Sofianna Δημοσιεύτηκε October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2018 Ξέρει κανένας ποιο είναι καλύτερο γενικά; Θέλω να βγάζει καλές φωτογραφίες, να μην τρώει κολλήματα και να έχει μπαταρία που να βγάζει άνετα την μέρα. Ξερω πως έχουν διαφορά στην τιμή. Υπάρχει κάποιος που τα έχει δουλέψει και τα δύο για να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Το Α5 το είχε ο αδερφός μου..Παρά πολύ καλές φώτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Το θέλω για γνωστό μου ο οποίος ήθελε να είναι γύρω στα 150€ αλλά αν είναι να πάρει κάτι καλύτερ ο δεν έχει θέμα να πληρώσει και λίγα παραπάνω (κοινώς να πάρει το A5). Εγω έχω το S7 κι είμαι πιστή στην Samsung. Θεωρώ ότι σαν συνολική εμπειρία, τουλάχιστον για εμένα προσωπικά, είναι τα καλύτερα! Αλλά το A5 δεν το έχω δουλέψει... Ξέρω ότι η Samsung πάσχει λιγάκι στο θέμα μπαταρίας. Γι'αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό το Xiaomi το οποίο φαίνεται ότι προσφέρει πολλά στην ιδανική τιμή για τον γνωστό μου. Δεν ξέρω. Βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα. Προτιμώ το Α5 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Σκέφτομαι ότι έχει μόνο 70€ διαφορά πια από το S7 που το έχω πάνω από χρόνο κι είναι σαφώς καλύτερο σαν ναυαρχίδα που είναι. Βέβαια σαν budget είναι εκτός το S7 επομένως δεν το συζητώ. Απλά αυτό... αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσει 230+ € για ένα mid range κινητό όταν υπάρχουν καλύτερα ίσως με χαμηλότερο budget. Ίσως είναι κάτι προσωπικό και δεν μπορείτε να με βοηθήσετε αλλά παρακαλώ αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε είναι όλα ευπρόσδεκτα!!! Edited October 25, 2018 by Sofianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Το α5 έχει εξαιρετική μπαταρία. Με φως βγάζει πολυ καλές φωτο , το βράδυ υστερεί και λόγω έλλειψης ois Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με το S7 ας πούμε Εγώ έχω θέμα. Έχει καλύτερη μπαταρία φαντάζομαι από το S7;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Και τα δύο έχουν αρκετά καλύτερη μπαταρία από το S7, λίγο καλύτερη πρέπει να έχει το Xiaomi από το A5. Αλλά φωτογραφίες σαν του S7 μη περιμένεις από κανένα από τα δύο, ειδικά το Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ναι ναι αυτό το ξέρω σίγουρα. Καμία σχέση ειδικά σε low light. Και ναι το Xiaomi με τα 4000mah σίγουρα θα έχει πολύ καλή. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω, να έχω υπόψιν μου; Κανένα άλλο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 @sofianna Το Xiaomi mi a2 lite θα πάρει τουλάχιστον δύο αναβαθμίσεις από την Google, έχει τον snap 625 επεξεργαστή σε συνδυασμό με την 4000 mha μπαταρία σημαίνει πολύ μεγάλη αυτονομία.Η Κάμερα του είναι αξιοπρεπές,οθόνη πολύ καλή το κινητό είναι μαζεμένο και όμορφο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Μάλλον εκεί θα καταλήξω... Και πολύ πιο οικονομικό και καινούργιο με ωραίο design. Και η αυτονομία είναι μεγάλο ατού! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εγώ θα έπαιρνα redmi note 5 στη θέση σου. Κι ας είναι κι η έκδοση με 3 ραμ. Καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το έχω δει το note 5 και είναι πολύ μεγάλο. Ήδη στο Xiaomi είμαστε οριακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ποιο Α5 ρε παιδιά εν έτει 2018 . Είναι ένα απαρχαιωμένο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 @bruno1977 Ποιο προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 @bruno1977 Ποιο προτείνεις; Εύκολα το mi a2 lite . Eιναι σε όλα καλυτερο και είναι κ στοκ android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Λογικά το Α5 έχει καλύτερη φώτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Έτσι πιστεύω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Στις πρωινές λήψεις οι κάμερες τους δεν έχουν ουσιαστική διαφορά, στις νυχτερινές το A5 είναι λίγο καλύτερο αλλά κανένα από τα δύο δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Το μόνο πράγμα που έχει καλύτερο το Α5 είναι η οθόνη αλλά Samsung Experience με τόσο μέτριο επεξεργαστή προσωπικά δεν θα το άντεχα, πολύ βαρύ σκιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Επομένως παίρνοντας υπόψιν και την τιμή που έχει γύρω στα 50€ διάφορα να προτιμήσω το Xiaomi Mi A2 Lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) Άμα είναι να δώσεις 50€ παραπάνω, δώστα καλύτερα για το κανονικό mi a2. Edited October 26, 2018 by _Alexandros37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Επομένως παίρνοντας υπόψιν και την τιμή που έχει γύρω στα 50€ διάφορα να προτιμήσω το Xiaomi Mi A2 Lite; Με τον περιορισμό που έχεις στο μέγεθος και την τιμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο από το Α2 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. October 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Διάβασα ότι υπάρχει bug στο A2 και lite με τον proximity sensor.δλδ όταν μιλάς με κάποιον ανοιγοκλείνει η οθόνη κ πατάς με το αυτί σου κάποιες λειτουργίες.. ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Διάβασα ότι υπάρχει bug στο A2 και lite με τον proximity sensor.δλδ όταν μιλάς με κάποιον ανοιγοκλείνει η οθόνη κ πατάς με το αυτί σου κάποιες λειτουργίες.. ισχύει? συνήθως αυτό οφείλεται στα τζαμάκια/ζελατίνες που καλύπτουν μέρος του αισθητήρα.. το κάνει και σε όσους έχουν γυμνή την οθόνη; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts