platon_153 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 παιδια μπορουμε να βαλουμε στο 6280 προσοψη του 6288? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Λογικά γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Eγω εχω μια αλλη απορια:... Πως θα χρησιμοποιησω το Οπερα Μινι; Το ανοιγω μεν αλλα λογικα οι ρυθμισεις δεν ειναι σωστες και μου βγαζει "Σφαλμα συνδεσης". Το εχω βαλει το κινητο στο 3G, εχω παρει ρυθμισεις απο τη Vodafone, αλλα τιποτα.. Πρεπει να κανω τιποτα απο το μενου "Ιστος"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Ρε παιδια εκανα αναβαθμηση στην 5.92 οπου το λογισμικο ειναι 6288, το pc suite δεν το αναγνωριζε γιατι ηταν παλια εκδοση, τωρα κατεβασα την 6.82.22 και ΠΑΛΙ δεν το αναγωριζει! τι να κανω πρεπει να κανω συγχρονισμο και να περασω το αντιγραφο ασφαλειας που ειχα κανει! Τι να κανω ρε παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδιά, το λειτουργίκο σύστημα του Νόκια 6280 αντέχει για 1.5 χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Ρε παιδια εκανα αναβαθμηση στην 5.92 οπου το λογισμικο ειναι 6288, το pc suite δεν το αναγνωριζε γιατι ηταν παλια εκδοση, τωρα κατεβασα την 6.82.22 και ΠΑΛΙ δεν το αναγωριζει! τι να κανω πρεπει να κανω συγχρονισμο και να περασω το αντιγραφο ασφαλειας που ειχα κανει! Τι να κανω ρε παιδια? Όταν λες ότι το pc suite δεν αναγνωρίζει το κινητό σου, τι εννοείς; Έχεις κάνει σύνδεση του pc suite με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδιά, το λειτουργίκο σύστημα του Νόκια 6280 αντέχει για 1.5 χρόνο; Τι εννοείς αντέχει? Και βέβαια αντέχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_ Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 κυριοι καλησπερα ημαρτον πια με αυτο το ρημαδι το Τ9 του 6280 δεν σωζει καμμια απο τις λεξεις που του εισαγω συν οτι δεν αλλαζει ο ηχος της υπενθυμισης. α ρε αθανατο 6600!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Παιδιά, το λειτουργίκο σύστημα του Νόκια 6280 αντέχει για 1.5 χρόνο; Το δικο μου τα επαιξε μεσα σε 6 μηνες, και περιπου 1 μηνα τωρα ειναι στο εξωτερικο για service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 κυριοι καλησπερα ημαρτον πια με αυτο το ρημαδι το Τ9 του 6280 δεν σωζει καμμια απο τις λεξεις που του εισαγω συν οτι δεν αλλαζει ο ηχος της υπενθυμισης. α ρε αθανατο 6600!!!!! Γι' αυτόν το λόγο διορθώθηκαν στη τελευταία έκδοση!!!! Σε εμένα τουλάχιστον:rolleyes: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Όταν λες ότι το pc suite δεν αναγνωρίζει το κινητό σου, τι εννοείς; Έχεις κάνει σύνδεση του pc suite με το κινητό; HELP! οταν παω να κανω συνδεση, βαζω το καλωδιο κανονικα και το ψαχνει, και εκει που παλια το εβρισκε, τωρα δεν βρισκει τιποτα. επειδη μάλλον εχει προβλημα το pc μου θα δοκιμασω να το κανω απο αλλο pc. αλλα για να το κανω αυτο πρεπει να περασω στον αλλο υπολογιστη ολα τα backap του pcsuite μου και τον τηλ. καταλογο απο το outlook, πραγμα που δεν γνωριζω γιατι δεν χερω που ειναι σωσμενα. Παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει σε ολη αυτη την διαδικασια θα του ειμαι ευγνώμων. ας μου στειλει και pm, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 H εξελιξη: Με πηρανε τηλεφωνο απο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν, και οτι πρεπει να το στειλουν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! Θα το φερουν πισω λενε σε 15 εργασιμες.. Μα καλα ειναι σοβαροι??? Ουτε μου δινουν καποιο κινητο αντικαταστασης, και τωρα κυκλοφορω με ενα ασπρομαυρο siemens ME45. Το χειροτερο after-sale service ολων των εποχων!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΝΟΚΙΑ ΠΟΤΕ!!! :angry: :angry: :angry: Τελικα σημερα ηρθε το τηλεφωνο. Ολα καλα, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το εχουνε σφιξει τοσο πολυ που με δυσκολια το ανοιγεις με το ενα χερι! Πολυ πιο σφιχτο απο οταν το αγορασα! Εχω ομως ενα αλλο προβλημα: Στην καρτα μνημης ειχα βαλει κωδικο, αλλα τοσο καιρο τον ξεχασα! Υπαρχει τροπος να τη ξεκλειδωσω? (5 ψηφια δεν ειναι το ελαχιστο? Να ξερω τι να ψαχνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pm2 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Καλησπερα σε ολους. Εχω κι εγω το 6280 και παρακολουθω το site σας εδω και λιγο καιρο και μπορω να πω οτι μου ηταν πολυ χρησιμο. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα: Αγορασα πριν λιγες μερες μια mini SD 1Gb. Τραβηξα φωτο κανονικα,αποθηκευσα mρ3,ολα καλα. Οταν ομως τραβηξα το πρωτο βιντεο, το εβαλα να παιξει,μου το επαιζε πιξελιασμενο και κολουσε κατα την διαρκεια. Μετα οταν βγηκα και ξαναμπηκα στην εκθεση να το δω μου εβγαζε ¨αρχειο μη αναγνωρισιμο¨με ερωτιματικο στο εικονιδιο.Δοκιμασα διαμορφοση καρτας αλλα παλι τα ιδια.Με την καρτα που ειχε απο την αρχη δουλευει ρολοι. Εχει προβλημα η καρτα 'η το κινητο δεν σηκωνει καρτα 1 γκιγκα????(αλλα απ'οτι ξερω σηκωνει). Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!!!!!!!!! Παράθεση "Fortune favours the Bold" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Καλησπερα σε ολους. Εχω κι εγω το 6280 και παρακολουθω το site σας εδω και λιγο καιρο και μπορω να πω οτι μου ηταν πολυ χρησιμο. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα: Αγορασα πριν λιγες μερες μια mini SD 1Gb. Τραβηξα φωτο κανονικα,αποθηκευσα mρ3,ολα καλα. Οταν ομως τραβηξα το πρωτο βιντεο, το εβαλα να παιξει,μου το επαιζε πιξελιασμενο και κολουσε κατα την διαρκεια. Μετα οταν βγηκα και ξαναμπηκα στην εκθεση να το δω μου εβγαζε ¨αρχειο μη αναγνωρισιμο¨με ερωτιματικο στο εικονιδιο.Δοκιμασα διαμορφοση καρτας αλλα παλι τα ιδια.Με την καρτα που ειχε απο την αρχη δουλευει ρολοι. Εχει προβλημα η καρτα 'η το κινητο δεν σηκωνει καρτα 1 γκιγκα????(αλλα απ'οτι ξερω σηκωνει). Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!!!!!!!!! Μάλλον κάτι παίζεται με την κάρτα σου,δεν είναι θέμα μεγέθους..Εγώ έχω 2gb.. Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pm2 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,αυτο πιστευω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!! Να δουμε τι θα πουν και αυτοι απο το μαγαζι!!! Παράθεση "Fortune favours the Bold" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Καλησπερα σε ολους. Εχω κι εγω το 6280 και παρακολουθω το site σας εδω και λιγο καιρο και μπορω να πω οτι μου ηταν πολυ χρησιμο. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα: Αγορασα πριν λιγες μερες μια mini SD 1Gb. Τραβηξα φωτο κανονικα,αποθηκευσα mρ3,ολα καλα. Οταν ομως τραβηξα το πρωτο βιντεο, το εβαλα να παιξει,μου το επαιζε πιξελιασμενο και κολουσε κατα την διαρκεια. Μετα οταν βγηκα και ξαναμπηκα στην εκθεση να το δω μου εβγαζε ¨αρχειο μη αναγνωρισιμο¨με ερωτιματικο στο εικονιδιο.Δοκιμασα διαμορφοση καρτας αλλα παλι τα ιδια.Με την καρτα που ειχε απο την αρχη δουλευει ρολοι. Εχει προβλημα η καρτα 'η το κινητο δεν σηκωνει καρτα 1 γκιγκα????(αλλα απ'οτι ξερω σηκωνει). Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!!!!!!!!! Αυτό που πρέπει να προσέχουμε κατά την αγορά μιας κάρτας μνήμης (εκτός βέβαια από τη χωρητικότητα) είναι η ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Μερικές κάρτες μνήμης δεν αναφέρουν ταχύτητα ή την αναφέρουν σε μη εμφανές σημείο της συσκευασίας. Οι περισότερες εταιρίες αναφέρουν έναν αριθμό και X (π.χ. 50Χ) όπως ακριβώς τα CD-R και DVD-R. Αυτό μεταφράζεται ώς εξής: 1X = 150 KB/sec οπότε μια κάρτα μνήμης που είναι 50X υπολογίζεται σε 50 *150 = 7500 KB/sec ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης. Αν η κάρτα είναι πιο αργή από το bitrate του βίντεο τότε κατά την εγγραφή θα χαθούν κάποια frames με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που περιγράφεις. Ακόμα και έτοιμα videos να προσπαθήσεις να αναπαράγεις (που τα έχεις μεταφέρει από το pc) πάλι θα χαθούν αυτά τα frames κατά την ανάγνωση αυτή τη φορά. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelooos2000 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Γεια σας ειμαι καινουριος στην παρεα. Σκεφτομαο να αγορασω το 6280 αλλα εχω μπερδευτεί αρκετά! Τελικα αξιζει? Η μηπως ολο το θεμα η πολυ εντυπωσιακη οθονη του. Με ενδιαφερουν κυριωσ οι φωτογραφιες. Ειμαι μεταξυ του 6280 και του se W810i. Ξερω οτι το W810i Βγαζει καλυτερες φωτογραφιες λογω AUTO FOCUS αλλα απο την αλλη το 6280 ειναι πιο μουρατο και εχει και την μεγαλη οθονη βλεπετε:). Το φλας μπορει να λειτουργησει σαν φακος οπως στα ERICSSON? Υπαρχει ηξ δυνατοτητα να μενει αναμενο κατα τη διαρκεια που τραβας βιντεο? Αν οχι γινεται μηπωσ μετα την αναβαθμιση? Επισης η ποιοτητα των φωτοφραφιων σε λιγο φως και με χρηση φλας τι λεει? Εκτως απο φιλανδικα στη αγορα παιζουν και κινεζικα? εχει σχεση αυτο με την ποιοτητα κατασκευης του η ειναι θεμα τυχης? Γενικα πια ειναι τα καλα και τα κακκα στοιχεια του? Θα προτιμουσατε το W810i? Δινω με το ζορι μεχρι 300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ:rolleyes: Α! Εδω http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,75892,00.html Στις λειτουργειες μνημης λεει μνημη εως 70ΜΒ! Εχει αλαξει κατι η είναι λαθος? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Γιατι δεν κοιτας το 6288? Το ιδιο ακριβως με το 6280 + καλυτερη μπαταρια + 512ΜΒ καρτα μνημης. Το φλας δεν μπορει να μεινει αναμενο σαν φακος σε καμια περιπτωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 paidia kalispera. exo to eksis provlima. mou steilane me bluetooth 3 photos poli megalis analisis tis opoiew apothikeysa sti karta mnimis kai apo tote otan topothwetw tin karta sto card reader kanei restart o h/y. To exo dokimasei kai sto tpiti kai styo grafeio. ti mporw na kanw? re paidia kaneis na voithisei parakalw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelooos2000 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Γιατι δεν κοιτας το 6288? Το ιδιο ακριβως με το 6280 + καλυτερη μπαταρια + 512ΜΒ καρτα μνημης. Το φλας δεν μπορει να μεινει αναμενο σαν φακος σε καμια περιπτωση.. Θελω οπωσδηποτεδηποτε ενα απο αυτα τα δυο, το 6288 ξεφευγει λιγο και εκτος αυτου δεν εχει και τιποτε παραπανω(αν εξαιρεσεις μνημη και μπαταρια). Ειναι αληθεια το οτι το 6270 εχεο καλυτερη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonisjr Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιες ρυθμίσεις, πρέπει να κάνω για να λειτουργεί ο Opera mini στο κινητό μου. Έχω σύνδεση Cosmote. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Τελικα παιδια η αναβαθμιση σε 5.92 χαλαει την αναπαραγωγη των βιντεο κανει αρκετα καρε και κοληματα κατα την εξοδο,εχει βγει μηπως πιο καινουργια εκδοση μπας και το εχουν διορθωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 re paidia kaneis na voithisei parakalw? Μου φένεται τελείως άσχετο το γεγονός οτι σου έστειλαν μεγάλες φωτογραφίες με το οτι κάνει restart ο Η/Υ μόλις μπεί η κάρτα στο card reader! Η κάρτα λειτουργεί όταν είναι μέσα στο τηλέφωνο; Αν ναί τότε δε μπορείς να σβήσεις τις φωτογραφίες; Αν η κάρτα λειτουργεί και δεν έχει καεί (απλά κολλάει επειδή έχει αποθηκευμένα μεγάλα αρχεία όπως μας λες) τότε μπορείς να τη βάλεις σε κάποιο NOKIA S60 (κάποιου φίλου σου) και με κάποιον explorer (π.χ. Y-Browser) να μεταφέρεις τα μεγάλα αρχεία στο pc ή αν δε γίνεται ούτε έτσι να τα διαγράψεις τελείως. Αν δε μπορείς να κάνεις τίποτε από όλα αυτά τότε το μόνο που μένει είναι να κάνεις ένα format στην κάρτα και να χάσεις τα δεδομένα της. Αν δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά τότε η κάρτα μάλλον έχει καεί. Ειναι αληθεια το οτι το 6270 εχεο καλυτερη καμερα? Το 6270 έχει ίδια κάμερα με όλα τα NOKIA που είναι 2 Megapixels εκτός του N90 που έχει φακό Carl Zeiss. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Mε το Οπερα Μινι τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν; Εχω ενεργοποιησει ΘριΤζι, ΤζιΘρι, Μιτζιθρι και δεν γινεται τιποτα!!!!!!!!........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Τελικα παιδια η αναβαθμιση σε 5.92 χαλαει την αναπαραγωγη των βιντεο κανει αρκετα καρε και κοληματα κατα την εξοδο,εχει βγει μηπως πιο καινουργια εκδοση μπας και το εχουν διορθωσει? Δε νομίζω να φταίει η έκδοση 5.92 γιατί στο δικό μου 6280 μια χαρά παίζουν όλα τα βίντεο, χωρίς κολλήματα, καρέ κτλ. Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts