Jump to content

Mi a2 ή mate 10 lite?

kwctas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σε αναζήτηση κινητού και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο...Αυτά που θέλω από ένα κινητό είναι χρήση σοσιαλ μίντια,όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες και αν είναι δυνατόν να παίζει παιχνίδια τύπου pubg...Ποιο από τα δύο τα μου κάλυψη καλύτερα αυτές τις απαιτήσεις?

Είμαι σε αναζήτηση κινητού και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο...Αυτά που θέλω από ένα κινητό είναι χρήση σοσιαλ μίντια,όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες και αν είναι δυνατόν να παίζει παιχνίδια τύπου pubg...Ποιο από τα δύο τα μου κάλυψη καλύτερα αυτές τις απαιτήσεις?

Το Mi A2 χωρίς δεύτερη σκέψη, καλύτερο σε όλα από το Mate 10 Lite

mi A2 αν προτιμάς στοκ android ή redmi note 5 αν σ αρεσει το interface της xiaomi

mate 10 lite ούτε καν σαν σκέψη

Αφού σε ενδιαφέρει να παίζεις και παιχνίδια, καλύτερα το mi a2 κυρίως λόγο ισχυρότερου επεξεργαστή. Πάντως να ξέρεις, μην περιμένεις ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις, ειδικά σε τόσο βαριά παιχνίδια όπως το pubg.

Αφού σε ενδιαφέρει να παίζεις και παιχνίδια, καλύτερα το mi a2 κυρίως λόγο ισχυρότερου επεξεργαστή. Πάντως να ξέρεις, μην περιμένεις ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις, ειδικά σε τόσο βαριά παιχνίδια όπως το pubg.

οχι δεν είναι για μενα φίλε απλώς πρότεινα στον topic starter εναλλακτικές.. δεν παίζω παιχνίδια δεν ξέρω καν τι είναι αυτο το pub

aka bill_thes

Χαλαρα Mi A2... παιχνίδια δεν παίζω... αλλά είναι τόσο smooth σαν ναυαρχίδα!!!

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

οχι δεν είναι για μενα φίλε απλώς πρότεινα στον topic starter εναλλακτικές.. δεν παίζω παιχνίδια δεν ξέρω καν τι είναι αυτο το pub

Όπα, sorry. Καταλάθος έκανα παράθεση σε σένα :wacko:

Σας Ευχαριστώ πολύ παιδιά με βοηθήσατε αρκετά.Εσεις περίπου σε αυτή την κατηγορία χρημάτων έχετε κάποιο άλλο στο μυαλό σας ? Έχω δει διάφορα όπως το huawei 7x ή το honor 9 lite αλλά όλα μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και πιο πολύ μπερδεύομαι παρά καταλήγω κάπου

Σας Ευχαριστώ πολύ παιδιά με βοηθήσατε αρκετά.Εσεις περίπου σε αυτή την κατηγορία χρημάτων έχετε κάποιο άλλο στο μυαλό σας ? Έχω δει διάφορα όπως το huawei 7x ή το honor 9 lite αλλά όλα μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και πιο πολύ μπερδεύομαι παρά καταλήγω κάπου

Υστερούν σε κάμερα και επεξεργαστική ισχύ σε σχέση με το mi a2. Αν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτό θα πρέπει να ανεβάσεις το αρκετά το budget.

Αν θέλεις ένα κινητό που να παίζει όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν σήμερα, ακόμα και Fortnite το οποίο δεν παίζει στο A2, η φθηνότερη λύση είναι το Poco F1, το οποίο θα σου βγεί όμως στα 280-300, και αυτό από Κίνα. Μια ακόμα εναλλακτική, αν και λίγο κατώτερο, είναι το Mi Mix 2, που παίζει στις ίδιες τιμές από Κίνα. Edited by gippas

Καλησπέρα σας ,

τα xiaomi έχουν ραδιο αν όχι να παω στο mate 10 lite ή έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο;

Καλησπέρα σας ,

τα xiaomi έχουν ραδιο αν όχι να παω στο mate 10 lite ή έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο;

Το Mi A2 δεν έχει, το Redmi Note 5 έχει και είναι καλύτερο από το Mate 10 lite σε όλα.

Το είχα δει το poco αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να φτάσω τόσο ψηλά το budget.Μια τελευταία ερώτηση ένας φίλος έχει το P20 lite το οποίο είναι ωραίο εξωτερικά αλλα σε επεξεργαστή έχει οτι και το mate 10 lite που μου είπατε οτι δεν αξίζει,βέβαια έχει καλύτερες κάμερες και οθόνη.Αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω το mi a2 ή να καταλήξω στο xiaomi?

Το είχα δει το poco αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να φτάσω τόσο ψηλά το budget.Μια τελευταία ερώτηση ένας φίλος έχει το P20 lite το οποίο είναι ωραίο εξωτερικά αλλα σε επεξεργαστή έχει οτι και το mate 10 lite που μου είπατε οτι δεν αξίζει,βέβαια έχει καλύτερες κάμερες και οθόνη.Αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω το mi a2 ή να καταλήξω στο xiaomi?

Όχι, δεν θεωρώ πως αξίζει. Αν αποφασίσεις να δώσεις κάτι παραπάνω, καλύτερα δώσε τα για το poco (παρεμπιπτόντως έχει και ραδιόφωνο).

Από τη στιγμή που θέλεις να παίζεις παιχνίδια, χρειάζεσαι κινητό με αξιοπρεπή επεξεργαστή. Τα φθηνά Huawei δεν έχουν καλούς επεξεργαστές. Το Mi A2 έχει τον 660 που είναι οκ για τα περισσότερα παιχνίδια.