gfilip Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Περιμένω την άλλη εβδομάδα 2 από eBay.Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις το περάσω. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Θέμα εφέ είναιΠαιδιά αν αλλάξετε το γραφικό του fingerprint scanner σε cosmos, θα δείτε μεγάλη διαφορά Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Το εφέ είναι για να φωτίζει τι οθόνη ώστε να διαβάζει το fingerprint ,το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να προκαλεί περισσότερο φωτισμό και για αυτό να λειτουργεί καλύτερα. Παρεμπιπτόντως δεν είδα διάφορα μετά το update, μου ανοίγει εξίσου γρήγορα..Θέμα εφέ είναι Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Και πως το κάνουμε την αλλαγή στο γραφικό του δακτυλικού;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Και πως το κάνουμε την αλλαγή στο γραφικό του δακτυλικού;;;Μπαίνεις μέσα στα αποτυπώματα και εκεί έχει ρύθμιση για το εφέ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλημέρα. Δεν είχα δει σε καμία συσκευή μου τέτοιο sot. Μπράβο στην OnePlus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 είναι απίθανο όντως!!! κι εγώ με μέτρια προς βαριά χρήση εκεί παίζω... λίγο πριν τις 9 ώρες με μπαταρία στο 10%!!!!!Καλημέρα. Δεν είχα δει σε καμία συσκευή μου τέτοιο sot. Μπράβο στην OnePlus :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καμιά πρόταση για καλό screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καμιά πρόταση για καλό screen protector? Μιλώντας με το play247 αυτήν την εβδομάδα θα έχουν τζάμι που θα είναι full και case friendly αλλά έχω δει και σε 2-3 ακόμα μαγαζιά που έχουν τζάμια είτε full είτε κανονικά. Βέβαια πάντα σε αναμονή του γνήσιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Έχει περάσει κανείς τον exkernel? Να μας πει 2_3 καλές ρυθμίσεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Οταν πληκτρολογω τον κωδικο θελω να μην παταω το Ok. Θυμαται καποιος φιλος που βρισκω την ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Επειδή δεν είχα άλλη εμπειρία με one plus. Πως σας φαίνεται η μπαταρία; θεωρείται ικανοποιητική η απόδοση της; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Παιδιά τελικά δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα το midnight Black 128 8gb. Express αποστολή αλλά δωρεάν γιατί γράφτηκα στο newsletter και μου έστειλαν κωδικό. Πλέον είμαι στη πρίζα για την Τετάρτη ή Πέμπτη που θα σκάσει μύτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Επειδή δεν είχα άλλη εμπειρία με one plus. Πως σας φαίνεται η μπαταρία; θεωρείται ικανοποιητική η απόδοση της; Sent from my ONEPLUS A6013 using TapatalkΈχεις drain Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gameofphones Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Ετσι ακριβώς το λέει άλλωστε εκεί στο θαυμαστικό. Εγω με τη χρήση μου βγαζω 7 8 ωρες σε 2 μέρες. Η καλύτερη μπαταρία σε συσκευή που είχα μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 είναι πολύ λίγο... εγώ στο 50% είμαι στις 5 ώρες και 10 λεπτά!!Έχεις drain Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Χθες ας πούμε έπαιξα πολύ παιχνίδι. Μου έβγαλε μέρα. Απλά διάβασα τα δικά σας νούμερα μ αγχωθηκα. Το drain τι σημαίνει; μπορώ να κάνω κάτι; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Χθες ας πούμε έπαιξα πολύ παιχνίδι. Μου έβγαλε μέρα. Απλά διάβασα τα δικά σας νούμερα μ αγχωθηκα. Το drain τι σημαίνει; μπορώ να κάνω κάτι; Sent from my ONEPLUS A6013 using TapatalkDrain σημαίνει ότι κάτι σου καταπίνει την μπαταρία. Από κακό σήμα κινητής, μέχρι εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Χθες ας πούμε έπαιξα πολύ παιχνίδι. Μου έβγαλε μέρα. Απλά διάβασα τα δικά σας νούμερα μ αγχωθηκα. Το drain τι σημαίνει; μπορώ να κάνω κάτι; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Και εγώ 4 5 ώρες έβγαζα με το 6τ, μην κοιτάς τα στατιστικά που ανεβάζει ο κάθε battery warrior εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Χθες ας πούμε έπαιξα πολύ παιχνίδι. Μου έβγαλε μέρα. Απλά διάβασα τα δικά σας νούμερα μ αγχωθηκα. Το drain τι σημαίνει; μπορώ να κάνω κάτι; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παιζουν πολλα ρολο, εγω ας πουμε σε οσα κινητα εχουν περασει απο τα χερια μου λογω της φωτεινοτητας που την δουλειω ψηλα, εχω χαμηλοτερη διαρκεια μπαταριας απο τον μεσο ορο, οποτε μην προβληματιζεσαι και πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Βγήκε το tempered glass και για εμάς, στα 21,95€ https://www.oneplus.com/gr/oneplus-6t-3d-tempered-glass-screen-protector Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Εχει παρει κανείς απο gearbest; εχει ενα κουπονι τωρα και βγαίνει στα 500 περιπου. Πρεπει να προσεξω κατι με το τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Εχει παρει κανείς απο gearbest; εχει ενα κουπονι τωρα και βγαίνει στα 500 περιπου. Πρεπει να προσεξω κατι με το τελωνείο? Την μεθοδο αποστολης EU pririty line για να μην περασει τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Χθες ας πούμε έπαιξα πολύ παιχνίδι. Μου έβγαλε μέρα. Απλά διάβασα τα δικά σας νούμερα μ αγχωθηκα. Το drain τι σημαίνει; μπορώ να κάνω κάτι; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk αν παιζεις παιχνιδια ή χρησινοποιεις προγραμμα πλοηησης εννοειται πως πεφτει το sot. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Βγήκε το tempered glass για το 6t στο site της εταιρείας. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts