athena32 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Με τις οδηγιες οκ!μετα απο καμμια 10ρια τηλεφωνα θα μου το φερουν σε κανα 2 μερες και θα το πληρωσω βεβαια.Μου εφυγε παντως ενα αγχος.:) Τώρα, αν ψάχνεις για άλλο, κοιτα για το ΝΟΚΙΑ 6270 αλλα αν θές να φύγεις απο την ΝΟΚΙΑ, δές το SAMSUNG D600 που έχω και εγώ. Όλα τα παραπάνω είναι περίπου στην ίδια τιμήΟΚ σε ευχαριστω.Εγω θελω οπωσδηποτε ραδιο και mp3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 afoy soy eipa oti to exw....tsampa kiolas... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Έχει κανείς πρόβλημα με τις επαφές? Όταν αλλάζω προφίλ, αλλάζει η ρύθμιση για επιλογή επαφών κάρτας/τηλεφώνου. Το ίδιο συμβαίνει όταν το κλείσω ή όταν το βάλω για φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_21 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Re paidia se ayto to kinito eixa balei sto mynima na stelnei mexri 160xarakthres k meta na ginete deytero k twra meta toys 70xrewnomai gia deytero myn!mhpws kserei kaneis pws tha megalwsw to myn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Re paidia se ayto to kinito eixa balei sto mynima na stelnei mexri 160xarakthres k meta na ginete deytero k twra meta toys 70xrewnomai gia deytero myn!mhpws kserei kaneis pws tha megalwsw to myn? Γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες γιατι δεν καταλαβαινουμε τι λες :rolleyes: (και κανενα κομμα & τελεια ) Στις ρυθμισεις των μυνηματων ,βαλε Περιορισμενη Υποστηριξη. (Σελιδα 64 στο manual της συσκευης σου .) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Eχω πρόβλημα με την ώρα των μηνυμάτων και της παράδοσης.Πως λύνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissoula Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 κι εγώ το ίδιο από την αρχή που το πήρα στα χέρια μου. Ζώνη ώρας έχω βάλει GMT +2...Eχω πρόβλημα με την ώρα των μηνυμάτων και της παράδοσης.Πως λύνεται? Παράθεση « Everyone has a dark side, some are just darker than others... » BiZ zzzzzzz z z z zzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Eχω πρόβλημα με την ώρα των μηνυμάτων και της παράδοσης.Πως λύνεται? Απενεργοποιησε την θερινη ωρα Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap70 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Απενεργοποιησε την θερινη ωρα μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τον κωδικό για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το προβλημα μου ειναι απιθανο!!!!!!μου εχει ασπρίσει η οθόνη και δεν βλέπω τίποτα.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τον κωδικό για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το προβλημα μου ειναι απιθανο!!!!!!μου εχει ασπρίσει η οθόνη και δεν βλέπω τίποτα.ευχαριστώ ειναι 12345....το λεει και στις οδηγιες σελ.11 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasia2006 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τον κωδικό για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το προβλημα μου ειναι απιθανο!!!!!!μου εχει ασπρίσει η οθόνη και δεν βλέπω τίποτα.ευχαριστώ Δεν νομίζω ότι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σου αρκεί. Το είχα πάθει κι εγώ και πήγε για service.. Μία από τις πολλές φορές..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Kalhspera.. Mhpws mporeite na mou peite poio einai to teleutaio firmware gia to 6111? Skeftomai na to agorasw kai thelw na 3erw an exei thn teleutaia ekdosh pou kykloforei.. Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Kalhspera.. Mhpws mporeite na mou peite poio einai to teleutaio firmware gia to 6111? Skeftomai na to agorasw kai thelw na 3erw an exei thn teleutaia ekdosh pou kykloforei.. Thanx :) Καλησπερα :) Αν δεν κανω λαθος ,η V 3.77 . Παρακληση : Γραφε με Ελληνικα ,για να καταλαβαινουμε καλυτερα τι γραφεις ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Επειδή δύσκολα βρίσκουμε όμορφα Themes για το λιλιπούτιο τηλεφωνλακι μας, έφτιαξα ένα και ελπίζω να σας αρέσει... http://rapidshare.de/files/35970597/____Vistamix_Theme.rar.html Σβήστηκε... Μήπως μπορεί να το ανεβάσει κάποιος? Eυχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriskr Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 kalispera...xerei kaneis,poso stoixizei h (original) prosopsi gia 6111 apo ta nokiashops...?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Σ ευχαριστω... και sorry για τα greeklish :) Καλησπερα :) Αν δεν κανω λαθος ,η V 3.77 . Παρακληση : Γραφε με Ελληνικα ,για να καταλαβαινουμε καλυτερα τι γραφεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Καλησπερα και παλι ΕΙμαι πλεον κατοχος του 6111 στη version 3.58. Θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει λογος να το αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση.. Υπαρχει καποιο προβλημα που διορθωνεται? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Exω ένα Ν6111 το οποίο πριν κανα 3μηνο+ μου έσβησε και από τα νεύρα μου το πέταξα κάτω. Δεν κλείνει καλά το πορτάκι (κάπου σκαλώνει) ενώ δεν ανάβει ή όταν ανάβει δείχνει μία άσπρη οθόνη. Το είχα παρατήσει για λίγο. Εκτός της Alpha Copy πού αλλού μπορώ να το πάω για να το επισκευάσουν? Εάν πρέπει να πάει Α.C. πού θα έχω την πιο άμεση αντιμετώπιση? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Exω ένα Ν6111 το οποίο πριν κανα 3μηνο+ μου έσβησε και από τα νεύρα μου το πέταξα κάτω. Δεν κλείνει καλά το πορτάκι (κάπου σκαλώνει) ενώ δεν ανάβει ή όταν ανάβει δείχνει μία άσπρη οθόνη. Το είχα παρατήσει για λίγο. Εκτός της Alpha Copy πού αλλού μπορώ να το πάω για να το επισκευάσουν? Εάν πρέπει να πάει Α.C. πού θα έχω την πιο άμεση αντιμετώπιση? 9volto Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipa57 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς, πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή της σπασμένης οθόνης σε ένα Nokia 6111. Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα σημάδι από κτύπημα και είναι μέσα στην εγγύηση. Καλύπτεται η οθόνη από την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς, πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή της σπασμένης οθόνης σε ένα Nokia 6111. Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα σημάδι από κτύπημα και είναι μέσα στην εγγύηση. Καλύπτεται η οθόνη από την εγγύηση; Για να μην τα ξαναγραφω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1664796#post1664796 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Γίνεται να του αλλάξουμε πρόσοψη? Από μαύρο σε ροζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Γεια χαρά σε όλους! Να ρωτήσω και γω κάτι: Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βάλω σε συντόμευση την ενεργοποίηση του Bluetooth για να μην κάνω κάθε φορά την διαδικασία μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-Bluetooth; Από τις "συντομεύσεις μου" που το έψαξα δεν υπάρχει στη λίστα Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasia2006 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Γεια χαρά σε όλους! Να ρωτήσω και γω κάτι: Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βάλω σε συντόμευση την ενεργοποίηση του Bluetooth για να μην κάνω κάθε φορά την διαδικασία μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-Bluetooth; Από τις "συντομεύσεις μου" που το έψαξα δεν υπάρχει στη λίστα Καλησπέρα. Κι όμως υπάρχει στη λίστα του μενού "συντομεύσεις μου". Είναι στη θέση 23. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Καλησπέρα. Κι όμως υπάρχει στη λίστα του μενού "συντομεύσεις μου". Είναι στη θέση 23. Και να φανταστείς ότι το έψαχνα ώρες!!! Κάτι φορές κοιτάω με τα αφτιά μάλλον... :lol: Να σαι καλά!!!! Σε ευχαριστώ! :yahoo: Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts