Antonishartsas Δημοσιεύτηκε October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2018 Κάτοχος ενός TP LINK neffos C5max δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το στίγμα της συσκευής,σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή και ψάχνω κινητό με αξιόπιστο gps το οποίο να μην χάνει το στίγμα του (όσο αυτό είναι εφικτό) θα ήθελα προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Κάτοχος ενός TP LINK neffos C5max δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το στίγμα της συσκευής,σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή και ψάχνω κινητό με αξιόπιστο gps το οποίο να μην χάνει το στίγμα του (όσο αυτό είναι εφικτό) θα ήθελα προτάσεις. Κάποια παραπάνω πληροφορία, όπως το πόσα λεφτά περίπου διατίθεσαι να δώσεις; Προσωπικά με τα τρία μοντέλα Xiaomi που έχω χρησιμοποιήσει δεν είχα ποτέ θέμα, οπότε πχ το Redmi Note 5 πιστεύω θα σε καλύψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonishartsas Δημ. October 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Το μπάτζετ ως 250 ευρώ,επίσης επειδή το TP LINK είναι λίγο τεράστιο για μένα (152mm) θα ήθελα όσο γίνεται πιο μικρο σε μέγεθος :) Το note 5 δυστυχώς είναι πολύ μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Το mi a2 lite πως σου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonishartsas Δημ. October 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Αν και συμπαθητικό είναι μεγάλο και αυτό 149mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Μέχρι πόσο θες να είναι; (mm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonishartsas Δημ. October 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Μέχρι πόσο θες να είναι; (mm) Αλέξανδρε όσο γίνεται "μικρο". Πεντάρα οθόνη μέχρι 140mm για παράδειγμα καλά θα ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Αλέξανδρε όσο γίνεται "μικρο". Πεντάρα οθόνη μέχρι 140mm για παράδειγμα καλά θα ήταν. Δεν υπάρχουν πολλές καλές επιλογές σε τέτοια μεγέθη. Το Sony Xperia X Compact είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ με σίγουρα οκ GPS σε αυτές τις διαστάσεις και αυτά τα λεφτά. Το Sony Xperia X επίσης είναι καλή επιλογή αν και λίγο μεγαλύτερο, όπως και το Samsung Galaxy S6. Αν ανέβεις λίγο σε χρήματα το Google Pixel είναι πολύ καλή αγορά στα 290, και ίσως πέσει τώρα που βγήκε το 3. Σου προτείνω μόνο κινητά με εοεξεργαστή Snapdragon ή flagship Exynos γιατί υπάρχουν και πολλά με επεξεργαστές MTK, όπως το TP-Link σου, που δεν φημίζονται για το καλό GPS τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Όντως, το xpeeia x compact είναι η μόνη επιλογή αν δεν θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις. Βέβαια, 250€ για κινητό με sd650 εν έτει 2018 μου φαίνονται παρα πολλά άλλα δεν έχεις άλλη επιλογή, εκτός κι αν ανέβεις σε μέγεθος ή budget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Γτ δεν κοιτάς κάτι σε mi 6. Πολύ δυνατό κινητό με καλουτσικη κάμερα και αρκετά μικρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Γτ δεν κοιτάς κάτι σε mi 6. Πολύ δυνατό κινητό με καλουτσικη κάμερα και αρκετά μικρο Γιατί είναι πολύ επάνω από το μπάτζετ του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Γιατί είναι πολύ επάνω από το μπάτζετ του; Σε μεταχειρισμένα το βρίσκει 200+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonishartsas Δημ. October 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 ευχαριστώ για τις απαντήσεις,δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι στα μετρά μου κυρίως λόγο μεγέθους και μπάτζετ όποτε ίσως περιμένω.. Πάντως όλα έχουν ξεφύγει σε μέγεθος :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 ευχαριστώ για τις απαντήσεις,δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι στα μετρά μου κυρίως λόγο μεγέθους και μπάτζετ όποτε ίσως περιμένω.. Πάντως όλα έχουν ξεφύγει σε μέγεθος :wacko: Νομίζω στο μέγεθος και στο μπάτζετ που ψάχνεις, θα περιμένεις πολύ... Οι μεγάλες κινέζικες εταιρείες που παράγουν φθηνά κινητά με επεξεργαστές snapdragon δεν φτιάχνουν πλέον μικρά μεγέθη και δεν πρόκειται να ξεκινήσουν αφού η ζήτηση είναι ελάχιστη. Οπότε είτε θα περιμένεις να πέσει η τιμή κάποιων από αυτά που αναφέρθηκαν είτε θα τα ψάξεις μεταχειρισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts