Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια και απο μενα σας παρακολουθω καιρο για συγκριση κινητων και κατεληξα στο 6280 και τωρα αφου καταφερα να ενεργοποιήσω το μινι οπερα ηθελα να ρωτησω τη χρεωση εχει αυτο το προγραμματακι?

ευχαριστω

δεν εχει χρεωση το ιδιο το προγραμμα αλλα χρεωνεσαι μονο για τα πακετα που στελνεις/παιρνεις (gprs) οποτε δες τις χρεωσεις της εταιρειας στην οποια ανηκεις.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ καλη δουλεια παιδια ενα μεγαλο ευχαριστω που δουλεψε και ενα μεγαλο ευγε που βοηθησατε ολους εδω!

ΕΥΓΕ δουλευει τελεια ο opera!!

ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αν θες, μπες στο http://www.izaino.com/meter

με το που θα μπεις απο τον opera π.χ., θα σου δειξει το connection speed. εμενα πριν λιγο που εβλεπα το 3G icon (τωρα δεν το βλεπω...) επανω αριστερα, εβγαλε 341.8 kbps, που αν ειναι αληθεια (μαλλον ειναι) λεω να κανω παρτυ...

Ρε μπούφε, ξέχασες το .asp στο τέλος και δεν μου φόρτωνε η σελίδα και νόμιζα ότι φταίει κάτι στις ρυθμίσεις μου. :p

Λοιπόν, το σωστό link είναι http://www.izaino.com/meter.asp

Οι μετρήσεις μου είναι οι εξής (σε 2G mode):

Your speed is: 337.9kbps

Top speed per technology:

GSM: 9.6kbps

GPRS (2 Timeslot): 28.8kbps

GPRS (3 Timeslot): 43.2kbps

GPRS (4 Timeslot): 57.6kbps

UTMS: 384kbps

WIFI max speed: 11Mbps

Καλά νομίζω πως είναι!

Ρε μπούφε,

Κι εγω σ'αγαπαω...

Οι μετρήσεις μου είναι οι εξής (σε 2G mode):

Your speed is: 337.9kbps

Top speed per technology:

GSM: 9.6kbps

GPRS (2 Timeslot): 28.8kbps

GPRS (3 Timeslot): 43.2kbps

GPRS (4 Timeslot): 57.6kbps

UTMS: 384kbps

WIFI max speed: 11Mbps

Καλά νομίζω πως είναι!

Μα καλα, ειναι δυνατον αυτο να ειναι σωστο ?? Σου δειχνει 337 kbps (με οριο του 3G τα 384) σε...2G mode ??

Καλησπέρα σε όλους

Μετά από 2 βδομάδες που έχω το κινητό, κόλλησε πριν λίγο! :mad:

Δηλαδή δε κόλλησε ακριβώς αλλά έσβησε η οθόνη, δούλευε κανονικά όμως γιατί δέχτηκα κλήση πριν του κάνω restart..

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

δουλεύει μια χαρά και γρήγορα με PC suite και Oxygen Phone Manager 2.9.5.8 με το οποίο έκανα παρεμπιπτόντως backup τα αρχεία της αρχικής καρτούλας (64ΜΒ) που ήρθε με το κινητό και μετά τα αντέγραψα στην καινούργια με το PC suite (δεν έχω registered έκδοση του ΟΡΜ γιαυτό και δεν μπορούσα να τα ξαναγράψω στο κινητό με αυτό παρά μόνο να τα τραβήξω).

Μη στεναχωριέσαι, και τη registered version να είχες δεν θα άλλαζε τίποτα. Μέχρι στιγμής το ΟΡΜ2 2.9.5.8 υποστηρίζει μερικώς τη νέα σειρά Series 40 v3 :(

Guest valeria
Bρε παιδιά είναι σίγουρο ότι η Opera για να δουλέψει πρέπει να βάλουμε στο access point ως username τον αριθμό του τηλεφώνου μας και ως password ό,τι θέλουμε;Εγώ τα έχω κενά και τα δύο πεδία και μπαίνω κανονικότατα!!!:blink: :wacko:

Bρε παιδιά είναι σίγουρο ότι η Opera για να δουλέψει πρέπει να βάλουμε στο access point ως username τον αριθμό του τηλεφώνου μας και ως password ό,τι θέλουμε;Εγώ τα έχω κενά και τα δύο πεδία και μπαίνω κανονικότατα!!!:blink: :wacko:

Τα email σου, τα παιρνεις κανονικα στο κινητο σου ετσι ?

Κι εγω σ'αγαπαω...

Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες...

Μα καλα, ειναι δυνατον αυτο να ειναι σωστο ?? Σου δειχνει 337 kbps (με οριο του 3G τα 384) σε...2G mode ??

268 τώρα. Πάντως ο υπολογιστής μου στο γραφείο πιάνει 185 στο 3G (μέσω LAN).

268 τώρα. Πάντως ο υπολογιστής μου στο γραφείο πιάνει 185 στο 3G (μέσω LAN).

Το εχεις λες στο GSM και σου δινει αυτες τις ταχυτητες ??? Πως ειναι δυνατον αυτο ? Αν εχω καταλαβει καλα, μονο οταν εχουμε το τηλ. στο 3G (Ρυθμισεις/Τηλεφωνο/λειτουργια δικτυου/3G η "Διπλη Λειτουργια) πρεπει να δειχνει τετοια νουμερα, κι οταν το εχουμε στο GSM πρεπει να δειχνει κατα πολυ μικροτερα, ετσι δεν ειναι ??:confused:

re pedia voithia, otan pao stis fonitikes klisis moy grafi [ sfslma fonitikoy sistimatos ], xeri kanenas ti simveni eyxaristo poli .

Γραφεις που γράφεις greeklish γράφτα σωστά:) ΣΦΑΛΜΑ (όχι sfslma) σημαίνει ΣΦΑΛΜΑ,με αυτήν την περιγραφή στο κοντινότερο Nokia Shop για αναβάθμιση:(

Εγω γενικα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει το 3G, εννοωντας, με ποιο τροπο μπορουμε να εχουμε τις πολυ μεγλυτερες ταχυτητες απο το δικτυο GSM.

Αν εχω καταλαβει καλα, οταν το τηλ. μας ειναι στη ρυθμιση "GSM", πρεπει να δουλευει το GPRS οπως το π.χ. 6230 που ειχα πριν(με χαμηλες δηλ. ταχυτητες) και οταν ειναι στη ρυθμιση "UMTS" η "Διπλη Λειτουργια" πρεπει εχουμε τις υψηλες ταχυτητες.

Σωστα ??

Αν ειναι ετσι, εγω παρατηρω στο δικο μου, (μπαινοντας σε ενα site που λεμε και πιο πανω που σου "μετραει" την ταχυητητα συνδεσης σου) ειτε με το GSM ειτε με τα αλλα δυο, δειχνει πανω απο 250-300 kbps καθε φορα (με τον opera).

Ειναι σαν να λεει δηλαδη, οτι ειτε με GSM ειτε με 3G, οι ταχυτητες σου ειναι αυτες.

Γνωριζει καποιος γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ??

Εγω γενικα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει το 3G, εννοωντας, με ποιο τροπο μπορουμε να εχουμε τις πολυ μεγλυτερες ταχυτητες απο το δικτυο GSM.

Αν εχω καταλαβει καλα, οταν το τηλ. μας ειναι στη ρυθμιση "GSM", πρεπει να δουλευει το GPRS οπως το π.χ. 6230 που ειχα πριν(με χαμηλες δηλ. ταχυτητες) και οταν ειναι στη ρυθμιση "UMTS" η "Διπλη Λειτουργια" πρεπει εχουμε τις υψηλες ταχυτητες.

Σωστα ??

Αν ειναι ετσι, εγω παρατηρω στο δικο μου, (μπαινοντας σε ενα site που λεμε και πιο πανω που σου "μετραει" την ταχυητητα συνδεσης σου) ειτε με το GSM ειτε με τα αλλα δυο, δειχνει πανω απο 250-300 kbps καθε φορα (με τον opera).

Ειναι σαν να λεει δηλαδη, οτι ειτε με GSM ειτε με 3G, οι ταχυτητες σου ειναι αυτες.

Γνωριζει καποιος γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ??

Σύμπτυξη δεδομένων και εικονικότητα ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων κατά την διαμεταγωγή GSM/UMTS,κατά τα άλλα μην εμπιστεύεσαι και τον κάθε μηχανισμό ενός site που ενδέχεται τις περισσότερες φορές να λαμβάνει ανακριβείς μετρήσεις που στέλνονται από το εκάστοτε WAP-Gateway.Κάθε χρώμα έχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις:) :)

Σύμπτυξη δεδομένων και εικονικότητα ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων κατά την διαμεταγωγή GSM/UMTS,κατά τα άλλα μην εμπιστεύεσαι και τον κάθε μηχανισμό ενός site που ενδέχεται τις περισσότερες φορές να λαμβάνει ανακριβείς μετρήσεις που στέλνονται από το εκάστοτε WAP-Gateway.Κάθε χρώμα έχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις:) :)

Συμφωνοι...Υπαρχει τελικα τροπος να μετρησουμε το connection speed μας και αρα να βεβαιωθουμε οτι το τηλ. (και η καρτα μας) μας δουλευει στο 3G οπως πρεπει να δουλευει ??

Ασε που, ασχετως την ακριβεια των αριθμων που δειχνει εκει, μαλλον επρεπε να δειχνει και διαφορετικα νουμερα (gsm και 3G)

Guest valeria
Συμφωνοι...Υπαρχει τελικα τροπος να μετρησουμε το connection speed μας και αρα να βεβαιωθουμε οτι το τηλ. (και η καρτα μας) μας δουλευει στο 3G οπως πρεπει να δουλευει ??

Ασε που, ασχετως την ακριβεια των αριθμων που δειχνει εκει, μαλλον επρεπε να δειχνει και διαφορετικα νουμερα (gsm και 3G)

Εγώ πάντως δεν ξέρω πώς τα μετράτε,αλλά χθες το βράδυ που μπήκα και σε umts και σε gsm αναρωτιόμουν γιατί δεν έβλεπα καμία διαφορά στην ταχύτητα...:O

Ουσιαστικά όχι,δεν υπάρχει ακριβής τρόπος μέτρησης της ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων για τους ως άνωθεν αναφερθέντες λόγους αλλά ακόμα και αν υπήρχε τρόπος πάλι τίθεται θέμα κυψελών(κινητής όχι παραγωγής μελιού:) )και χωρητικότητας (δεδομένα,ομιλία..κλπ.) σε σχέση με τους εξυπηρετούμενους συνδρομητές χρονικά και πάει λέγοντας.........πάντως καταλήγοντας πιστεύω ότι ακόμα και χωρίς το 3G το 6280 σίγουρα αναπτύσσει ταχύτητες GPRS Class 10,πολύ γρήγορο:) :) (άμα του αλλάξεις και σασμάν και εξάτμιση:wacko: :rolleyes: ,πάλι αστειεύομαι:) :lol: :happy: :rolleyes: )μια χαρά είναι;)

Εγώ πάντως δεν ξέρω πώς τα μετράτε,αλλά χθες το βράδυ που μπήκα και σε umts και σε gsm αναρωτιόμουν γιατί δεν έβλεπα καμία διαφορά στην ταχύτητα...:O

Είδες:confused: ? Αλλά πρόσεχε με το UMTS στη γωνία έχει μπλόκο με ραντάρ,θα σου κόψουν κλήση:( :confused: :)

Ουσιαστικά όχι,δεν υπάρχει ακριβής τρόπος μέτρησης της ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων για τους ως άνωθεν αναφερθέντες λόγους αλλά ακόμα και αν υπήρχε τρόπος πάλι τίθεται θέμα κυψελών(κινητής όχι παραγωγής μελιού:) )και χωρητικότητας (δεδομένα,ομιλία..κλπ.) σε σχέση με τους εξυπηρετούμενους συνδρομητές χρονικά και πάει λέγοντας.........πάντως καταλήγοντας πιστεύω ότι ακόμα και χωρίς το 3G το 6280 σίγουρα αναπτύσσει ταχύτητες GPRS Class 10,πολύ γρήγορο:) :) (άμα του αλλάξεις και σασμάν και εξάτμιση:wacko: :rolleyes: ,πάλι αστειεύομαι:) :lol: :happy: :rolleyes: )μια χαρά είναι;)

Το θεμα ειναι ομως, να εκμεταλευτουμε αυτο το οποιο αγορασαμε στον μεγιστο βαθμο που μπορει αυτο να γινει, γιατι αλλιως, ισως να μην αγοραζαμε κατι που κοστιζει 400 ευρω αλλα ενα αλλο με τα μισα σχεδον χρηματα.

Δε νομιζω πια ολοι εδω να ενδιαφερονται μονο για τις βιντεοκλησεις...

Ασε που αν τελικα ειτε το εχουμε σε 3G mode ειτε σε GSM, αν ειναι να εχουμε τα ιδια αποτελεσματα, ας το αφηνουμε στο GSM και μπορει να σωζουμε και λιγη μπαταρια ετσι...

Εχω στειλει email στη vodafone γι'αυτο το θεμα, οταν μου απαντησουν(αλλιως θα παρω τηλεφωνο) και εχω νεα, θα τα γραψω εδω

Αν παντως δει καποιος εμφανως καλυτερη αποδοση σε σχεση π.χ. με προηγ, η αλλο κινητο non-3G, ας το αναφερει...

Το θεμα ειναι ομως, να εκμεταλευτουμε αυτο το οποιο αγορασαμε στον μεγιστο βαθμο που μπορει αυτο να γινει, γιατι αλλιως, ισως να μην αγοραζαμε κατι που κοστιζει 400 ευρω αλλα ενα αλλο με τα μισα σχεδον χρηματα.

Δε νομιζω πια ολοι εδω να ενδιαφερονται μονο για τις βιντεοκλησεις...

Ασε που αν τελικα ειτε το εχουμε σε 3G mode ειτε σε GSM, αν ειναι να εχουμε τα ιδια αποτελεσματα, ας το αφηνουμε στο GSM και μπορει να σωζουμε και λιγη μπαταρια ετσι...

Εχω στειλει email στη vodafone γι'αυτο το θεμα, οταν μου απαντησουν(αλλιως θα παρω τηλεφωνο) και εχω νεα, θα τα γραψω εδω

Αν παντως δει καποιος εμφανως καλυτερη αποδοση σε σχεση π.χ. με προηγ, η αλλο κινητο non-3G, ας το αναφερει...

Το μόνο που δεν έχει αναφερθεί παρά σε μετρημένες αναφορές στο παρόν θέμα αλλά και σε άλλα είναι οι βιντεοκλήσεις,έχει βαθμό ενδιαφέροντος 1-5 %.Οσο για όλα τα άλλα,άλλοι δυστυχώς έχουν το πεπόνι(παροχοί) και το μαχαίρι,και εμείς απλώς το αγοράζουμε,άλλες φορές γλυκό και εύγευστο και άλλες φορές,μάπα:( :)

Παιδιά σόρρυ που επανέρχομαι αλλά μόνο εσείς μπορείτε να βοηθήσετε.

α) δοκίμασα να μεταφέρω με PC Suite απο 7710 σε 6280.Δεν γίνεται γιατί είναι άλλο λειτουργικό έγραφε το μήνυμα. Μετέφερα μέσω outlook μόνο επαφές και ημερολόγιο.Καμιά ιδέα;

β)που θα βρω κανένα c***k για το Oxygen II ????

γ)εμένα κουνιέται πολύ λίγο το πάνω μέρος του τηλ. και από μια μικρή έρευνα που έκανα και άλλα κουνιούνται τόσο.Να ανησυχώ; Στη VODAFONE μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν για έλεγχο και μετά να μου το αλλάξουν.... Τρέχα γύρευε...

Please help.

Ο πρωτάρης

Παιδιά σόρρυ που επανέρχομαι αλλά μόνο εσείς μπορείτε να βοηθήσετε.

α) δοκίμασα να μεταφέρω με PC Suite απο 7710 σε 6280.Δεν γίνεται γιατί είναι άλλο λειτουργικό έγραφε το μήνυμα. Μετέφερα μέσω outlook μόνο επαφές και ημερολόγιο.Καμιά ιδέα;

β)που θα βρω κανένα c***k για το Oxygen II ????

γ)εμένα κουνιέται πολύ λίγο το πάνω μέρος του τηλ. και από μια μικρή έρευνα που έκανα και άλλα κουνιούνται τόσο.Να ανησυχώ; Στη VODAFONE μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν για έλεγχο και μετά να μου το αλλάξουν.... Τρέχα γύρευε...

Please help.

Ο πρωτάρης

α) Χρησιμοποιείς την 6.8 έκδοση που είναι η τελευταία;

β) Δυστυχώς c***k για το Oxygen II 2.9.5.8 που υποστηρίζει το 6280 (έστω και μερικώς σύμφωνα με τον OculatusAbis) δεν υπάρχει ακόμη. Τώρα αν ο OculatusAbis έχει βρει κάτι ας μας PMιάσει και τους δύο με την λύση του αινίγματος :D .

γ) Σε όλους κουνιέται απλά σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Αν σου κουνιέται πολύ λίγο μάλλον είναι made in Finland και είσαι ανάμεσα στους τυχερούς (σαν κι εμένα). Μάλλον η κατάσταση του θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου αλλά κανείς δεν ξέρει :D . Πάντως να μην ανησυχείς και να μην κάνεις με τίποτα το λάθος να το αλλάξεις γιατί μπορεί το καινούργιο να σου κουνιέται πολύ :).

Είναι πολλά τα releases Άρη

Σε όλους κουνιέται απλά σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Αν σου κουνιέται πολύ λίγο μάλλον είναι made in Finland και είσαι ανάμεσα στους τυχερούς (σαν κι εμένα). Μάλλον η κατάσταση του θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου αλλά κανείς δεν ξέρει :D . Πάντως να μην ανησυχείς και να μην κάνεις με τίποτα το λάθος να το αλλάξεις γιατί μπορεί το καινούργιο να σου κουνιέται πολύ :).

Έτσι είναι... Η κατάσταση χειροτερεύει...

Εμένα στην αρχή δεν κουνιόταν σχεδόν καθόλου, αφού απορούσα και τώρα όσο περνούν οι μέρες όλο και πιο πολύ κουνιέται :(

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest valeria
Τελικά παρά την μανία μου να καθαρίζω το τηλέφωνο διαρκώς από σκόνες και τα σχετικά,κατάφερε σήμερα να τρυπώσει μέσα από την πρόσοψη το πρώτο ασπράκι:mad: Απορώ δηλαδή τι θα γίνει μετά από λίγο καιρό που δεν θα το προσέχω τόσο.:wacko: Τι λέτε να το ανοίξω ή θα χαλάσει το δέσιμο του κινητού;Είναι και made in finland ρε γμτ και δεν παίζει και το slider σχεδόν καθόλου...Άμα είναι να έχει επιπτώσεις δεν θα το κάνω.Εντάξει,και το ασπράκι δεν φαίνεται και τόσο,απλά εγώ έχω κόλλημα με κάτι τέτοια...:O