Dark_Ruler Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να σας χαιρετήσω πρώτ' απ' όλα και να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το 6280 γιατί το έχω μερικές μέρες και δεν ξέρω και πολλά... 1.) Γίνεται να αποθηκεύω τα mp3,videos,εικόνες κ.λ.π. που μου στέλνουν, κατευθείαν στην κάρτα (αυτόματα και όχι χειροκίνητα , λήψη >>>μνήμη κινητού>>>μνήμη κάρτας) ? 2.) Πού μπορώ να βρώ το Nokia series 40 3rd edition theme studios 2.1 ,γιατί έχω ψάξει αρκετά ,αλλά δεν το βρήκα . (Αυτή δεν είναι η έκδοση που υποστηρίζει και το 6280 ?) Ευχαριστώ πολλύ :) *και κάτι άλλο. Κάποιο πρ'ογραμμα που να <<κόβει>> τις foto και να τις κάνει 320x240 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να σας χαιρετήσω πρώτ' απ' όλα και να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το 6280 γιατί το έχω μερικές μέρες και δεν ξέρω και πολλά... 1.) Γίνεται να αποθηκεύω τα mp3,videos,εικόνες κ.λ.π. που μου στέλνουν, κατευθείαν στην κάρτα (αυτόματα και όχι χειροκίνητα , λήψη >>>μνήμη κινητού>>>μνήμη κάρτας) ? 2.) Πού μπορώ να βρώ το Nokia series 40 3rd edition theme studios 2.1 ,γιατί έχω ψάξει αρκετά ,αλλά δεν το βρήκα . (Αυτή δεν είναι η έκδοση που υποστηρίζει και το 6280 ?) Ευχαριστώ πολλύ :) *και κάτι άλλο. Κάποιο πρ'ογραμμα που να <<κόβει>> τις foto και να τις κάνει 320x240 ? 1. Το 6280 αποθηκεύει τα εισερχόμενα αρχεία κατευθείαν στο φάκελο Έκθεση\Ληφθέντα Αρχεία. Όταν το μέγεθος του αρχείου δεν επαρκεί για αποθήκευση στον συγκεκριμένο φάκελο, η συσκευή σου ζητά να ορίσεις έναν νέο φάκελο για αποθήκευση. 2. Το Nokia series 40 3rd edition theme studio 2.1 μπορείς να το βρεις εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Kαλησπέρα παιδία,πρόσεξα κάτι στο κινητό για το οποίο ήταν περήφανος ένας για το κ800 του.... ότι τραβόντας ενα βιντεάκι μπορείς να το βάλεις σάν "εφε" εισερχόμενης κλήσης το κινητό μας λοιπόν έχει 3 επιλογές: α)προφύλαξης οθόνης β)βίντεο εισερχ.κλήσης γ) βιντεο επαφής...... Είμαστε καλυτεροί?????? ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom1600 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Βρισκομαι πλέον και εγω στην δύσκολη θέση αγοράς νεου κινητού.Διαβασα αρκετα forum και κατέληξα να επιλέξω ένα από τα N70, 6280 και 3250. Επειδή για μένα η γνώμη των users του myphone ειναι σημαντικότατη οποσδήποτε έχει χρόνο να μου προτίνει ποιο να διαλέξω. Ευχαριστώ πολύ παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Εγω ημουν μεταξυ 3250 και 6280 (το 3250 ειναι αυτο που γυριζει το πληκτρολογιο; ). Τελικα προτιμησα το δευτερο λογω τιμης και εμφανισης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Βρισκομαι πλέον και εγω στην δύσκολη θέση αγοράς νεου κινητού.Διαβασα αρκετα forum και κατέληξα να επιλέξω ένα από τα N70, 6280 και 3250. Επειδή για μένα η γνώμη των users του myphone ειναι σημαντικότατη οποσδήποτε έχει χρόνο να μου προτίνει ποιο να διαλέξω. Ευχαριστώ πολύ παιδια. Δεν μας διευκρινίζεις τι ζητάς από το κινητό σου. Να σου δώσω μερικές επιλογές: Δυνατότητες video και imaging Ανοιχτό λογισμικό Εφαρμογές γραφείου Design Παιχνίδια Ένα καλό desk assistant Φορητότητα Λειτουργικοτητα κλήσεων, μενού, πληκτρολόγησης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Να κανω μια ερωτηση,εχει παρουσιαστει σε κανεναν μετα την αναβαθμιση σε 5.92 να τραβαει βιντεο και μετα να μην του παιζει ουτε στο κινητο ουτε στον υπολογιστη?μου λεει κατεστραμμενο αρχειο και τετοια.Το ιδιο κανει και σε μερικες φωτογραφιες,μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμμενο η μη υποστηριζομενο.Ξερει κανεις?λεω να το παω να μου ξανακανουν την αναβαθμιση και να το κοιταξουν.Λετε να φταει η καμερα του?δεν θυμαμαι ομως πριν την αναβαθμιση να μου τα εκανε αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 καλησπερα καπου διαβασα οτι s40 δεχονται εφαρμογες-παιχνιδια μεχρι καποιο ορισμενο οριο kb λογο κλειδωμενου λειτουργικου ισχυει? Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 :( εχω το νοκια 6280 ,κ οταν κανω ηχογραφηση στην αναπαραγωγη, ποσ πηγαινει γρηγορα μπροστα η πισω,κ πως ακουγετε απο τα ακουστικο του τηλεφωνου η αναπαραγωγη ,ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 :( εχω το νοκια 6280 ,κ οταν κανω ηχογραφηση στην αναπαραγωγη, ποσ πηγαινει γρηγορα μπροστα η πισω,κ πως ακουγετε απο τα ακουστικο του τηλεφωνου η αναπαραγωγη ,ευχαριστω εκ των προτερων. Δεν γίνεται κανένα απο τα δυο...:( Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom1600 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Δεν μας διευκρινίζεις τι ζητάς από το κινητό σου. Να σου δώσω μερικές επιλογές: Δυνατότητες video και imaging Ανοιχτό λογισμικό Εφαρμογές γραφείου Design Παιχνίδια Ένα καλό desk assistant Φορητότητα Λειτουργικοτητα κλήσεων, μενού, πληκτρολόγησης κλπ Καλησπέρα. Κυρίως με ενδιαφέρει να αποδίδει καλά η κάμερά του και να μπορείς να εγκαθηστάς προγράμματα σε αυτό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Καλησπέρα. Κυρίως με ενδιαφέρει να αποδίδει καλά η κάμερά του και να μπορείς να εγκαθηστάς προγράμματα σε αυτό. Ευχαριστώ Κοίτα σχετικά με την κάμερα εγώ θα επέλεγα το 6280. Σίγουρα δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας αλλά είναι αρκετά καλή σε ιδανικές συνθήκες φωτισμού. Προγράμματα μπορείς να εγκαταστήσεις αλλά μόνον τύπου java. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Symbian N70, 3250 που έχουν ανοιχτό λειτουργικό και μπορείς να εγκαταστήσεις πάρα πολλές και καλές εφαρμογές. Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, νομίζω πως τα smartphones γενικότερα έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν για να θεωρούνται λειτουργικά και να καλύπτουν αξιοπρεπώς διάφορες ανάγκες του χρήστη. Βγαίνω εκτός θέματος αλλά εν κατακλείδει σου λέω πως θα αργήσω να πάρω smartphone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom1600 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Κοίτα σχετικά με την κάμερα εγώ θα επέλεγα το 6280. Σίγουρα δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας αλλά είναι αρκετά καλή σε ιδανικές συνθήκες φωτισμού. Προγράμματα μπορείς να εγκαταστήσεις αλλά μόνον τύπου java. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Symbian N70, 3250 που έχουν ανοιχτό λειτουργικό και μπορείς να εγκαταστήσεις πάρα πολλές και καλές εφαρμογές. Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, νομίζω πως τα smartphones γενικότερα έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν για να θεωρούνται λειτουργικά και να καλύπτουν αξιοπρεπώς διάφορες ανάγκες του χρήστη. Βγαίνω εκτός θέματος αλλά εν κατακλείδει σου λέω πως θα αργήσω να πάρω smartphone ;) Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου OculatusAbis. Διάβασα και τα υπόλοιπα φόρουμ που υπάρχουν στο Site για nokia κινητά και άφησα στην άκρη το 3250 μιας και δεν διαθέτει καν φλας και βλέπω πως έχουν δώσει στο κινητό χαρακτήρα περισσότερο mp3 player που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Μάλλον θα προτιμήσω ή το 6280 ή το Ν72 (που είναι το ίδιο με το Ν70 αλλά όχι 3G). Πανέμορφα και τα 2. Σας ευχαριστώ πολύ παιδια για την πολ'υτιμη βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Αν είναι να πάρεις το 6280, καλύτερα να προτιμήσεις το 6288 που λειτουργικά είναι ϊδιο με το 6280 αλλά είναι ολοκαίνουργιο και με καλύτερο design. Στο σχετικό thread θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το Ν72, ίσως είναι καλύτερο να πάρεις το Ν70 ΜΕ (μαύρο) καθώς είναι πολύ αποδεκτό και δοκιμασμένο κινητό κι έχει πιστεύω καλύτερη εργονομία και design από το Ν72. Απλά η άποψή μου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Να κανω μια ερωτηση,εχει παρουσιαστει σε κανεναν μετα την αναβαθμιση σε 5.92 να τραβαει βιντεο και μετα να μην του παιζει ουτε στο κινητο ουτε στον υπολογιστη?μου λεει κατεστραμμενο αρχειο και τετοια.Το ιδιο κανει και σε μερικες φωτογραφιες,μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμμενο η μη υποστηριζομενο.Ξερει κανεις?λεω να το παω να μου ξανακανουν την αναβαθμιση και να το κοιταξουν.Λετε να φταει η καμερα του?δεν θυμαμαι ομως πριν την αναβαθμιση να μου τα εκανε αυτα... Για δοκιμασε αλλη καρτα μνημης.εχεις παρατηρησει κατι αναλογο εαν τα αποθηκευσεις στην μνημη του τηλεφωνου?εμενα παντως παιζει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Παιδια προγραμματακια για το κινητο που μπορω να βρω; Πχ κανα χαζο-λεξικο (αγγλοελληνικο και αντιστροφα) υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά εχω κάποια καλά θεματακια από το παλιό μου 6600, υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω και να τρέχουν στο νέο μου 6280; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά εχω κάποια καλά θεματακια από το παλιό μου 6600, υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω και να τρέχουν στο νέο μου 6280;Οχι, αυτό δε γίνεται... :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Ξέρεις μήπως από που μπορώ να κατεβάσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Ξέρεις μήπως από που μπορώ να κατεβάσω;Ρίξε μια ματιά εδω, υπάρχουν αρκετές σελίδες... :wink: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 καλησπερα ειμαι κατοχος s60 και λεω να μεταπηδησω σε s40 μια ερωτηση που εχω ειναι για το video του 6280 ειναι καλο?γιατι εχω δει video απο 6131 στην υψηλη αναληση κιολας και ηταν απογοητευτικο! πολλα pixelιασματα!!!! τωρα μιας και εχει 2mp (σε σχεση με τα 1,3 του 6131) πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα αλλα θα προτημουσα να μου το επιβεβαιωσει και ενας χρηστης.α και το slide πως ειναι? γιατι εχω ακουσει για πολυ τζογο!χαλαει ευκολα? Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 καλησπερα ειμαι κατοχος s60 και λεω να μεταπηδησω σε s40 μια ερωτηση που εχω ειναι για το video του 6280 ειναι καλο?γιατι εχω δει video απο 6131 στην υψηλη αναληση κιολας και ηταν απογοητευτικο! πολλα pixelιασματα!!!! τωρα μιας και εχει 2mp (σε σχεση με τα 1,3 του 6131) πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα αλλα θα προτημουσα να μου το επιβεβαιωσει και ενας χρηστης.α και το slide πως ειναι? γιατι εχω ακουσει για πολυ τζογο!χαλαει ευκολα? Το βίντεο του 6280 είναι πολύ προχωρημένο σε ποιότητα σε σχέση με την τιμή του κινητού :) Όμως το slide είναι πραγματικά θέμα τύχης του τι θα πάρεις. Μπορεί μία συσκευή να βγει πολύ αξιόπιστη ενώ κάποια άλλη να φαίνεται χαλασμένη ακόμα και αν πρωτοβγεί ολοκαίνουργια από το κουτί :wacko: Λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Χτες το απογευμα καθως διεγραφα κατι παλια μηνυματα, το κινητο εκανε restart, μολις επανηλθε εκανε αλλο ενα, και στη συνεχεεια το ιδιο. Εκεινη τη στιγμη αγχωθηκα και εβγαλα την μπαταρια. Απο τοτε μολις το ανοιγω και βαλω το pin, κανει 3 συνεχομενα restart και σβηνει! Το πηγα σε service οπου δεν μπορεσαν να το φτιαξουν και μου ειπαν να τους το αφηνα να το στειλουν στα κεντρικα οπου θα μου το δινανε πισω μετα απο 20-30 εργασιμες! Τελικα θα το παω μονος μου, μηπως και γλιτωσω λιγες μερες! ΥΓ: Πως μπορω να παω στα κεντρικα (ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 187, ΓΛΥΦΑΔΑ)? Εχει μετρο εκει κοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakokyz Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Καλημέρα παιδιά. Βασικά συγχαρητήρια για το forum. είμαι νέος εδώ εχω το 6280 και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε να υπάρχουν πουθενά εφαρμογές γι'αυτό. το έχω εδώ και 5 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά ψάχνω απο τότε και δεν έχω βρει τίποτα. γι' αυτό αν ξέρετε κάτι θα με βοηθούσε πολύ . του έχω φορέσει μια 512 mini sd αλλά όσο ποιο πολύ την γεμίζω τόσο ποιο πολύ αργεί . ξέρετε αν με την αναβάθμιση θα δουλεύει ποιο καλά ή όχι? ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Yποτιθεται (και βεβαιωνεται απο διαφορα ποστ που διαβασα) οτι με την αναβαθμιση αυξανεται η ταχυτητα για την καρτα. Παντως εγω επειδη εχω λιγα πραγματα μεσα δεν εχω δει και την να τοση διαφορα!... Οσον αφορα τις εφαρμογες, εκτος απο το Οπερα Μινι που το βρισκεις στο επισημο σαιτ του Οπερα, "ψαχνω" και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts