RAVER Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 YpNoS εδω θα βρεις τα παντα και free. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 YpNoS εδω θα βρεις τα παντα και free. Ευχαριστω RAVER, το ειχα υποψη το site αυτο λογω του K750 :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ευχαριστω RAVER, το ειχα υποψη το site αυτο λογω του K750 :) :rolleyes: παρακαλω πολυ;) επισης μπες κι'εδω.τα περισσοτερα games παιζουν και στο z520. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 YpNoS εδω θα βρεις τα παντα και free. Καλημέρα Κατέβασα ένα παιχνίδι από το εν λόγω site αλλά όταν το έκανα εγκατάσταση μου έγραφε Demo δεν είναι full τα games ? η μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος ?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 mpori kapois na vgali mia foto me to z520i kai na tin postari;; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Καλημέρα Κατέβασα ένα παιχνίδι από το εν λόγω site αλλά όταν το έκανα εγκατάσταση μου έγραφε Demo δεν είναι full τα games ? η μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος ?? Ευχαριστώ απ'αυτο το site μονο themes % ringtones κατεβαζω.games επιλεγω απο briefcase χρηστων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Το πήγα σήμερα στο servis της Ρόδου, μου είπε 4 εργάσιμες για να το στείλει Αθήνα και μου άφησε ελπίδες για αντικατάσταση τηλεφώνου. Θα δείξει... Δεν μου το αντικατέστησαν, το πήρα στις 4 εργάσιμες που μου είπανε και μέρχι στιγμής δείχνει να δουλέυει καλά, χωρίς πρόβλημα. Να το φτύσω. Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Σκέφτομαι να το πάρω αύριο το πρωί από το ΠΛΑΙΣΙΟ... Τα προβλήματα που παρουσιάζει (restart) είναι συχνά...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Σκέφτομαι να το πάρω αύριο το πρωί από το ΠΛΑΙΣΙΟ... Τα προβλήματα που παρουσιάζει (restart) είναι συχνά...;;; Δεν σε κατάλαβα …συχνά (restart) ?? σε εμένα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Και το θέμα με την οθόνη που έχει παρουσιαστεί σε πολλούς...;;; Που βγαίνει λίγο έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Και το θέμα με την οθόνη που έχει παρουσιαστεί σε πολλούς...;;; Που βγαίνει λίγο έξω... GO FOR IT !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Thanx... θα το πάρω αύριο το πρωί μιας και δεν προλαβαίνω σήμερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Καλησπερα μηπως ξερουμε αν μπηκε καινουργιο λογισμικο για το τηλεφωνακι μας; Αν εχετε κανενα νεο ριχτε το γιατι πηρα το καλωδιο και λεω να του κανω μια αναβαθμηση.:D :( :) :D :( Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanaki Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Το εχω αγορασει απο τις 19/11, και μέχρι σήμερα είναι στο service για 3η φορά. Το τραγικό είναι ότι την 2η φορά μου το αντικατεστησαν γιατι έσβηνε μόνο του και μετά δεν ανοιγε από το on/off, (συν οτι έκανε σπινθήρα κατά την φόρτιση), και το καινούργιο που μου έδωσαν δεν δεχόταν καμιά sim! γιαυτό και είναι πάλι στο service. Τι να πω...χειρότερη αγορά δεν θα μπορούσα να είχα κανει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Καλησπερα μηπως ξερουμε αν μπηκε καινουργιο λογισμικο για το τηλεφωνακι μας; Αν εχετε κανενα νεο ριχτε το γιατι πηρα το καλωδιο και λεω να του κανω μια αναβαθμηση.:D :( :) :D :( μπες εδω και :worry: για τιποτα νεωτερο για το κινητο σου:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Καλησπερα μηπως ξερουμε αν μπηκε καινουργιο λογισμικο για το τηλεφωνακι μας; Αν εχετε κανενα νεο ριχτε το γιατι πηρα το καλωδιο και λεω να του κανω μια αναβαθμηση.:D :( :) :D :( Έμαθα ότι συνδέοντας το κινητό με Καλώδιο USB DCU-60 στο PC και τρέχοντας το πρόγραμμα Update Service που κατεβάζεις από το σίτε της Sony Ericsson εάν υπάρχει κάποια αναβάθμιση για το κινητό που είναι συνδεμένο αυτόματα την κάνει Αφού έχεις το καλώδιο δοκίμασε το παραπάνω εάν δεν υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού θα σε ενημερώσει εάν ναι θα την περάσει .. Εγώ δεν έχω καλώδιο ακόμα για αυτό δεν δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Το πήρα σήμερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ Ηρακλείου (Κρήτης)... Πάρα πολύ όμορφο κινητό και μετά από πολύ καιρό έχω ένα κινητό που χωράει στο χέρι μου (πριν από αυτό p910i και πριν ΝΟΚΙΑ 9500) Όμως παρατήρησα κάτι που δεν το έχει γράψει κανένας και θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα... Το σημείο ένωσης στη μέση του clumshell κουνάει δεξιά-αριστερά! Το ίδιο πρόβλημα είχα παρατηρήσει και στο mpx200... Συμβαίνει σε όλους...;;; Στο ίδιο σημείο, όταν ανοιγοκλείνεις το κινητό ακούγετε κάτι σαν δίπλωμα ταινίας -πράγμα λογικό, μιας και από πίσω θα βρίσκετε η καλωδιοταινία της οθόνης- που δεν περίμενα να ακούγετε και δεν το έχω ακούσει σε άλλο κινητό! Συμβαίνει και σε άλλους...;;; Κατα τα άλλα... άψογο... πολύ όμορφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Εμένα έχει την R3F015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το πήρα σήμερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ Ηρακλείου (Κρήτης)... Πάρα πολύ όμορφο κινητό και μετά από πολύ καιρό έχω ένα κινητό που χωράει στο χέρι μου (πριν από αυτό p910i και πριν ΝΟΚΙΑ 9500) Όμως παρατήρησα κάτι που δεν το έχει γράψει κανένας και θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα... Το σημείο ένωσης στη μέση του clumshell κουνάει δεξιά-αριστερά! Το ίδιο πρόβλημα είχα παρατηρήσει και στο mpx200... Συμβαίνει σε όλους...;;; Στο ίδιο σημείο, όταν ανοιγοκλείνεις το κινητό ακούγετε κάτι σαν δίπλωμα ταινίας -πράγμα λογικό, μιας και από πίσω θα βρίσκετε η καλωδιοταινία της οθόνης- που δεν περίμενα να ακούγετε και δεν το έχω ακούσει σε άλλο κινητό! Συμβαίνει και σε άλλους...;;; Κατα τα άλλα... άψογο... πολύ όμορφο... Το σημείο ένωσης στη μέση του clumshell δεν κουνάει σε εμένα Στο ίδιο σημείο, όταν ανοιγοκλείνεις το κινητό ακούγετε κάτι σαν δίπλωμα ταινίας ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Εμένα έχει την R3F015 έκδοση λογισμικού εμένα έχει την R3C035 αρα τι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Με την κάμερα τι μπορεί να γίνει για να μην πατιέται με το παραμικρό..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Κι εγω την R3C035 εχω χωρις ουτε ενα προβλημα! οποτε και καινουρια να υπαρχει δεν την βαζω :P Το πορτακι κι εμενα κουνιεται λιγο δεξια-αριστερα, αλλα ανεπαισθητα! Δε νομιζω οτι ειναι προβλημα. Εαν σου κουνιεται πολυ τοτε πηγαινε δειξτο στο service. Το κουμπι της καμερας ειναι οντως λιγακι σπαστικο, γιατι συνεχεια απο εκει πιανω το κινητο. Αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει τροπος να αλλαξει αυτο. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν κουνιέται πολύ... ίσως φάνηκα λιγάκι υπερβολικός! Στο mpx κουνιόταν περισσότερο... μάλλον λογικό φαίνεται! Πώς κλειδώνει το κινητό ρε παιδιά...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 να γυρίσω λίγο στο θέμα της οθόνης? Το πείρα από Γερμανό... την πρώτη φορά είχε μικρό σπάσιμο και πολλές γρατζουνιές πάνω στην οθόνη. Το στέλνω πίσω και περιμένω να μου στείλουν άλλο. Το δεύτερο που ήρθε είχε το πρόβλημα που έχει αναφερθεί και από άλλους να φαίνεται η οθονη σαν ξεκολημένη (ουσιαστικά να είναι μισο-ξεκολημένη) επειδή τους βαρέθηκα στο Γερμανό είπα να το αφήσω έτσι και να βρω μια άλλη λύση. Τι μου προτείνεται από εδώ και στο εξής? α) Να πάω SE? (η πιο σωστή κατά την άποψη μου - αλλά βαριέμαι λίγο το να κατέβω Αθήνα και να περιμένω να μου το κολήσουν - κάτι που μπορώ να κάνω και γω). β) όπως είπα και πριν να το κολήσω μόνος. Λέτε να το καταλάβουν και να χάσω καμιά εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts