Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έβαλα αλλά λέει μη έγκυρη καταχώρηση

Νομίζω δεν επιτρέπεται η καταχώρηση dns με όνομα.

Βάλε dns server τα εξής:

176.103.130.130

176.103.130.131

Όχι το έκανα ξανά αλλά τίποτα

Κάποιο λάθος κάνεις, πρόσεξε γιατί όταν πατάς την τελεία μετά αυτό βάζει κενό.

Πρέπει να είναι όλο μονομιάς χωρίς κενά.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Το δοκίμασα και εγώ μια χαρά ευχαριστώ...

Κάνε αντιγραφή επικόλληση όπως το έδωσε...

Oneplus 6

Σου γράφει ότι είναι λάθος γιατί πατάς το enter στο πληκτρολόγιο σου,κάνε αντιγραφή και επικολληση και μετά με το βελάκι επάνω αριστερά κάνε επιστροφή πίσω ..αυτό αρκεί ...θα το κρατήσει και λειτουργεί.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σου γράφει ότι είναι λάθος γιατί πατάς το enter στο πληκτρολόγιο σου,κάνε αντιγραφή και επικολληση και μετά με το βελάκι επάνω αριστερά κάνε επιστροφή πίσω ..αυτό αρκεί ...θα το κρατήσει και λειτουργεί.

Ευχαριστώ! Αυτό ήταν τελικά! Πατούσα enter

Εγώ που έχω πληρώσει lifetime την adguard εφαρμογή αλλά έχω προσέξει μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία είναι καλύτερα να κάνω αυτό που προτινατε παραπάνω;

Πήγαινε Ρυθμίσεις - > Δίκτυα - > Ιδιωτικός διακομιστής DNS - > Διαμόρφωση ρυθμίσεων ιδιωτικού διακομιστή DNS.

Εκεί πληκτρολόγησε dns.adguard.com και δεν θα έχεις διαφημίσεις.

Λειτουργεί πολύ καλά. Να σαι καλά.

Υπάρχει κάποια λύση και για τις διαφημίσεις στο instagram;

Παίδες μια ερώτηση για τις επαφές, στα κινητά που είχα μέχρι τώρα μου είχε επιλογή για αποθήκευση στη συσκευή... Εδώ μου λέει μόνο Huawei Id ή sim... Τι παίζει ?? Πήγα επεξεργασία σε αυτές που πέρασα σαν vcard και τις έχει σαν Huawei id αλλά δε θέλω να είναι κάπου online, θέλω στη συσκευή μόνο

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίδες καλημέρα. Προσπαθώ να αλλάξω ρυθμίσεις στο apn της συσκευής και δεν δέχεται τις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς κάτι;;;

Huawei mate 20 pro

Παίδες μια ερώτηση για τις επαφές, στα κινητά που είχα μέχρι τώρα μου είχε επιλογή για αποθήκευση στη συσκευή... Εδώ μου λέει μόνο Huawei Id ή sim... Τι παίζει ?? Πήγα επεξεργασία σε αυτές που πέρασα σαν vcard και τις έχει σαν Huawei id αλλά δε θέλω να είναι κάπου online, θέλω στη συσκευή μόνο
Φίλε μου δοκίμασε να πας στην εφαρμογή Επαφές ,πάτα στις τρεις τελείες πάνω δεξιά, ρυθμίσεις, Εμφάνιση προτιμήσεων, κάτω κάτω προσαρμογή και επέλεξε το Τηλέφωνο και βγάλε όλα τα αλλα εκτός. Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Φίλε μου δοκίμασε να πας στην εφαρμογή Επαφές ,πάτα στις τρεις τελείες πάνω δεξιά, ρυθμίσεις, Εμφάνιση προτιμήσεων, κάτω κάτω προσαρμογή και επέλεξε το Τηλέφωνο και βγάλε όλα τα αλλα εκτός. Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.

ειναι η κλασσικη huawei που το απλο το κανει δυσκολο. δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη "συσκευη" για αποθηκευση επαφων, αρα το huwaei id ειναι ουσιαστικα η συσκευη. Ειτε δεν μπορουν να εκφρασουν κατι απλο ειτε τα κανουν αχταρμα, θα φανει μελλοντικα που θα θελω να ριξω τις επαφες σε αλλη συσκευη, αν θα μου τα κανει σαλατα. παντως οσες ειχα σε vcard αρχειο, εκει ειναι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Περίεργο.Σε μένα το υπάρχει η επιλογή.dae78246a461db2a54e8ca9edf9eb3d9.jpg

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Και νομιζω ότι όταν περνας καινουρια επαφη σε ρωτάει που θα την αποθηκεύσεις και να ορισεις προεπιλεγμενη επιλογή αποθηκευσης επαφων και εκει υπαρχει κανονικα το ''τηλεφωνο'' σαν επιλογή...
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ναι, έχεις επιλογή λογαριασμού ή συσκευή.

Edited by kdxgr

Δε μου το έχει και μου κάνει εντύπωση, μου δείχνει όλα τα άλλα αλλά πουθενά τη συσκευή..

Αντιμετωπίζει κάνεις άλλος θέμα με το VoWifi με Vodafone; Από χθες σε εμένα κ έναν φιλο δεν λειτουργεί.

Έφτιαξε μόνο του τελικά.

Edited by palavas1986

Έχει πάρει κανείς Android 10?γιατί ακούγετε ότι έχει βγει ενημερώσει από αρχές του μήνα αλλά τπτ.

Έχει πάρει κανείς Android 10?γιατί ακούγετε ότι έχει βγει ενημερώσει από αρχές του μήνα αλλά τπτ.

ειναι για Beta , οχι stable

Έστω και την ΒΕΤΑ την εχει πάρει κανείς; Εμένα δεν μου την βγάζει διαθέσιμη στην εφαρμογή.

Δυστηχως οι beta δεν περιλαμβανουν την Ελλαδα.

Αν εχεις Ιταλικη/Γερμανικη/Τουρκικη/Βρετανικη συσκευη τοτε λογικα με VPN και μεσα απο την εφαρμογη BETA θα μπορεσεις να μπεις στην λιστα.

Ισως χρειαστει να φτιαξεις και νεο Huawei ID με την ξενη τοποθεσια.

Αν ομως εχεις Ελληνικη συσκευη τοτε απλα περιμενεις μεχρι τα Χριστουγεννα που θα βγει η stable.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Δυστηχως οι beta δεν περιλαμβανουν την Ελλαδα.

Αν εχεις Ιταλικη/Γερμανικη/Τουρκικη/Βρετανικη συσκευη τοτε λογικα με VPN και μεσα απο την εφαρμογη BETA θα μπορεσεις να μπεις στην λιστα.

Ισως χρειαστει να φτιαξεις και νεο Huawei ID με την ξενη τοποθεσια.

Αν ομως εχεις Ελληνικη συσκευη τοτε απλα περιμενεις μεχρι τα Χριστουγεννα που θα βγει η stable.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Υπομονή λοιπόν.

Καλησπερα στην παρεα. Κατοχος κι εγω ενος mate 20 pro σε μαυρο χρωμα αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο, μολις ελαβα την 338. Εχω 1 προβληματακι και δεν ξερω αν εχω λαθος ρυθμιση και που να τη βρω. Καθε φορα που κανω επανεκκινηση τη συσκευη, μου κανει συνδεση δεδομενων με τη 2η σιμ, ενω εχω βαλει χρηση μονο της 1ης. Γνωριζει καποιος κατι; Δεν εχω πακετο δεδομενων στη 2η και μου στελνει καθε φορα μηνυμα η κοσμοτε οτι χρεωνομαι. Ευχαριστω προκαταβολικα.