soullis Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Ρυθμίσεις >περισσότερες ρυθμίσεις Νασαι καλα σ ευχαριστώ πολύ για όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexstam78 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλημερα, ήρθε σε κανεναν αλλο ΟΤΑ ενημερωση 10.2? Την περασα και βλεπω οτι φτιαχτηκε το θεμα με τα εικονιδια ειδοποιησεων που εκοβε η οθονη notch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε μένα όχι ακόμα. Περιοχή έχεις Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλημερα, ήρθε σε κανεναν αλλο ΟΤΑ ενημερωση 10.2? Την περασα και βλεπω οτι φτιαχτηκε το θεμα με τα εικονιδια ειδοποιησεων που εκοβε η οθονη notch. ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexstam78 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε μένα όχι ακόμα. Περιοχή έχεις Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nαι,Ελλαδα εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Kι εμένα ηρθε αλλά δεν την πέρασα ακόμη. Περιμένω feedback πρώτα. Είναι η πρώτη συσκευή xiaomi που παιρνω μετά το mi box και εκεί με τις αναβαθμίσεις τα έχουν κάνει μαντάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexstam78 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καντην γιατι θα σου ερχονται ολες οι ειδοποιησεις πανω αριστερα που πριν δεν ερχονταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Εγω κανω ελεγχο για ενημερωσεις και δε μου εχει ερθει τιποτα ακομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Το παρήγγειλα παιδιά το παρήγγειλα και εγώ προερχόμενος από ένα oukitel k6000pro ελπίζω να βγει καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δεν έχει τύχει σε κανέναν το θέμα της κάμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δεν έχει τύχει σε κανέναν το θέμα της κάμερας? Έχεις κάνει εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας να δεις μήπως στρώσει; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Μετά από χρήση περίπου 25 ημερών εντυπώσεις. Σαν κινητό δεν θα πω τίποτα , μιας και έχω μικρή εμπειρεία από android προερχόμενος απο τηλ Lumia το 640 XL. Ουσιαστικά χρήση πριν σε android είχα μόνο απο το τάμπλετ μου. Μια μόνο παρατήρηση ότι τελικά η οθόνη του δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αρχικά φάινεται και είναι σίγουρα μικρότερη από αυτή του προηγούμενου κινητού μου δλδ του το οποίο και είχε 5,7 '' οθόνη. ΑΠό την άλλη εννοείται πως είναι εκπληκτική σε ανάλυση και ευκρίνεια. Θα σταθώ λίγο στις φωτογραφίες. Η ημερήσιες είναι εκπληκτικές δεν το συζητάμε, εφάμιλες κινητών πολλάπλάσιων τιμών.Σε συνθήκες περιοριμένου φωτισμού όμως τοαποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Οi φωτογραφίς του είναι απογοητευτικές , πολύ χειρότερες από αυτές του LUMIA αλλά και χειρότερες και από αυτές του ποιο παλιού μου κινητού, του ΝΟΚΙΑ Ν8. Μάλιστα θα έλεγα ότι το software που χρησιμοποείτε παραμορφώνει πολλές φορες ειδικά τα πρόσωπα. Δε ξέρω αν αλλάζοντας πρόγραμμα κάμερας δω καμιά βελτίωση , γιατι έχω την εντύπωση πως το πρόβλημα το δημιουργεί το software που χρησιμοποιείται στις λήψεις . Edited January 9, 2019 by mpourasg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Σε μένα τπτ. Καμιά ενημέρωση Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos71 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ούτε σε μένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Κ σε μενα τιποτα... Ουτε με ινδια ουτε με ελλαδα.... Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κατεβασω το android auto με αυτό το κιν μου λέει ότι για την χώρα μου δω είναι διαθέσιμο.... Άλλαξα πολλές χώρες από τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Σε εμένα , ενώ είχε έρθει μήνυμα για ενημέρωση, δεν την έκανα γιατί όπως είπα περίμενα γνώμες. Σήμερα που πήγα να την εγκαταστήσω, δεν τη βρίσκει και γράφει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Ίσως την πήρε πίσω η Xiaomi . Αν άλλαξει κάτι, θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της 10.2 και το άνοιξα... Αλλαγή στα κουμπιά κάτω (μορφή), με κυριότερο την εμφάνιση ελαφρώς μικρότερου μεγέθους των εικονιδίων - ώρας - σήματος κλπ. Δεν ήρθε ΟΤΑ, την κατέβασα χειροκίνητα από link στο en.miui.com miui_HMNote6ProGlobal_V10.2.1.0.OEKMIXM_8f244ad2cd_8.1.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos71 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Τα notification δουλεύουν;αυτό είναι το θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexstam78 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ναι, δουλευουν πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της 10.2 και το άνοιξα... Αλλαγή στα κουμπιά κάτω (μορφή), με κυριότερο την εμφάνιση ελαφρώς μικρότερου μεγέθους των εικονιδίων - ώρας - σήματος κλπ. Δεν ήρθε ΟΤΑ, την κατέβασα χειροκίνητα από link στο en.miui.com miui_HMNote6ProGlobal_V10.2.1.0.OEKMIXM_8f244ad2cd_8.1.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δώσε πλήρες Link ρε μαν :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Από μπαταρία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Δώσε πλήρες Link ρε μαν :confused: http://bigota.d.miui.com/V10.2.1.0.OEKMIXM/miui_HMNote6ProGlobal_V10.2.1.0.OEKMIXM_8f244ad2cd_8.1.zip ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από μπαταρία;;; Λένε ότι τρώει περισσότερο μπαταρία από την προηγούμενη Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexstam78 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Εγω δευτερη μερα τωρα μια χαρα το βλεπω οπως πριν σε θεμα μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos71 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Πως περνάμε την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Delete, λάθος νήμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts