Guest75 Δημοσιεύτηκε October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2018 (edited) Καλημέρα στην παρέα! Δεν έχω πολλές γνώσεις σχετικά με την τεχνολογία κινητών και η βοήθειά σας ενδεχομένως να μου είναι πολύ χρήσιμη! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέα συσκευή κινητού τηλεφώνου. Τώρα έχω το Samsung J5 '16, ενώ και οι δύο προηγούμενες συσκευές μου ήταν Samsung. Θέλω η καινούργια μου συσκευή να διαθέτει: 1.αρκετά καλή κάμερα, και κεντρική και μπροστινή (καλύτερη του Samsung J5) 2.να μην κολλάει (όλα τα Samsung που είχα στη διετία κολλούσαν αρκετά) 3.να έχει θύρα ακουστικών 4.να έχει κατά προτίμηση οθόνη μικρότερη του J5 (το J5 έχει 5 και κάτι ίντσες) 5.να έχει αρκετό χώρο μνήμης ή έστω να παίρνει κάρτα sd 6.να είναι καλαίσθητο για κοπέλα! 7.να είναι γενικά μια συσκευή καλύτερου επιπέδου από αυτή του J5, πιο σύγχρονη Νομίζω πως αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζομαι! Να προσθέσω ότι έχω στο μυαλό μου να φύγω από το android και να πάω στο ios και ότι μέχρι τώρα μελέτησα αρκετά το iphone6. Τέλος, δε θα ήθελα να δώσω πάνω από 500€! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ανυπομονώ για τις προτάσεις σας! Edited October 25, 2018 by Guest75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ιωάννα, Δυστυχώς έχεις την ατυχία οι μεγάλες εταιρείες να μην βγάζουν πλέον καλά κινητά σε μικρές διαστάσεις. Ανέφερες για παράδειγμα το iPhone 6, το οποίο υποθέτω είναι το μόνο iPhone που μπορείς να αγοράσεις. Το iPhone 6 είναι ένα κινητό τετραετίας που σημαίνει πως μπορείς να βρεις κάτι σε Android που είναι πολύ καλύτερο πλέον με 150-200 ευρώ. Όμως όχι σε μικρό μέγεθος. Αν θέλεις να πας στο iOS, και αφού θέλεις μικρό μέγεθος, θα σου πρότεινα να δεις το iPhone SE το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το 6 σε όλα του, με έναν αστερίσκο όμως - δεν έχει πολύ καλή μπροστινή κάμερα οπότε αν σου αρέσουν οι σέλφες δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Έχε υπ'οψη σου πάντως πως με την αλλαγή στις αναλογίες στις οθόνες και τα μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη μπορεί ένα κινητό των 5,3 ιντσών σύγχρονο να είναι μικρότερο από το J5 σου. Ένα κινητό με οθόνη μεγαλύτερη από το J5 αλλά σε διαστάσεις λίγο μικρότερο που μπορώ να προτείνω είναι το Meizu M15. Είναι πολύ καλύτερο σε όλα από το iPhone 6 και SE, δεν το συζητάω από το J5 σου, αλλά έχει μόνο ένα μειονέκτημα. Μπορείς να το αγοράσεις μόνο από Κίνα, που σημαίνει πως δεν έχεις εγγύηση από εδώ και αν πάθει κάτι θα πρέπει να το στείλεις εκεί. Εμένα δεν έχει πάθει ποτέ κινητό μου κάτι που να καλυπτόταν από εγγύηση και δεν με ενδιαφέρουν αλλά για πολλούς είναι σημαντική. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου στείλω pm για το πως και από που να το παραγγείλεις. Το κινητό είναι αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-15-64gb-global Στις διαστάσεις του J5 καλή αγορά παραμένει το Google Pixel με καλές κάμερες και "καθαρό" Android λειτουργικό. Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει σαν εμφάνιση. https://www.skroutz.gr/s/10010229/Google-Pixel-32GB.html 'Ενα ελάχιστα μεγαλύτερο Android κινητό με αξιοπρεπέστατες κάμερες και διαστάσεις περίπου όπως του J5 που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το Xiaomi Mi6. Το μόνο του μείον είναι πως η τιμή του στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλή, βρίσκεται και από Κίνα με πολύ λιγότερα λεφτά. https://www.skroutz.gr/s/10864969/Xiaomi-Mi-6-6GB-64GB.html Τέλος, αν μπορείς να ανέβεις ελάχιστα σε διαστάσεις και θέλεις να μην δώσεις πολλά λεφτά σου προτείνο το Xiaomi Mi2 Lite. Δεν έχει το ίδιο καλές κάμερες με τα προηγούμενα αλλά έχει φοβερή αυτονομία και επίσης καθαρό Android. https://www.skroutz.gr/s/15272178/Xiaomi-Mi-A2-Lite-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Δες και τα sony xz1 compact και xz2 compact. Το δεύτερο είναι το φετινό μοντέλο ενώ το πρώτο είναι το περσινό. Το 2 έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά 18:9 και είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις με βάση τα θέλω σου αλλά με μια εξαίρεση, δεν έχει θύρα ακουστηκών (γι'αυτό σου προτείνω και το περσινό που την έχει). https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9082&idPhone2=8610&idPhone3=7869#*,*,j510fn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Γνώμη μου είναι ν ανέβεις σε διαστάσεις εφόσον θες να δώσεις τέτοιο ποσό. Είναι κριμανα πάρεις υποδεέστερη συσκευή λόγω μεγέθους Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Σε αυτα τα χρηματα αν πας σε ios παιρνεις iphone 7 αλλα την εκδοση με τα 32 γιγα και χωρις να παιρνει καρτα sd.Απο android εχεις περισσοτερες επιλογες οπως samsung s8 και s8+ , huawei p20 , και κοντα στα 520 απο σκρουτζ βρισκεις πλεον και το samsung s9.Δυστυχως δεν βρισκεις ευκολα δυνατα κινητα με οθονη κατω απο 5 ιντσες αλλα πιστευω τα παραπανω κινητα με εξαιρεση το s8+ θα σου ειναι βολικα στο χερι και με αρκετη καλη καμερα.Καλο ειναι να τα περιεργαστεις τα κινητα και απο κοντα να σε βοηθησει και το αισθητικο κριτηριο στην επιλογη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Νομίζω για τις απαιτήσεις που έχει η Ιωάννα, αν θέλει να πάει σε μεγαλύτερο μέγεθος, θα της πρότεινα το Redmi Note 6 Pro στα 64 GB. Θα γλιτώσει πολλά λεφτά και θα έχει ένα κινητό που θα είναι φοβερά ανώτερο από το J5 σε όλα και παίρνει καλές φωτό σε όλες τις περιστάσεις. Δεν βλέπω γιατί να πάει στο iPhone 7 που είναι πολύ πιο ακριβό και το μόνο που θα κερδίσει είναι λίγο καλύτερες φωτό το βράδυ, ενώ θα έχει πρόβλημα με την χωρητικότητα του (που θα την έχει με όποιο iPhone πάρει κάτω των 64 GB) https://www.skroutz.gr/s/15912019/Xiaomi-Redmi-Note-6-Pro-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest75 Δημ. October 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ήδη έχω πολλά κινητά να περιεργαστώ! Για οτιδήποτε άλλο θα ξαναεπικοινωνήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest75 Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Γεια σας και πάλι! Αποφάσισα ότι θέλω να αφήσω το Android και να δοκιμάσω το Ios. Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε iphone 6, 6s και Se. Στο Se δε μου αρέσει που όπως ακούω δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα, το 6 είναι σίγουρα καλό αλλά είναι αρκετά παλιό και θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο με τα ίδια λεφτά, το 6s είναι σίγουρα καλύτερο του 6 αλλά η τιμή του είναι πιο υψηλή... Ποιο θα μου προτείνατε από αυτά τα 3; Τέλος, αν έχω καταλάβει σωστά, το 6s δέχεται ακουστικά μέσω jack mm2; Τα άλλα 2 δέχονται; Edited November 5, 2018 by Guest75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Γεια σας και πάλι! Αποφάσισα ότι θέλω να αφήσω το Android και να δοκιμάσω το Ios. Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε iphone 6, 6s και Se. Στο Se δε μου αρέσει που όπως ακούω δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα, το 6 είναι σίγουρα καλό αλλά είναι αρκετά παλιό και θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο με τα ίδια λεφτά, το 6s είναι σίγουρα καλύτερο του 6 αλλά η τιμή του είναι πιο υψηλή... Ποιο θα μου προτείνατε από αυτά τα 3; Τέλος, αν έχω καταλάβει σωστά, το 6s δέχεται ακουστικά μέσω jack mm2; Τα άλλα 2 δέχονται; Σίγουρα se .είναι ένα μικρό 6s με πολύ καλύτερη μπαταρία . Το μόνο που του λείπει είναι το 3d touch αλλά συνολικά παίρνεις πολύ καλό iphone σε καλή τιμή. Δες το rose gold . Για γυναίκα είναι το ιδανικό. Κ ναι έχει jack Edited November 5, 2018 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Γεια σας και πάλι! Αποφάσισα ότι θέλω να αφήσω το Android και να δοκιμάσω το Ios. Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε iphone 6, 6s και Se. Στο Se δε μου αρέσει που όπως ακούω δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα, το 6 είναι σίγουρα καλό αλλά είναι αρκετά παλιό και θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο με τα ίδια λεφτά, το 6s είναι σίγουρα καλύτερο του 6 αλλά η τιμή του είναι πιο υψηλή... Ποιο θα μου προτείνατε από αυτά τα 3; Τέλος, αν έχω καταλάβει σωστά, το 6s δέχεται ακουστικά μέσω jack mm2; Τα άλλα 2 δέχονται; Το 6 έχει την ίδια σχεδόν μπροστινή κάμερα με το SE και η πίσω του είναι χειρότερη, μην το σκέφτεσαι, πολύ μέτριο κινητό για 2018. Αν θέλεις iPhone με αξιοπρεπή μπροστινή κάμερα (όχι ιδιαίτερα καλή) τότε το 6s είναι η φθηνότερη επιλογή. Βέβαια με τα λεφτά του 6s βρίσκεις κινητάρες όπως το LG V30 αλλά ο καθένας με τα βίτσια του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Προς θεου μη δωσεις τετοιο ποσο να παρεις κινητο του 2015! Υπαρχουν τοσες μα τοσες επιλογες σαυτα τα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts