Jump to content

Εκκινηση BIOS

redalert19882000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα pc με amd athlon xp 2600+ , soltek 75FRV , 80 gb disk, ati 9800 pro. Οταν patao to power τοτε η οθονη δεν ανοιγει. Για να ανοιξει θα πρεπει να τον κλεισω και να τον ξανανοιξω αλλες 2 φορες με αποτελεσμα να κατανταει σπαστικο. Εχω κανει ολα τα update του bios μετα απο αυτο το προβλημα αλλα τιποτα. Τι μπορω να κανω ωστε να δουλευει σωστα ????

Ευχαριστω

Η καρτα γραφικων δεν φταιει σιγουρα. Εχω βαλει και αλλη

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειχα παρομοιο πρόβλημα και οσο και αν σου φαίνεται περίεργο έφταιγε το καλώδιο vga. δεν είχε αρκετή τάση για να ανοίξει η οθόνη και δεν μηδένιζε την τάση όταν έκλεινε ο υπολογιστης. Δοκίμασε να δανειστείς το καλώδιο απο ένα φίλο σου να δεις τι γίνεται.

Ευτυχος που ειχα επιπεδη και το αλλαξα ευκολα. Ουτε αυτο.

Α και κατι αλλο μετα απο τα 2 ρεσετ παντα στο φορτομα των xp μου πεταει μπλε οθονες. Αρα καμια 5 αρια ρεσετ θελει για να μπω στα win

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κανε backup ότι χρειάζεσαι από το pc, αποσύνδεσε τα πάντα και βγάλε τα έξω από το κουτί, έλεγξε τα, καθάρισε τα άμα θες , ξανά βαλτά όλα μέσα με σωστή σειρά και πρόσεξε να τα συνδέσεις σφιχτά, κανε format και αν δεν πετύχει πετα το κάτω από το μπαλκόνι. Όταν αρχίζει και μου κολλάει κάνω αυτό και φτιάχνει. Αλλα είναι τριών ωρών δουλειά τουλάχιστον αν θες να το κανεις σωστά.

οταν καταφέρνεις και μπάινεις στα xp δεν σου λέει τι πρόβλημα είχε και κολλησε? (The system has recovered from a serious problem)

Α και κατι αλλο μετα απο τα 2 ρεσετ παντα στο φορτομα των xp μου πεταει μπλε οθονες. Αρα καμια 5 αρια ρεσετ θελει για να μπω στα win

CPU ή μνήμη

Και επειδή έως τώρα δεν έχω δει AMD CPU να τα παίζει, μάλλον η μνήμη σου

τα έχει παίξει...

Δημήτρης

οταν καταφέρνεις και μπάινεις στα xp δεν σου λέει τι πρόβλημα είχε και κολλησε? (The system has recovered from a serious problem)

Λεει οτι το συστημα εχει ανανηψει ενα σοβαρο προβλημα. Πατησα περισσοτεες πληροφοριες αλλα λεει για το ip. Αυτο το μηχανιμα ουτε στο ιντερνετ μπαινει ουτε ειναι σε lan

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.