fabo114 Δημοσιεύτηκε October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2003 Ρε παιδια εφαγα τον κοσμο να βρω κρακ και τελικα ειναι για να στησεις δικο σου σερβερ κι οχι για να μπαινεις σε αλλους.........καμια βοηθεια?Εχω κολλησει με το παιχνιδι και δεν λεει να τρεχω καθε τρεις και λγο στο ι-καφε για να παιζω........ελπιζω να μην ειμαι οφφ-τοπικ...... :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Fantazomai exeis akoma to 1.5 etsi? Trekse to Counter-Strike kai pigene Play CS > Play online > Create. Epelekse map kai pata OK. To IP tou server einai to IP tou connection sou (IP:27015). Mporeis na to vreis me ena aplo DNS sto IRC. Exeis DSL connection etsi? Epeidi me ena aplo 56K den tha mporoun oi alloi na paiksoun sto server sou logo tou xamilou upload. Akoma, apeneergopoiise opoiodipote firewall exeis. Mporo na sou po ek peiras oti sto server sou den tha mporoun na enothoun perissoteroi apo 2-3 filoi sou prin na arxisei na laggarei agria, se vathmo pou den tha mporeite na paiksete (auto me 640/128Kb DSL connection). Auta. An exeis tin 1.6 pesmou na to psakso pos mporeis na kaneis online server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Ευχαριστω για την βοηθεια :) .......εχω isdn 128 (:p) αλλα δεν θελω να φτιαξω δικο μου server αλλα να παιξω σε αλλους servers.......πραγμα που δεν μπορω να κανω γιατι εχω πειρατικη εκδοση και μου ελεγχουν το serial και μου βγαζουν invalid s/n.......εχω δοκιμασει ενα σωρο κωδικους και ολοι ειναι invalid οποτε λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο crack για να παιξεις online....... ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Ευχαριστω για την βοηθεια :) .......εχω isdn 128 (:p) αλλα δεν θελω να φτιαξω δικο μου server αλλα να παιξω σε αλλους servers.......πραγμα που δεν μπορω να κανω γιατι εχω πειρατικη εκδοση και μου ελεγχουν το serial και μου βγαζουν invalid s/n.......εχω δοκιμασει ενα σωρο κωδικους και ολοι ειναι invalid οποτε λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο crack για να παιξεις online....... ;) νομιζω οτι μαλλον κανενα απο τα crack που κυκλοφορουν στο ιντερνετ δεν θα σου λυσει το προβλημα. :( καλυτερα πανε και αγορασε το original half life και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. October 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Ευχαριστω για την βοηθεια :) .......εχω isdn 128 (:p) αλλα δεν θελω να φτιαξω δικο μου server αλλα να παιξω σε αλλους servers.......πραγμα που δεν μπορω να κανω γιατι εχω πειρατικη εκδοση και μου ελεγχουν το serial και μου βγαζουν invalid s/n.......εχω δοκιμασει ενα σωρο κωδικους και ολοι ειναι invalid οποτε λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο crack για να παιξεις online....... ;) Den yparxei kanena crack pou na sou epitrepei na paikseis online xoris original CD-key. Kai arxiste na katevazete to 1.6 giati entos ton imeron tha kleisei i WON kai den tha mporeite na paiksete online me to 1.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akismei νομιζω οτι μαλλον κανενα απο τα crack που κυκλοφορουν στο ιντερνετ δεν θα σου λυσει το προβλημα. :( καλυτερα πανε και αγορασε το original half life και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. :) Λες εεε?Και αλλα παιδια που θελουν να παιζουν ον λαϊν πηγαν και το αγορασαν..........μαλλον κι εγω θα το αγορασω....... ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον WassUp Den yparxei kanena crack pou na sou epitrepei na paikseis online xoris original CD-key. Kai arxiste na katevazete to 1.6 giati entos ton imeron tha kleisei i WON kai den tha mporeite na paiksete online me to 1.5. Ωχχχχχ ελπιζω να μην ειναι μεγαλο... :confused: Οπως και να χει... Τhank you both Guyzzzzzzz :) Ρε παιδια δεν ανιγουμε εναν σερβερ να παιξουμε μεταξυ μας? :) (Counter-Strikαδες του myphone ενωθειτε....... :p) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 ti yparxei stin agora? poio na parw gia na mporw na paizw monos mou me bots on line kai mesw lan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts