PS1976 Δημοσιεύτηκε September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2018 Είμαι μεταξύ των δύο συσκευών κ το ερώτημα είναι ένα κ μοναδικό! Αξίζει η διαφορά τιμής ώστε να πάρω το 9αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Αν θέλεις καλύτερη κάμερα, ναι. Αν θέλεις να πουλήσεις μούρη ναι. Κατά τα άλλα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 πόσο καιρό θα το κρατήσεις; το 9αρι σίγουρα θα πάρει μια αναβάθμιση επιπλέον απο το 8αρι Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Eχει κ παραπάνω ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 αν σε περνει οικονομικα παρε το s9 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. September 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Προφανώς κ θέλω την καλύτερη κάμερα. Μούρη δε μ ενδιαφέρει να πουλήσω, άσε που δε ξεχωρίζει το 8αρι από το 9αρι. Οποιο κ να πάρω έχω σκοπό να το κρατήσω όσο περισσότερο. Δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει κάθε χρόνο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Και γω κοιτάζω από δω και από κει αλλά μάλλον στο 9+ θα καταληξω σύντομα,περιμένω να πέσει η τιμή εκεί που θέλω :p Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Προφανώς κ θέλω την καλύτερη κάμερα. Μούρη δε μ ενδιαφέρει να πουλήσω, άσε που δε ξεχωρίζει το 8αρι από το 9αρι. Οποιο κ να πάρω έχω σκοπό να το κρατήσω όσο περισσότερο. Δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει κάθε χρόνο κινητό. ε τότε πας για S9+ χωρίς δεύτερη σκέψη Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 S9+,χαλαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Προφανώς κ θέλω την καλύτερη κάμερα. Μούρη δε μ ενδιαφέρει να πουλήσω, άσε που δε ξεχωρίζει το 8αρι από το 9αρι. Οποιο κ να πάρω έχω σκοπό να το κρατήσω όσο περισσότερο. Δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει κάθε χρόνο κινητό. αφού δεν είσαι τύπος που δεν αλλάζεις κάθε χρόνο κινητό τότε πας δαγκωτό για s9+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 μονοδρομος s9+.στο λεει ενας που ετοιμαζεται να φυγει απο το p20 pro.κακα τα ψεμματα το s9+ ειναι το ποιο all around κινητο.αν βελτιωθει η μπαταρια του με την 9.0 θα ειναι ακομα ενα best off!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. October 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 μονοδρομος s9+.στο λεει ενας που ετοιμαζεται να φυγει απο το p20 pro.κακα τα ψεμματα το s9+ ειναι το ποιο all around κινητο.αν βελτιωθει η μπαταρια του με την 9.0 θα ειναι ακομα ενα best off!! Δεν είσαι ευχαριστημένος από το P20 pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts