συσκευη σου (κολληματα) να μην την κανεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ενα μικρό που είδα ήταν το πως εμφανίζεται το ξυπνητήρι στην εξωτερική οθόνη. Πλέον φαίνεται και το ρολόι κανονικά, δλδ το πλαίσιο έχει μετακινηθεί λίγο προς τα κάτω... Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cranton Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Η αλλαγή του S700 που μας εγκατέλειψε λόγω πτώσης με το νέο κινητούλι ήταν εμφανής. Προηγούμενοι φορτιστές (κανονικός και αυτοκινήτου) δεν ταιριάζουν!!! Πως μου διέφυγε αυτό? :confused: Τέλος πάντων, τώρα πλέον δεν κυκλοφορώ με την γκουμούτσα (S700) και επιτέλους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορώ να βάλω ότι ήχο θέλω στα μηνύματα. Καιρός δε νομίζετε πως ήταν? Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Καλή δουλειά από τη sony-ericsson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts