Jump to content

ΕΤΕΝ M600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

den xerw gia to m600+ kai kathos se vlepw oti to ppc to theleis gia mp3 mousikes videakia kai tetoia isws se apogoiteysi ligo o hxos tou m600...

Για ήχο,ενδιαφέρομαι μόνο πως ακούγεται απο τα hands-free...:)

Για εξωτερικά ηχεία δεν ενδιαφέρομαι τόσο...

Τα hands-free καλά δεν ακούγονται...;;;:worry:

Εντάξει,δεν περιμένω να είναι και walkman...:p

Yπάρχει κανείς να ξέρει να μου πει για την SD-4GB HS,γιατί είναι φοβερή καρτούλα,σε καλή τιμή(129)...:worry:

Λογικά,θα την δέχεται...

Επίσης,μπορείτε να μου πείτε τι θα περιέχει το κουτί του...;;;:worry:

Καλώδιο usb και hands-free δεν έχει...;;;:(

Γιατί τα δείχνει εδώ το Πλαίσιο ξεχωριστά...;;; -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=870862

-> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=870730

Τέλος,εγώ σε ένα περιοδικό του Πλαισίου,μήνα Σεπτέμβρη,το βλέπω να έχει 599 ευρώ.Τώρα στο site,το'χει 499...:wacko:

Είναι ίδια τιμή και στο κατάστημα...;;;:worry:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

loipon exei kai h/f kai usb kalodio kai fortisti kai akoustika .telos ta akoustika toun einai poli kala kata tn gnomi mou

Γιατί στο Πλαίσιο τα έχουν και ξεχωριστά...;;;:wacko:

Είναι τα ίδια που έχει και στο κουτί...;;;

Επίσης,στα καταστήματα Πλαίσιο,έχει 599 ή 499...;;;:worry:

Για να το βλέπεις 499 τότε λογικά πρέπει να έχει και 499. Το πολύ πολύ άμα έχει μόνο για Online αγορά 499 τότε το αγοράζεις online:)

Το Πλαίσιο τα έχει ξεχωριστά για κάποιον που θέλει να πάρει extra ή του χαλάσουν αυτά που έχει. Πάντως είναι ίδια με αυτά που έχει το κουτί.

Πάντως κάνε κι ένα τηλέφωνο για να σιγουρευτείς για όλα αυτά που ρωτάς (και για την κάρτα με τα 4GB)...

Πάντως κάνε κι ένα τηλέφωνο για να σιγουρευτείς για όλα αυτά που ρωτάς (και για την κάρτα με τα 4GB)...

Nα πάρω το Πλαίσιο να τους ρωτήσω αν δέχεται αυτήν την κάρτα...;;;

Λες να ξέρουν...;;;:worry:

Μπορεί να πάω αύριο ή απο βδομάδα σε κανα Πλαίσιο να τους ρωτήσω και επειδή έχω δει ότι το έχουν και εκεί,θα το δοκιμάσω αν γίνεται...:)

Πως ακριβώς το εγκαθιστάς γιατί ωραίο μου φαίνεται:)

http://files.eten-users.net/

Ειναι διαθέσιμο εδω..

Utilities/Dialers

user:eten

pass:etendownload

εαν δεν κανω λάθος ειναι το Phonepad Generic Magician..απο οτι εχω διαβαση ειναι βγαλμενο απο rom τις Htc..

καντε και ενα register στο forum..ειναι οτι πρεπει για εμας με τα μυστηρια ETEN..

Nα πάρω το Πλαίσιο να τους ρωτήσω αν δέχεται αυτήν την κάρτα...;;;

Λες να ξέρουν...;;;:worry:

φιλε μου τα 4 gb ειναι οκ και στο Μ600 και στο Μ600+

δες και εδω

http://www.eten-users.net/topic4514&hl=maximum+card+size

φιλε μου τα 4 gb ειναι οκ και στο Μ600 και στο Μ600+

δες και εδω

http://www.eten-users.net/topic4514&hl=maximum+card+size

Ωραία.:happy:

Μου φαίνεται λοιπόν,θα πάω αύριο στο Πλαίσιο να το δοκιμάσω λίγο αν γίνεται και μετά να το πάρω...:)

Γιατί είναι μυστήρια...;;;:worry:

μυστηρια καθώς στο παρελθον υπηρξαν αρκετα προβληματακια με ηχο..δεν ακουγες..σε ακουγανε διπλο..και γινοταν διαφορες πατεντες για να λειτουργησει σωστα σαν τηλεφωνο..

αλλα όλα ευτυχως ξεπεραστηκαν..

μεγαλο συν το οτι η ΕΤΕΝ βγαζει αρκετα συχνα patches και updates για οποιοδηποτε προβλημα παρουσιαστει..

kali epilogi file mou ego eixa meinei apolutos euxaristimenos kamia sxesi me to n93 pou eixes

Άσε με το Ν93...:wacko:

Το πιο άβολο τηλέφωνο του κόσμου ήταν...:mad:

Μόλις το άνοιγες για να μιλήσεις...

Για να βγάλεις μια φωτό,έπρεπε να έχεις πέντε χέρια...:down:

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο...:O

Την SD κάρτα του κινητού,όταν θα συνδέσω το κινητό στο pc με usb,το pc θα την αναγνωρίζει σαν άλλο σκληρό δίσκο έτσι ώστε να περνάω ολόκληρους φακέλους απ'το pc στο κινητό...;;;:worry:

Τέλος,όταν κάποιος μας στείλει ένα αρχείο με bluetooth στο Eten,αυτό για αρχή,που το αποθηκεύει...;;;:worry:

Να ρωτίσω παιδιά. Εγγύηση για το Μ600 (αν είναι αγορασμένο από Ελλάδα) από που παρέχεται; Γενικά η συσκευή είναι αξιόπιστη;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο...:O

Την SD κάρτα του κινητού,όταν θα συνδέσω το κινητό στο pc με usb,το pc θα την αναγνωρίζει σαν άλλο σκληρό δίσκο έτσι ώστε να περνάω ολόκληρους φακέλους απ'το pc στο κινητό...;;;:worry:

Τέλος,όταν κάποιος μας στείλει ένα αρχείο με bluetooth στο Eten,αυτό για αρχή,που το αποθηκεύει...;;;:worry:

Εαν εννοεις εαν θα το δεις σαν αφαιρούμενο δίσκο τοτε απο μονο του οχι δεν το κανει αυτο..οπως και ολα τα ppc πρεπει να εχεις activesync εγκατεστημενο στο pc σου γι ανα δεις την καρτα και μετα κανεις μεταφορα με drag n drop κατευθειαν..

Υπαρχουν δυο λυσεις τωρα για να σου το βλεπει σε ολα τα pc σαν αφαιρουμενο δισκο..

α)περνας ενα προγραμματακι που με το που συνδεσεις το ppc στο pc το βλεπει σαν αποθηκευτικο χωρο (δεν χρειαζεται activesync,αλλα πρεπει να εχεις το καλωδιο μαζι σου)

β)αγοραζεις μια καρτουλα SD που γίνεται και usb κατευθειαν και ετσι την βάζεις σε οποιοδήποτε pc χωρις καλώδια χωρις τίποτα

τα αρχεια που ερχονται με bluetooth πανε στα "Εγγραφα μου" εκτος και εαν εσυ καθορίσεις να αποθηκεύονται αλλου..

α)περνας ενα προγραμματακι που με το που συνδεσεις το ppc στο pc το βλεπει σαν αποθηκευτικο χωρο (δεν χρειαζεται activesync,αλλα πρεπει να εχεις το καλωδιο μαζι σου...

Αυτό το προγραμματάκι,το περνάς στο PC...;;;

Κανένα link,υπάρχει...;;;:worry:

Πάω Πλαίσιο να το αγοράσω,τα λέμε το απόγευμα...:happy:

Άμα έχεις activesync συνδέεσαι με bluetooth κι λειτουργεί όπως και με το καλώδιο...

Το προγραμματάκι αυτό από ότι καταλαβαίνω δεν το χρειάζεσαι. Εσύ το μόνο που θέλεις είναι να μπορείς να αντιγράφεις ολόκληρους φακέλους με τη μία. Αυτό γίνετε πολύ εύκολα με το activesync που όπως και να έχει θα το έχει εγκατεστημένο...

Άντε καλή αγορά!!

Kalispera!

Eimoyn anamesa se k800 kai n73 alla eida to link

K moy mpike gia ta kala sto mati.....

Na perasw se "alloy typoy" kinito ;)

Lete na to kanw i 8a to metaniwsw????

Na dw kalytera sta 2 panw ... ?

Eyxaristw...

• The title was changed to ΕΤΕΝ M600