ahill2 Δημοσιεύτηκε June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2005 Ξέρει κανείς τι έγινε με αυτό το site?χτυπήσανε διάλυση?τους το κλείσανε?πήγανε διακοπές και ξεχάσανε να πληρώσουνε? :lol: Εχει εδώ και κανά 5ημερο που δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Kαι σήμερα το πρωί μπήκα κανονικά και μόλις τώρα πάλι,χωρίς κανένα πρόβλημα. :confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Εγω εμπαινα καθημερινα και εδω και 10 μερες περιπου η σελιδα ηταν κατω,μεχρι και σε καταχωρηση διαδικτιακου ονοματος σε παρεπεμπε. Τωρα για καλη μου εκπληξη το site ειναι online ξανα :) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. June 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Ε λοιπόν θα τρελαθούμε :confused: προσπάθησα να μπώ με τον mozilla και με πέταξε στην κλασική σπαστική σελίδα όπως πάντα,τώρα μόλις δοκίμασα με τον Opera και με έβαλε κανονικά στο site :wacko: ξαναδοκιμάζω με mozilla αγγούρια :blink: :w00t: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Μια χαρα μπαινει με mozilla κάνε ένα hard refresh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Μια χαρα μπαινει εμενα με το mozilla Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Φίλε μου σε καθημερινή χρήση του site με ΙΕ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εγώ μπήκα μόλις τώρα με Firefox και μπήκα και χθες και όλα ΟΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εγώ μπήκα μόλις τώρα με Firefox και μπήκα και χθες και όλα ΟΚ... mia apo ta idia edw me Opera kai me IE. :) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts