iasonas Δημοσιεύτηκε June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2005 Καλός! Μέτριος! Κακός! Δεν έχω ακούσει ποτέ! Δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Καλός! Μέτριος! Κακός! Δεν έχω ακούσει ποτέ! Δεν ξέρω! Ποιά είναι λοιπόν η γνώμη σας για τον Νο1 σταθμό ξένου ρεπερτορίου στην Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Yparxei kai to plhktro TROPOPOIHSH se periptosh poy theleis na prostheseis kati se prohgoymeno post soy. To repertorio toy Village FM moy aresei arketa.Paizei mono epityxies :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Η μετριότητα στα fm. Τίποτε το διαφορετικό από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του. Best rulez! Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Εμένα μ'αρεσει πολυ το πρωινό με την Βίκυ και τον Δημητρη και το απογευμα ακούω πάντα Κωστα Πετάση,κορυφαίος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 αρκετα καλος, Βικυ και Δημητρης τα πρωινα, αλλα και τα Σαββατοκυριακα εχει καλο προγραμμα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 καλος ειναι, μου αρεσει κι εμενα το πρωιναδικο του (και παλιοτερα με τον Κωστα Σητοπουλο) Αλλα ωρες-ωρες μου την σπαει που παιζει ολο τα ιδια οποτε βαζω RadioDj και μολις τον βαρεθω βαζω Kiss (αν και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει) και καταληγω σε Galaxy. Ε, μετα δεν εχει αλλο... βαζω cd :-Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 καλος ειναι, μου αρεσει κι εμενα το πρωιναδικο του (και παλιοτερα με τον Κωστα Σητοπουλο) Αλλα ωρες-ωρες μου την σπαει που παιζει ολο τα ιδια οποτε βαζω RadioDj και μολις τον βαρεθω βαζω Kiss (αν και ολοι οι γνωστοι εχουν φυγει) και καταληγω σε Galaxy. Ε, μετα δεν εχει αλλο... βαζω cd :-Ρ nai ayto einai ligo spastiko! kathe 3-4 wres bazei pali merika idia tragoudia...pantws tous 2 teletaious mhnes exei beltiwsei poly thn mousikh tou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts