puzzle21 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Πολύ μεγάλο το update!!! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να στήσω το κινητό συ τρίποδο, να βάλω το timer σε 5 δευτερόλεπτα πχ και να τραβήξει συνεχόμενα πολλές φώτο (burst mode) Ξέρει κανείς πως γίνεται ; Για burst mode ενώ κρατάω το κινητό στο χέρι, απλά πατάω συνεχόμενα το κουμπί αλλά σε συνδυασμό με αντιστροφή μέτρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Παιδιά μια βοήθεια. Θέλω να στήσω το κινητό συ τρίποδο, να βάλω το timer σε 5 δευτερόλεπτα πχ και να τραβήξει συνεχόμενα πολλές φώτο (burst mode) Ξέρει κανείς πως γίνεται ; Για burst mode ενώ κρατάω το κινητό στο χέρι, απλά πατάω συνεχόμενα το κουμπί αλλά σε συνδυασμό με αντιστροφή μέτρηση;Δεν νομίζω ότι γίνεται ούτε με gcam απ' όσο κοίταξα. Τι θες να τραβήξεις και θες τόσο γρήγορες λήψεις; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Δεν νομίζω ότι γίνεται ούτε με gcam απ' όσο κοίταξα. Τι θες να τραβήξεις και θες τόσο γρήγορες λήψεις; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Σε ευχαριστώ που το έψαξες. Κρίμα που δεν γίνεται. Δεν θέλω να τραβήξω κάτι που κινείται γρήγορα απλά για να με γλυτώσω χρόνο από το σήκω - τσέκαρε ότι η φώτο είναι καλή για Χριστούγεννα - ξανάστησιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Μόλις ήρθε επίσημο oxygen 11 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 Αν και έχει καιρό να γραφτείτε κάτι θα κάνω μια ερώτηση.Στο κινητό της γυναίκας μου δεν έρχεται ειδοποίηση για email. Μόνο αν ανοίξει το gmail έρχονται όλα μαζεμένα.Έλεγξα τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και έχω ενεργοποιημένες όλες τις ειδοποιήσεις.Και επίσης μπήκα στην μπαταρία και πάτησα να μην γίνεται βελτιστοποίηση του gmail. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Δες λίγο τι έχω γράψει στο θέμα του 8Τ 1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 Δες λίγο τι έχω γράψει στο θέμα του 8ΤΟκ, ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts