baiosss Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πάλι έχω bootloop με το magisk στην Βέτα 8. Ενώ πέρασα ρεκοβερυ έκανα reboot recovery - flash magisk 19. Reboot system πάλι πάει να ξεκινήσει μπουταρει και γράφει απενεργοποιήσει. . Για πείτε καμιά ιδέα τώρα? Τι κάνω λάθος??Κάθε φορά μάλλον, πριν περάσεις την rom, χρειάζεται να φλασαρεις πρώτα το magisk uninstaller. Μετά κανείς flash την rom και συγκεκριμένη έκδοση του magisk (πιθανότατα την 18) την οποία την αναβαθμίζεις μετά μέσα από την εφαρμογή της. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Κάθε φορά μάλλον, πριν περάσεις την rom, χρειάζεται να φλασαρεις πρώτα το magisk uninstaller. Μετά κανείς flash την rom και συγκεκριμένη έκδοση του magisk (πιθανότατα την 18) την οποία την αναβαθμίζεις μετά μέσα από την εφαρμογή της. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και πως γινεται αυτο φιλε.?? δεν το εχω κανει ποτε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πάλι έχω bootloop με το magisk στην Βέτα 8. Ενώ πέρασα ρεκοβερυ έκανα reboot recovery - flash magisk 19. Reboot system πάλι πάει να ξεκινήσει μπουταρει και γράφει απενεργοποιήσει. . Για πείτε καμιά ιδέα τώρα? Τι κάνω λάθος??Έκανες uninstall τα modules του magisk πριν φλασαρεις την καινούργια beta; Uninstall τα θέματα του substratum; Κάτι από τα δύο ξέχασες σίγουρα για να έχεις αυτό το πρόβλημα. Μόλις φλάσαρα χωρίς κανένα θέμα. Μέσα από twrp με το uninmod διέγραψε όλα τα magisk modules. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Έκανες uninstall τα modules του magisk πριν φλασαρεις την καινούργια beta; Uninstall τα θέματα του substratum; Κάτι από τα δύο ξέχασες σίγουρα για να έχεις αυτό το πρόβλημα. Μόλις φλάσαρα χωρίς κανένα θέμα. Μέσα από twrp με το uninmod διέγραψε όλα τα magisk modules. οχι δεν τα εκανα.. οπως ειναι. και τωρα το magisk το εσβησα απο μεσα.. απεγκατασταση.. τι μπορω να κανω? δεν θελω να ξαναφλασαρω απο την αρχη με clean install Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 τελικα με το magisk uninstaller 8,28 κατι τετοιο καταφερα το εκανα απεγκαταστη.. και το ξαναφλασαρα απο ρεκοβερυ οποτε ειμαι κομπλε τωρα. ευχαριστω τα παιδια..!! παμε για 7pro με την μια τωρα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 τελικα με το magisk uninstaller 8,28 κατι τετοιο καταφερα το εκανα απεγκαταστη.. και το ξαναφλασαρα απο ρεκοβερυ οποτε ειμαι κομπλε τωρα. ευχαριστω τα παιδια..!! παμε για 7pro με την μια τωρα..!! Αρκεί να έχει καλή κάμερα γιατί εκεί χάνει ..... Καλή κάμερα και gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αρκεί να έχει καλή κάμερα γιατί εκεί χάνει ..... Καλή κάμερα και gcam με Gcam ειναι super..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Επειδή χρησιμοποιώ το κινητό και σε φωτογράφηση προσωπικού Blog και οι 2 κάμερες έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά και συχνά βρίσκομαι να χρησιμοποιώ είτε την στοκ είτε την gcam.. Εκεί που κερδίζει δεδομένα ή gcam είναι σε πορτραίτα και ενδεχομένως και στο blur.. Σε νορμάλ φώτο η στοκ είναι πάρα πολύ καλή νομίζω έχει καλύτερη night χρήση και δεδομένα το βράδυ είναι πιο φωτεινή από τη gcam. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Παιδιά δουλεύει το wifi calling της κοσμοτε και της Vodafone στο κινητό ; Υπάρχει κάποια ένδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Παιδιά δουλεύει το wifi calling της κοσμοτε και της Vodafone στο κινητό ; Υπάρχει κάποια ένδειξη Με cosmote και την γνωστη διαδικασια δουλευει κανονικοτατα https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Δεν έχω ρουτ.... Έκανα ένα κόλπο που είδα με το *#800#* ενεργοποίησα το volte από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάποια ένδειξη στο κινητό ότι υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Δεν έχω ρουτ.... Έκανα ένα κόλπο που είδα με το *#800#* ενεργοποίησα το volte από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάποια ένδειξη στο κινητό ότι υπάρχει... πρεπει να το ενεργοποιησεις και στον αριθμο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) πρεπει να το ενεργοποιησεις και στον αριθμο σου. Μα είχα wifi call στο iPhone..... Έχω τη μπετα έκδοση Έστειλα μήνυμα και μου λέει δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μ Edited April 18, 2019 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Δεν έχω ρουτ.... Έκανα ένα κόλπο που είδα με το *#800#* ενεργοποίησα το volte από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω κάποια ένδειξη στο κινητό ότι υπάρχει... Το λινκ που σου έδωσε το διάβασες? Αν το διάβαζες θα ήξερες τι να κάνεις, έκανες το 4 βήμα μόνο σε ένα οδηγό που έχει 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αν έχω root απλώς φλασάρω το magisk module και ζητάω από την Vodafone να μου το ενεργοποιήσει; Ή πρέπει να κάνω ούτως ή άλλως τα 10 βήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αν έχω root απλώς φλασάρω το magisk module και ζητάω από την Vodafone να μου το ενεργοποιήσει; Ή πρέπει να κάνω ούτως ή άλλως τα 10 βήματα; Δεν ξέρω αν λειτουργεί με την Vodafone, αλλά η Vodafone θα έχει app για wifi call οπότε δεν είναι εντελώς απαραίτητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Βγήκε η 9.0.13 Stable. Θα περαστεί σε λιγάκι. Changelog System Updated Android security patch to 2019.3 General bug fixes and system improvements Community Introducing feedback tool for reporting bugs and submitting feature requests Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Πολλά πράγματα δηλαδή :lol: Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Πες το ψέματα. Θα το γυρίσω σε Beta μου φαίνεται μπας και δω κανένα καινούργιο feature στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Πες το ψέματα. Θα το γυρίσω σε Beta μου φαίνεται μπας και δω κανένα καινούργιο feature στο κινητό.Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ.. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Και η beta κάτι ψιλά πήρε, έχω καιρό να δω μεγάλες αλλαγές ή κάτι ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Το μόνο που με κρατάει πίσω απ' το να περάσω Beta είναι η καθαρή εγκατάσταση. Ξέρω, μπορώ να κάνω εγκατάσταση και χωρίς full wipe, αλλά θα προτιμούσα να την περάσω καθαρά. Συν ότι σκέφτομαι να το δώσω μόλις βγει το OP7 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εγώ τη πέρασα χωρίς wipe φιλε κανένα θέμα. Έχει κανα μηνα ακόμα το 7 λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εγώ τη πέρασα χωρίς wipe φιλε κανένα θέμα. Έχει κανα μηνα ακόμα το 7 λογικά Ναι είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω θέμα, αλλά θέλω να έχω την απόλυτη σιγουριά. Χαζό κόλλημα, το ξέρω. :p Πάνω κάτω εκεί υπολογίζω κι εγώ, κανένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 τελικα εβαλα beta πανω απο τη stable με wipe cache, ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts