FREAK_OF_NATURE Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Σε λίγο που θα αγοράζουμε και το καρπούζι με την φέτα... και όχι με το κιλό όπως κάνουμε μέχρι τώρα να δω τί θα λέμε.... και πως θα το σχολιάζουμε.....!!!! se orismenes xores tou eksoterikou ayto ginete edo kai xronia... elpizo na mhn akolou8hsoume to paradeigma tous.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 (edited) please delete Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ένα σουπερμάρκετ στην Ιταλία δέχεται λιρέτες. Έχει θησαυρίσει μέχρι στιγμής. διάβασε το αρχικό ποστ. Δεν δέχεται λιρέτες. Και να δεχόταν δηλαδή, που θα τις έβρισκαν οι Ιταλοί, θα τις είχαν φυλαγμένες σε σεντούκια? Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Μάλλον οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε τι ζημιά προκαλεί το "ισχυρό" ευρώ και οτι την τιμή του δολαρίου την είχαν ρίξει οι αμερικάνοι,το αποτέλεσμα μείωσει του εμπορίου και ζημιές στην εξαγωγή προιόντων απο την ευρώπη όταν η αμερική με το "φτηνό" δολάριο τα πήγαινε μια χαρά. Το ισχυρό ευρώ έχει μεγάλο μέρος ευθύνης και για τον τουρισμό,που όταν υπήρχε η δραχμή η Ελλάδα ήταν ένας καλός προορισμός ενώ τώρα φωτιά οι τιμές παντού με το ισχυρό ευρώ,μιας και ο αμερικανός οταν πάει να κάνει συνάλλαγμα του πιάνουνε τον κ@λο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Το ισχυρό ευρώ έχει μεγάλο μέρος ευθύνης και για τον τουρισμό,που όταν υπήρχε η δραχμή η Ελλάδα ήταν ένας καλός προορισμός ενώ τώρα φωτιά οι τιμές παντού με το ισχυρό ευρώ,μιας και ο αμερικανός οταν πάει να κάνει συνάλλαγμα του πιάνουνε τον κ@λο. :p ο αμερικανός είναι και ήταν μειοψηφία στο σύνολο των τουριστών που επισκέπτονται/επισκέπτονταν την Ελλάδα. Η πλεοψηφία των τουριστών ήταν και είναι από την ευρωζώνη. Δε μας φταίει το ευρώ για τον τουρισμό παίδες. Η μεγάλη τάση μας για την "εύκολη αρπαχτή" μας φταίει. Σε σχέδια για το καλοκαίρι, υπολογισμένα, πιο φτηνά θα μου έρθουν 5 μέρες με αυτοκίνητο στην Ευρώπη (ιταλία, ελβετία, γερμανία), παρά 5 μέρες Σαντορίνη, και βέβαια δεν θα προτιμήσω τη Σαντορίνη. Περαστικά μας :mad: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 ο γύρος πάντος δεν τον εχω βρει πουθενα πάνω απο 1.50 στην Αθήνα! παντού 1.30 με 1.50 έχει, και φυσικά αμα δώ πυτάδικο με την πίτα 2 ευρώ θα λακίσω!! Τι;;; :worry: Πουθενά; Πίττα Παν σου λέει τίποτα; Αυλόγυρος; Σπιτικό Έδεσμα; 1,75 και 1,80 ο γύρος σε αυτά τα τρία. Είναι τα 3 πρόχειρα που μου έρχονται στο μυαλό. Με λίγα κομματάκια κρέας κονομάνε γερά οι τύποι. Α και επί τη ευκαιρία. Λίγο οφ τόπικ αλλά το λέω εδώ. Χθες το everest του Γουδίου έφαγε μια επίσημη διαμαρτυρία από μένα προσωπικά που θα τη θυμούνται για πολύ. Στην αρχή νόμισα ότι θα μου στήσουν και ενέδρα στην γωνία. :O Συμπλήρωσα το Φύλλο διαμαρτυρίας για μια τυρόπιτα που αγόρασα (1,30 παρακαλώ και ακούστε πώς την λένε: τυρόπιτα φέτα :lol: :lol: :rotfl: - λες και υπάρχει τυρόπιτα σπανάκι) και... μου ήρθε νερό... :O Για όποιους γνωρίζουν την κατάσταση πρόκειται ίσως για τη χειρότερη εξυπηρέτηση στην Αθήνα. Και πριν 2 χρόνια πήρε το φραντσάιζ του έβερεστ. :down: Για τιμές δεν το συζητάμε. Ένα κομμάτι πίτσα ενώ επί δραχμών είχε 350 δρχ. τώρα έχει 2,00 ευρώ... :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 To: Europian Union Take Back the Euro!! Online petition :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Το κορυφαίο είναι ότι κάθε μήνα παίρνουν 3000 ευρώ περίπου σε λιρέττες... μιλάμε για τρελλό ποσό :p Και με τα 3000 ευρώ έχουν κάνει χρυσές δουλειές ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 ο αμερικανός είναι και ήταν μειοψηφία στο σύνολο των τουριστών που επισκέπτονται/επισκέπτονταν την Ελλάδα. Η πλεοψηφία των τουριστών ήταν και είναι από την ευρωζώνη. Δε μας φταίει το ευρώ για τον τουρισμό παίδες. Η μεγάλη τάση μας για την "εύκολη αρπαχτή" μας φταίει. Σε σχέδια για το καλοκαίρι, υπολογισμένα, πιο φτηνά θα μου έρθουν 5 μέρες με αυτοκίνητο στην Ευρώπη (ιταλία, ελβετία, γερμανία), παρά 5 μέρες Σαντορίνη, και βέβαια δεν θα προτιμήσω τη Σαντορίνη. Περαστικά μας :mad: Οι αμερικάνοι είναι μεν μειοψηφία (αρκετά μεγάλη πάντως) αλλά είναι οι τουρίστες που αφήνουν τα περισσότερα λεφτά, και για αυτό η απώλειά τους είναι πολύ πιο σημαντική από την απώλεια που θα είχαμε αν έφευγαν οι Γερμανοί με τα τροχόσπιτα ή οι Άγγλοι που κάνουν τις παραλίες μπ@@ρδέλο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Συμφωνώ με τη άποψη ότι το ευρω αυτό καθ αυτό δεν είναι κακό !είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό νόμισμα !στο κάτω κάτω εμείς είμαστε λάθος που δε κάνουμε σωστές επιλογές και ερευνά αγοράς ! εκτός από τα παραδείγματα με τα σουβλάκια και τους καφέδες να σας πω εγώ ένα άλλο ! έλεγε μια κοπέλα ότι σχεδόν κάθε μέρα βάζει μια κάρτα TIM των 9 ευρω !της λέω εγώ γιατί δε βάζεις Q ?μου λέει πας καλά ? Q έχουνε οι Αλβανοί … τι να πω … Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 έλεγε μια κοπέλα ότι σχεδόν κάθε μέρα βάζει μια κάρτα TIM των 9 ευρω !της λέω εγώ γιατί δε βάζεις Q ?μου λέει πας καλά ? Q έχουνε οι Αλβανοί … τι να πω … :D :D :lol: :lol: !!!!!! Όλοι θα έχουμε ένα νόμισμα , μία θρησκεία (καμία δηλαδή) , το ίδιο ντύσιμο ,το ίδιο μαλλί ...... κλπ κλπ !!! :mad: Σ'αυτά τα θέματα γίνομαι πολύ αριστερός ! :) Δραχμή και πάλι δραχμή !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Όλοι θα έχουμε ένα νόμισμα , μία θρησκεία (καμία δηλαδή) , το ίδιο ντύσιμο ,το ίδιο μαλλί ...... κλπ κλπ !!! :mad: Σ'αυτά τα θέματα γίνομαι πολύ αριστερός ! :) Δραχμή και πάλι δραχμή !!! Πολύ αρίστερος και πολύ δεξιός συγχρόνως, γενικά τα άκρα τα λένε αυτά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Πολύ αρίστερος και πολύ δεξιός συγχρόνως, γενικά τα άκρα τα λένε αυτά. Πολύ αριστερός και πολύ δεξιός συγχρόνως ..... Υπάρχει και ο λευκός ! :D ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Πολύ αριστερός και πολύ δεξιός συγχρόνως ..... Υπάρχει και ο λευκός ! :D ;) Αν σου φαίνεται ακατανόητο, σκέψου ότι αυτά λένε το ΚΚΕ στην Ελλάδα (το πιο ακροαριστερό κόμμα της Ευρώπης) και η Λίγκα του βορά στην Ιταλία (ένα από τα πλέον φασιστικά). Με αυτό δε σε αποκαλώ φασίστα ή ακραίο κομμουνιστή, απλά το λέω για να δείξω ότι είναι και παραείναι δυνατό να λένε τα ίδια πράγματα τα δύο άκρα. Ας αφήσουμε όμως το off-topic και ας επιστρέψουμε στο ευρώ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Οι αμερικάνοι είναι μεν μειοψηφία (αρκετά μεγάλη πάντως) αλλά είναι οι τουρίστες που αφήνουν τα περισσότερα λεφτά, και για αυτό η απώλειά τους είναι πολύ πιο σημαντική από την απώλεια που θα είχαμε αν έφευγαν οι Γερμανοί με τα τροχόσπιτα ή οι Άγγλοι που κάνουν τις παραλίες μπ@@ρδέλο. Είσαι σίγουρος Δημήτρη ότι αφήνουν τα περισσότερα λεφτά οι τουρίστες; Που; Στις ταβέρνες ή στα μπαράκια του κάθε νησιού; Δες το τραπέζι ενός Έλληνα που θα κάτσει να φαει και ενός τουρίστα και σύγκρινε... :shifty: :lol: :lol: Ω ναι... Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά! :D :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Είσαι σίγουρος Δημήτρη ότι αφήνουν τα περισσότερα λεφτά οι τουρίστες; Που; Στις ταβέρνες ή στα μπαράκια του κάθε νησιού; Δες το τραπέζι ενός Έλληνα που θα κάτσει να φαει και ενός τουρίστα και σύγκρινε... :shifty: :lol: :lol: Ω ναι... Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά! :D :p Μήπως δεν ξέρεις να διαβάζεις; Λέω ότι οι Αμερικάνοι είναι οι τουρίστες που αφήνουν τα περισσότερα λεφτά. Τώρα το που κολλάει το δικό σου σχόλιο, μόνο εσύ το ξέρεις. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 O lewton μαλλον εννοει οτι οι Αμερικανοι αφηνουν τα περισσοτερα χρηματα, συγκριτικα με τους υπολοιπους (ξενους) τουριστες. ;) P.S.-Ξεχασα να γραψω οτι σε αυτο που ειπε προσωπικα συμφωνω. Απ'οτι εχω δει κατω οταν ειμαι και με μερικα φιλαρακια που εχω μιλησει και που ειναι του επαγγελματος, ολοι μου λενε οτι οι Αμερικανοι ειναι εκεινοι που τα ακουμπανε καλλιτερα απ' ολους. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ακριβώς. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Στην γειτονια μου περναει σχεδον καθε μερα ο Λευτερακης και πουλαει πεπονια, καρπουζια και σταφυλια. Το καρπουζι επι δραχμης ποτε μα ποτε δεν ξεπερναγε και ουτε καν πλησιαζε το 100ρικο το κιλο. Τις προαλλες ρωτησα τον Λευτερακη ποσο παει το καρπουζι. Κρατηθειτες. Μου ειπε 1.2 ευρω το κιλο. Να το μετατρεψω; 400 δραχμες παρακαλω. Αυτο ειναι το δυνατο ευρω σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Στην γειτονια μου περναει σχεδον καθε μερα ο Λευτερακης και πουλαει πεπονια, καρπουζια και σταφυλια. Το καρπουζι επι δραχμης ποτε μα ποτε δεν ξεπερναγε και ουτε καν πλησιαζε το 100ρικο το κιλο. Τις προαλλες ρωτησα τον Λευτερακη ποσο παει το καρπουζι. Κρατηθειτες. Μου ειπε 1.2 ευρω το κιλο. Να το μετατρεψω; 400 δραχμες παρακαλω. Αυτο ειναι το δυνατο ευρω σας. Kαι για αυτό φταίει το ευρώ και όχι η αλυσίδα που ξεκινάει από τον παραγωγό και καταλήγει στο Λευτεράκη; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Συγγνωμη δηλαδη, αλλα επειδη ο Λευτερακης πουλαει το καρπουζι οσο θελει,(ξεκινωντας απο παραγωγο, μεσολαβητη κτλ) φταιει το ευρω γενικα; :confused: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Γιατι ο Λευτερακης και ο καθε Λευτερακης να ανεβαζει την τιμη ενος προϊόντος 400% απανω κατα την δικη του κρίση κάθε χρονο; Μην ξεχνας, μιλαμε για καρπουζι, ενα προϊόν όπου ποτε δεν το εβρισκες να σπαει το φραγμα το 100 δραχμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Γιατι ο Λευτερακης και ο καθε Λευτερακης να ανεβαζει την τιμη ενος προϊόντος 400% απανω κατα την δικη του κρίση κάθε χρονο; Μην ξεχνας, μιλαμε για καρπουζι, ενα προϊόν όπου ποτε δεν το εβρισκες να σπαει το φραγμα το 100 δραχμων. Γιατί είναι ένας αισχρός εκμεταλευτής. Κι αν όχι αυτός, τότε κάποιος άλλος μέσα στην αλυσίδα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Στην γειτονια μου περναει σχεδον καθε μερα ο Λευτερακης και πουλαει πεπονια, καρπουζια και σταφυλια. Το καρπουζι επι δραχμης ποτε μα ποτε δεν ξεπερναγε και ουτε καν πλησιαζε το 100ρικο το κιλο. Τις προαλλες ρωτησα τον Λευτερακη ποσο παει το καρπουζι. Κρατηθειτες. Μου ειπε 1.2 ευρω το κιλο. Να το μετατρεψω; 400 δραχμες παρακαλω. Αυτο ειναι το δυνατο ευρω σας. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στο παράδειγμα του καρπουζιού. :worry: Το πως και το γιατί είναι μια άλλη ιστορία για την οποία ευθύνονται πολλοί. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 To Ευρώ είναι πρόβλημα από τη στιγμή που ο Λευτεράκης και ο κάθε Λευτεράκης ανεβάζει τη τιμή και σε μας δυστυχώς δε φαίνεται. Βλέπεις το καφέ 4€ άμα τον έβλεπες σχεδόν 1400δρχ. δε θα μπαινες καν στο κατάστημα. Πας στη λαική και βλέπεις τα κεράσια 3,99€ δηλαδή 1400δρχ. και οι πατάτες 50-60λεπτά ενώ έκαναν κάποτε 60-70δρχ. Απλά αν σου βάζαν αυτές τις τιμές γραμμένες σε δρχ. ένα εγκεφαλικό θα το πάθαινες ενώ σε € δε κάνει την ίδια αίσθηση, δίνεις ψιλά λες... Το € δυστυχώς ήταν η καταστροφή για μια χώρα σαν την Ελλάδα που όλοι προσπαθούν να κερδίσουν παραπάνω και να κοροίδεψουν τους υπόλοιπους, γι' αυτό και οι τουρίστες δε μας προτιμούν πια και καλά κάνουν άλλωστε γιατί να έρθουν εδώ που ξέρουν ότι θα τους γδύσουμε; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts