dimitrisioak Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Μόνο MIUI 12 θα πάρουμε...το android 10 δεν θα το πάρουμε....δυστυχώς... Θα πάρουμε το 12; Που το είδες αυτό; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Θα πάρουμε το 12; Που το είδες αυτό; Βεβαίως και θα πάρετε τη MiUi 12. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Θα πάρουμε το 12; Που το είδες αυτό;Έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι μέσα στις συσκευές που θα πάρουν Miui 12 Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Πάντως η Xiaomi EU έχει δώσει 12άρα Stable από 14 Ιουνίου. Αλλά θέλει ξεκλείδωμα κτλ..... Σε ένα φίλο που του τη φόρεσα δεν μου έχει κάνει κάποιο παράπονο. Και στο δικό μου ΜΑΞ 3 δουλεύει πολύ σμουθ κι ας φλασάρω κάθε παρασκευή τη νέα weekly. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Το κινητό της γυναίκας μου ενώ συνδέεται στο Wi-Fi του σπιτιού και έχει σήμα γράφει μόνιμα ότι συνδέθηκε αλλά χωρίς ίντερνετ. Άλλες συσκευές συνδέονται απροβλημάτιστα. Τι φταίει;;; Μήπως μπορώ να δοκιμάσω κάτι πριν το κάνω reset; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 @akilleas Μου έχει συμβεί και έμενα μερικές φορές. Κάνεις τροποποίηση και αλλάζεις την IP με μια άλλη σταθερή. Πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μόλις έκανα reset το ρούτερ και έφτιαξαν όλα. Είχα δοκιμάσει χθες το προφανές επανεκκίνηση αλλά όπως φάνηκε δεν ήτανε αρκετό και μιας και είχα μόνο μια συσκευή με πρόβλημα έλεγα φταίει αυτή. Το βράδυ που διαπίστωσα ότι υπάρχει και 2ο κινητό που δεν έχει ίντερνετ, τότε άρχισα να ψιλιάζομαι το ρούτερ. Πολύ κουλό όμως να μην φτιάχνει με ένα reboot..... Τέλος καλό και ανέξοδο Ευχαριστώ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ενώ έχω φουλ σήμα καμπάνα και είμαι μέσα στο σπίτι χωρίς να μετακινουμαι μου παραπονιούνται ότι με ακούν με διακοπές και σαν ρομπότ πολλοί συνομιλητές μου! Τι μπορεί να είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ενώ έχω φουλ σήμα καμπάνα και είμαι μέσα στο σπίτι χωρίς να μετακινουμαι μου παραπονιούνται ότι με ακούν με διακοπές και σαν ρομπότ πολλοί συνομιλητές μου! Τι μπορεί να είναι?? Έχεις ενεργοποιημένο κάτι σε WiFi calling ή VoLTE; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Έχεις ενεργοποιημένο κάτι σε WiFi calling ή VoLTE; Όχι τίποτα από τα 2....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Όχι τίποτα από τα 2....:( Θεωρώ ότι δεν έχει κάτι η συσκευή σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι μπορεί να μιλάς με ανοικτά τα δεδομένα (εάν το κάνεις αυτό, κλείσε τα, και δοκίμασε κάποια κλήση πάλι), ή με ένα update θα φτιάξει, ίσως και με απλή επανεκκίνηση. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Πάντως η Xiaomi EU έχει δώσει 12άρα Stable από 14 Ιουνίου. Αλλά θέλει ξεκλείδωμα κτλ..... Σε ένα φίλο που του τη φόρεσα δεν μου έχει κάνει κάποιο παράπονο. Και στο δικό μου ΜΑΞ 3 δουλεύει πολύ σμουθ κι ας φλασάρω κάθε παρασκευή τη νέα weekly. εδώ πάντως στην λίστα, δεν βλέπω το note 6 pro.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 (edited) εδώ πάντως στην λίστα, δεν βλέπω το note 6 pro....Αυτές είναι stable rom. Μάλλον ο φίλος εννοούσε developer rom. Έτσι και αλλιώς όμως για το RN6 pro δε βγαίνουν dev rom Από MI 9 Lite με Tapatalk Edited August 5, 2020 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 εδώ πάντως στην λίστα, δεν βλέπω το note 6 pro.... Λάθος μου παιδιά. Έβλεπα το απλό το 6προ και όχι το Note. Συγνώμη....:O Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Σας εβγαλε την 11.0.5.0 ? Tην εβαλε κανενας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) Πριν αρκετές μέρες, αισθητή διαφορά δεν πρόσεξα. Αναφέρομαι στην 11.0.5.0 Edited August 31, 2020 by Athlos_PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 το εχω βρει μεταχειρισμενο με χρηση δυο μηνων μονο στα 50-60 απο γνωστο..αξιζει??εχει βγαλει κανενα θεμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Σε αυτά τα χρήματα ναι. Εκτός αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω και πάρεις νεότερη συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 για δευτερο το θελω..βασικο εχω το ΝΟΚΙΑ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εχει κανείς lags με την 11.0.5.0 ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 για δευτερο το θελω..βασικο εχω το ΝΟΚΙΑ 8 Μια χαρά είναι, πάρε το Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Υπάρχει κανένα νέο με το MIUI 12 ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Υπάρχει κανένα νέο με το MIUI 12 ;Ακόμα δεν το δώσανε Από Mi 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Αυτό το ξέρω, διάβασα πως καθυστερεί το rollout γιατί το MIUI 12 βασίζεται στο Android 10 και Redmi note 6 δεν είναι στην λίστα να το πάρει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 (edited) Τις τελευταίες ημέρες βλέπω περίεργη αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας. Είμαι στην τελευταία 11.0.5.0 Ψάχνοντας λίγο βρήκα "Αδράνεια κινητού, χρήση μπαταρίας από το ράδιο 37%" Το έχει προσέξει και άλλος ; * Εχω κάνει soft reset πριν 10 ημέρες γιατί έβλεπα περίεργα lags Edited September 29, 2020 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts