kirimiha Δημοσιεύτηκε October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2018 Καλησπερα παιδια, Εχω να θεματακι με το ιντερνετ σε λαπτοπ, το συνδεω με καλωδιο στο δικτυο και ενω κανει ping και βρισκει το ρουτερ, δεν εχει ιντερνετ. Και καθε φορα που παω να το ενεργοποιησω με δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο, μου γραφει "η συνδεση απετυχε", αυτο το κανει μονο στα XP, στα 7 που τα εχω εγκατεστημενα παραλληλα δεν το κανει. (και αυτος ηταν ο λογος που εβαλα τα 7 αρχης εξαρχης αλλα δυστυχως σερνονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Θεμα driver στα πλεον πολυ παλια XP, τουλαχιστον ετσι οπως το περιγραφεις. Εχω συναντησει κατι αντιστοιχο με wireless adapter, λογικο να γινεται κατι αντιστοιχο και σε ethernet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Δοκιμασες ασύρματα; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts