Jump to content

Q-TEC ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 500W καλο?

babis21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρηκα το Q-TEC ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 500W BIG FAN στο e-shop στην παρακατω διευθυνση : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700204 στην τιμη των 34.17 € .Τι λετε ειναι καλο ωστε να ''σηκωσει'' ενα πολυ καλο συστημα?

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

ΟΧΙ!!!!!!!!!!Για καλο συστημα μην περιμενεις να δωσεις κατω απο 60 ευρω για καλο τροφοδοτικο.Κοιτα αυτο---->http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1123 η κανενα Chieftec 420w απο πλαισιο.

Μην ρισκαρεις ενα καλο συστημα με ενα μετριοτατο τροφοδοτικο,αμαρτια ειναι.Αυτα που σου ειπα ειναι απο τα φτηνοτερα καλα τροφοδοτικα που μπορεις να παρεις......

Screw you guys,I'm going home.........

ΟΚ thanks.Το υποψιαζομουν οτι δεν ειναι καλο αυτο που ειπα παραπανω γιατι η τιμη του ειναι χαμιλη.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

LOL Toliss το ξέρει η μάνα του?

Στα 80 ευράκια παίρνεις Fortron ( FSP Group ) και καθαρίζεις.

Και να μην παίρνουμε τις μετροιτής τα specs που δίνουν οι κατασκευαστές ( δεν σημαίνουν σχεδόν τίποτα ).

Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο, σταθερότητα των γραμμών, combined loads ( σημαντικότατο ), σχεδιασμός κατανομής ισχύος, και πολλά άλλα.

High End PSUs:

PC Power & Cooling

Zippy

Enermax

Fortron ( FSP Group )

Antec

OCZ

Mid-End - HQ:

Tagan ( προσοχή στα U02-U03 που σκάνε σαν βόμβες :D )

Chieftec

Heroichi

BeQuiet ( από τα πιο αθόρυβα και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής )

billpeppas Edw stin germania exw diabasei kala pragmata panw se auto to Trofodotiko kai se ena periodiko peire polu kali ba8mologia,

Egw eitan na to parw alla telika exw alla3ei idea i to BeQuiet! BQT P5-520W-S1.3" girw sta 120€ i to Sharkoon Silenstorm SHA480-9A girw sta 100€.

Lew to polu se kana 2 Mines na parw komple sustima, 8elw na dw pou 8a koimenontai i times ton Geforce 6800 Ultra epidei apo tis 22.6 bgainoun i Geforce 7800 stin agora

Κοίτα,

τα συγκριτικά των περιοδικών....αχαχαχαχ χαχ ας γελάσω...

τους ζω από κοντά κάποιους...ποιός έδωσε μεγαλύτερο check ? Η Asus ? χμ...τι καλά λόγια να πούμε για το προϊόν που "μας έστειλαν" για "δοκιμή" ? :D

Επίσης στην γερμανία έχουν σαν κορυφαία waterblocks & watercooling kits αυτά της...Innovatek!!!

Ε lol φτάνει η κοροϊδία το ψέμα, και η ασύστολη υποστήριξη των τοπικών κατασκευαστών.

Οι Ultra άντε να πέσουν κατά 100 ευρώ.

Παρακάτω δεν πάει.

ΤΟ BeQuiet αντιθέτως είναι πραγματικά αθόρυβο και πολύ καλό.

Πήγα να αγοράσω ένα Enermax 680 Watt (να μου μείνει όταν στήσω δεύτερο μηχάνημα με ισχυρό hardware), αλλά κανείς δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο, και βολεύτηκα με ένα Tagan 480W, από το οποίο έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος. Μοναδική ποιότητα κατασκευής (το εξωτερικό καλώδιο του ρεύματος είχε μόνωση!, και υπήρχε ένα καλωδιάκι ειδικό για γείωση, συνδεόμενο στη motherboard για απορρόφηση διαρροών), active PFC, ισχυρά ρεύματα, αλλά λίγο ακριβό, 100€.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα πάντως...

(Δεν είναι αστείο το ότι ένα Qtek έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, ενώ ένα Qtec είναι για πέταμα; :))

Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr

Σιγά καλέ που είναι ακριβό στα 100 ευρώ ( λεφτά είναι αρκετούτσικα μεν ), αλλά....για ρίξε μια ματιά στα PC Power & Cooling :D Πόσο το 850W Αλεκόοοοο ? Μόνο ? :D

Καλύτερα θα ήταν πάντως να περίμενες για το Enermax...

Απλώς, όταν θα έρθει η ώρα να στήσω το δεύτερο μηχάνημα (από το 0, αντί για upgrade αυτού), μάλλον θα του βάλω κάποιο τερατώδες τροφοδοτικό. Το 850άρι ακούγεται καλό, αλλά αν η απόδοσή του (σε %) είναι κακή, κρίμα στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Αποδοτικότητα, δηλαδή το πόσο ρεύμα πάει χαμένο. Ένα τροφοδοτικό 500watt με απόδοση 50%, θα καίει 500watt, αλλά θα προσφέρει ενέργεια μόνο 250watt.

Νομίζω όμως ότι τα τροφοδοτικά με Active PFC έχουν αποδοτικότητα 99%.

Νομίζω πως τα τροφοδοτικά καίνε τόσο ρεύμα όσο τους ζητάται κάθε φορά και όχι όσα είναι τα Watt τους.

Νομίζω πως τα τροφοδοτικά καίνε τόσο ρεύμα όσο τους ζητάται κάθε φορά και όχι όσα είναι τα Watt τους.

Σωστά Μάκη, αλλά καίνε και κάτι παραπάνω ( θερμ. απώλειες )

Τα περισσότερα Active PFC λένε για 99% αλλά εντάξει μην τα παίρνουμε ότι λένε οι κατασκευαστές τις μετροιτής...

κοντά εκεί είναι, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας.

Όσο για το PC&P 850W, είναι απλά κορυφαίο, και με τρομερό κύκλωμα [ every single thing ]

Κοίτα,

τα συγκριτικά των περιοδικών....αχαχαχαχ χαχ ας γελάσω...

τους ζω από κοντά κάποιους...ποιός έδωσε μεγαλύτερο check ? Η Asus ? χμ...τι καλά λόγια να πούμε για το προϊόν που "μας έστειλαν" για "δοκιμή" ? :D

Επίσης στην γερμανία έχουν σαν κορυφαία waterblocks & watercooling kits αυτά της...Innovatek!!!

Ε lol φτάνει η κοροϊδία το ψέμα, και η ασύστολη υποστήριξη των τοπικών κατασκευαστών.

Οι Ultra άντε να πέσουν κατά 100 ευρώ.

Παρακάτω δεν πάει.

ΤΟ BeQuiet αντιθέτως είναι πραγματικά αθόρυβο και πολύ καλό.

File edw eisai la8os plirwfwrimenos se kamia istoselida kai periodiko den einai kai toso kali ba8mologia se 8ema Watercooling nai alla kai 355€ egw den ta deinw pairnw ena px Be Quiet kai exw kanei tin douleia mou me 120€, 3erw filous pou eixan tetoia sustimata kai 3anagirisan sta palia, kanennas den sinistaei watercooling eitan na ka8iero8oun alla apotuxan prwton den einai ftina kai deuteron mono problimata exeis.

Kai deutero an den diabasw arketa periodika kai den mpw se arketes istoselides pws 8a 3erw ti einai kalo, plirwforisi einai to a kai w.

Xrimata prepei na 3odepsw duskola bgainoun kai eukola 3odeuontai kai an to 70% lene ta idia giati oxi, twra exw ena Seasonic 300W, 3erw ena oti prepei na 3odepsw pali kana 1000-1500€ kai meta gia 3-5 xronia oikonomia.Auton pou exw me ebgale peripou 4 xronia kai tote pali eixa dwsei 1200€.

Tis teleutaies imeres asxoloume me ti trofodotiko kai Case na parw kai malon 8a katalai3w sto Enermax Case BLUE VIPER CS-718 to mono meiwnektima einai oti einai midi kai egw 8elw ena Big kai trofodotiko Noisetaker EG701AX-VE(W)(SFMA) 600 W (130€)to mono meiwnektima kanei ligo 8oribo to BeQuiet(120€) einai a8oriba.

LOL, θα με πούνε και απληροφόρητο τώρα !!!

Εντάξει, να το υποστούμε και αυτό...

...το WaterCooling μόνο προβλήματα έχει, και δεν είναι φτηνό...

μια καλή Custom WaterCooling λύση = 120-150 ευρώ, κορυφαία AirCooling πρόταση: ThermalRight XP-90C, τιμή ΧΩΡίΣ ανεμιστήρα = 59 ευρώ.

Καλός ανεμιστήρας και όσο το δυνατό αθόρυβος = 27 ευρώ.

Πόσο πάνε αυτά τα δύο?

Για βάλτα κάτω.

Σε θερμοκρασίες, πάλι καμία σχέση σε Full Load.

Μην ακούω εξυπνάδες, και πρωτού πούμε κάτι καλό θα ήταν να το σκεφτούμε καλά.

Ok toliss ?

[ Φιλικά πάντα ]

Τα περιοδικά έχω ήδη αναφέρει πως κάνουν τα "reviews" και πως βγαίνει ο νικητής...

τα προϊόντα στην σπανιότερη περίπτωση τα έχουν στα χέρια τους, και αν ξέρουν κάνουν μια ψευτοδοκιμή έτσι για την φωτογράφηση.......έπειτα έρχονται οι τυπάδες των εταιριών για να τους δείξουν τα κόλπα ( το check )...αυτός με το καλύτερο κόλπο ( pay check ) παίρνει και την νίκη...

και πρωτού πείς ότι λέω μλκιες σκέψου το πάλι ( think again ), διότι γνωρίζω και μένει πολύ κοντά μου ο Λαμπράκης... :D { ΔΟΛ you know...Δημ. Όμιλος Λαμπράκη...RAM, HiTech, etc... }

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις από το ύφος της γραφής.

Σου το ξανατονίζω, όλα αυτά φιλικά.

Aγαπητε φιλε billpeppas αυτη την φωρα γραφω στα ελληνικα αλλα εγω προτιμαω να γραφω greeklish.

Δεν εχω γραπσει κατι τετοιο συγουρα εισαι πληρωφορημενος αλλιως δεν θα εγραφες κατι, αλλα εδω δεν με καταλαβες εννοω cooling με νερο "Wasserkuehler" οπως σου ειχα γραπσει 3 φιλοι μου ειχαν Wasserkuelueng αλλα τελικα τα βγαλανε εγω και τωρα εχουν επανω cooling ενας εχει νομιζω αυτο που εγραπσες και αν το παρω θα πληρωσω κανα 62 € συν τα τελη μεταφορας.

Εγω θα παω σε sockel939 και χρειαζομαι κατι πολυ καλο.

Μπορει να ειναι δυπλα σου ο λαμπρακης αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα, το ξερω οτι πολλες εταιριες τροφοδοτουν με προιοντα τους τα περιοδικα και περιμενουν να τους δωσουν τελοια βαθμολογια, αλλα πιστευω οτι θα υπαρχουν και σωστη, εδω υπαρχει ενα περιοδικο που λεγεται PC-Professional και το βασιζομαι ειναι ο οδηγος μου αλλα διαβαζω και αλλα περιοδικα και αρκετες ιστοσεληδες ωστε να βγαλω ενα πορισμα και αν ολοι τους η γνωστη και φιλοι λενε αυτο το προιον ειναι καλο τοτε πας και το αγοραζεις, εσυ απο που ενημερωνεσαι;

Το συγκεκριμενο περιοδικο τους εχει ξεσκισει απο τεστ πχ στο τελευταιο περιοδικο τους εχουν dοκιμασει 185 HD Απο αρκετους κατασκευαστες και βγαλανε ενδιαφεροντα πραγματα.

Ελπιζω να μην με παρεξιγησεις Φιλικα παντα.