Jump to content

Sony Ericsson Z520i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 445
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα με το πλαϊνό κουμπάκι φωτογράφισης, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείτε και όταν το χρειάζεσαι να τα ξανά ενεργοποιείς

Ελπιζω να μην χρειαζεται κατσαβιδι :p

Ποιος ειναι φιλε μου ??

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή κατά τα γνωστά, πας στο κινητό Ψυχαγωγία - Απομακρυσμένος Έλεγχος και διαλέγεις εφαρμογή:

Presenter : είναι για το power point

Μedia Player : για το media player

Desktop : κουνας το ποντίκι μέσω του τηλεφώνου.

Το πιο χρήσιμο είναι το presenter για παρουσιάσεις powerpoint!

Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή κατά τα γνωστά

εννοείς με bluetooth αντάπτορα;

Εσύ μιλάς για το 520. Γίνεται και με άλλα κινητά (πχ siemens cx75)?

εννοείς με bluetooth αντάπτορα;

Εσύ μιλάς για το 520. Γίνεται και με άλλα κινητά (πχ siemens cx75)?

ναι με bluetooth μπορεις να κανεις απομακρυσμενο ελεγχο.

επιλεγεις μενου-->ρυθμισεις-->συνδεση-->bluetooth-->απομακρυσμενος ελεγχος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το "ναι" πάει και στο ότι μπορείς με όλα τα bluetooth κινητά;

δεν ξερω για ολα τα κινητα.για τα sony ericsson ΝΑΙ.

αλλωστε εδω μειλαμε για το z520i.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα με το πλαϊνό κουμπάκι φωτογράφισης, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείτε και όταν το χρειάζεσαι να τα ξανά ενεργοποιείς

δώσε λεπτομέρειες πως ???

Καλημέρα.Έχω κάποιες ερωτήσεις-παρατητήσεις.Η μπαταρία του τηλεφώνου είναι η ίδια με αυτήν του Κ750.Το πληκτρολόγιο κλειδώνει?Πρόσοψη πού μπορώ να βρω?Τελικά το τηλέφωνο πόση μνήμη έχει?Ρωτάω γιατί είχα την εντύπωση οτί είχε 16Μ αλλά το my phone explorer δείχνει 23.54Μ.Αυτά προς το παρόν,συγνώμη αν σας κουρασά.

Με το SonyErricson έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις τον υπολογιστή χρησιμοποιόντας το ώς Human Interface Device΄μέσω της θύρας bluetooth...

Όχι δυστυχώς δεν μπερδεύτικα (θα ήθελα το P910 να κοστίζει 184€!!!)...

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ανατρέξεις στην ιστοσελίδα της sony Ericsson!

Οκ, σίγουρα δέν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά μέχρι τώρα επειδή δεν έχω βρεί κάτι το καλύτερο κάνω το εξής:

Το κάμερα μπατον ουσιαστικά λειτουργεί με click down εντολή που συμαίνει πως τραβάει φωτογραφία όταν το πλήκρο απο απάτητο πατηθεί. Οπότε υπαρχουν δύο λύσεις. Είτε να μην μπορεί να πατηθεί επειδή δεν θα μπορεί να βρεθεί στην θέση πατημένο είτε να βρίσκεται συνεχώς στην θέση πατημένο.

Το δεύτερο το κατάφερα χρησιμοποιόντας ένα λεπτό λαστιχάκι (λεπτό για να μπορεί να κλείνει το πορτάκι )το οποίο περνά γύρω γύρω από το κινητό έτσι ώστε να κρατά το πλήκτο πατημένο.

Μέχρι τώρα δεν έχω πρακτικό πρόβλημα (αντιαισθητικό ίσως λίγο).

Paides kalhmera.k ego skeftomai na to paro.exo ena k700 k epeidh eimai fanatikos SE tha hthela na rothso:

1)tha prepei na paro kainoyrgio hands free k kainoygio fortisth aytokinitoy gia to z520?toy k700 doyleuoyn?

2)timh SAR gia to z520?

3)ginetai apenergopoihsh toy koymioy ths photografikhs apo to plai?

eyxaristo perimeno tis apantiseis sas

Ο δείκτης SAR είναι υψηλός!

Βέβαια το κινητό πιάνει παντού..

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο δείκτης SAR δεν εξαρτάται από το μέσο όρο εκπεμπόμενης ακτινοβολίας αλλά από το Μέγιστο εκπεμπόμενης ακτινοβολίας...

Οπότε κάτι τέτοιο είναι λογικό αφού το κινητό αυξάνει την ισχύ του για να έχει καλό σήμα σε περιοχές που αλλα κινητά βγάζουν εκτός δικτύου...

Βέβαια επειδή είναι θέμα υγείας καλή θα ήταν η χρήση ενός handsfree.... το οποίο θεωρώ απαραίτητο με την αγορά του κινητού τηλεφώνου...

Η τιμή SAR είναι 0,98 με τα πρότυπα που ισχύουν σε Ευρωπαική ένωση, Ιαπωνία, Κίνα και κάποιες άλλες χώρες (αν θυμαμαι καλά)..

Εχω την εντύπωση πως K750i,W800i,Z520i,W550i,D750i είναι συμβατά μεταξύ τους....

Το κουμπακι ΔΕΝ απενεργοποιειται... Προσωπικά έκανα μια πατεντα για να μην πατιέται.... Η αληθεια είναι πως αν είσαι προσεκτικός με το κινητό σου δεν θα έχεις πρόβλημα. Φωτογραφία τραβάει αν το πατήσεις για 5 περίπου δευτερόλεπτα.

• 2 weeks later...
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει καινούρια έκδοση λογισμικού για το τηλέφωνο, αλλά δεν έχω καλώδιο να τη δοκιμάσω... Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει καινούρια έκδοση λογισμικού για το τηλέφωνο, αλλά δεν έχω καλώδιο να τη δοκιμάσω... Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Z520i - New firmware R3F015

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ωραιά! Και τι καινούριο έχει; Αξίζει να πάρω καλώδιο να τη βάλω; Σε σέρβις τη βάζουν δωρεάν;

με το απκομμα αποδειξης αγορας του κινητου,πας σε ενα οποιοδηποτε sony ericsson service point και σου περνανε ΔΩΡΕΑΝ την αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΚ! Τελευταία ερώτηση: Πρέπει να κάνω backup τηλ. κατάλογο, φωτογραφίες κλπ ή δεν επηρρεάζονται με την αναβάθμιση;

Έχεις παρατηρήσει αλλαγές; Βελτιώνεται τίποτα;

ΟΚ! Τελευταία ερώτηση: Πρέπει να κάνω backup τηλ. κατάλογο, φωτογραφίες κλπ ή δεν επηρρεάζονται με την αναβάθμιση;

εγω που εχω κανει αναβαθμιση,δεν εχασα κανενα αρχειο.

αλλοι που κανανε τα χασαν ολα.

κατεβασε το my phone explorer και σε 3 λεπτακια θα κανεις ενα ολοκληρο μπακαπ ολο το τηλεφωνο,ετσι για να εισαι σιγουρος για καθε παν'ενδεχομενων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν έκανα κι εγώ αναβάθμιση... Δε βλέπω κάτι διαφορετικό... Αν δω αλλαγές θα τις γράψω εδώ. Ψάχνω να βρω ένα επίσημο changelog αλλά δε βρίσκω τίποτα.

να σημειωσω οτι αναβαθμιση δεν εκανα στο z520 αλλα στο k700i που εχω.

παντα μια αναβαθμιση λυνει καποια bug,αλλα στο σημειο που εχουμε φτασει τωρα..ειτε υπαρχει προβλημα στο κινητο ειτε δεν υπαρχει..εμεις θελουμε να περασουμε αμεσα νεο update.γνωμη μου ειναι εαν δεν εχεις προβλημα με την συσκευη σου (κολληματα) να μην την κανεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα μικρό που είδα ήταν το πως εμφανίζεται το ξυπνητήρι στην εξωτερική οθόνη. Πλέον φαίνεται και το ρολόι κανονικά, δλδ το πλαίσιο έχει μετακινηθεί λίγο προς τα κάτω...

Η αλλαγή του S700 που μας εγκατέλειψε λόγω πτώσης με το νέο κινητούλι ήταν εμφανής. Προηγούμενοι φορτιστές (κανονικός και αυτοκινήτου) δεν ταιριάζουν!!! Πως μου διέφυγε αυτό? :confused:

Τέλος πάντων, τώρα πλέον δεν κυκλοφορώ με την γκουμούτσα (S700) και επιτέλους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορώ να βάλω ότι ήχο θέλω στα μηνύματα. Καιρός δε νομίζετε πως ήταν? Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Καλή δουλειά από τη sony-ericsson

• The title was changed to Sony Ericsson Z520i