Dead Angel Δημοσιεύτηκε June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2005 Παιδιά, όταν ανοίγω κάποιες τυχαίες εφαρμογές για εγκατάσταση μου βγάζει (όχι πάντα) ένα παράθυρο με τίτλο "Υποσύστημα των Windows σε 16 bit" και το μήνυμα " C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Το αρχείο συστήματος δεν είναι κατάλληλο για την εκτέλεση εφαρμογών MS-DOS και MIcrosoft Windows" ...Τί να κάνω??????? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Δες εδώ http://www.iamnotageek.com/a/413-p1.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 to link για αυτούς που δεν έχουν το cd κάτι έχει Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 @echo off REM This is AUTOEXEC.NT which is used under Windows NT operating systems REM to initialize the MS-DOS environment. REM Win NT/2K/XP use this instead of AUTOEXEC.BAT. REM It resides in %SystemRoot%\system32\ REM (which is usually C:\Windows\system32\.) REM REM AUTOEXEC.NT is used to initialize the MS-DOS environment unless a REM different startup file is specified in an application's PIF. REM Install CD ROM extensions lh %SystemRoot%\system32\mscdexnt.exe REM Install network redirector (load before dosx.exe) lh %SystemRoot%\system32\redir REM Install DPMI support - This supports DOS-mode programs such as DJGPP. lh %SystemRoot%\system32\dosx REM ---- End of AUTOEXEC.NT ---- κανε το copy- paste στο notepad και save as > autoexec.nt στο folder system32 Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Σε ευχαριστω kAlAmArAs642 γιατι το ηθελα και εγω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts