yiangoun Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Καλώς ηρθα στην ομάδα.. Ερώτηση: Εφαρμογή για μουσική έχει εγκατεστημένη; Κάποιο τιπ για το ψάρι; Ευχαριστώ! Όχι, δεν έχει δικιά του. Θα κατεβάσεις μία για να κάνεις τη δουλειά σου. https://www.rankred.com/best-music-player-apps-for-android/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Όχι, δεν έχει δικιά του. Θα κατεβάσεις μία για να κάνεις τη δουλειά σου. https://www.rankred.com/best-music-player-apps-for-android/ Ευχαριστώ..Και κάτι ακόμα..Το πήρα δεύτερο χέρι και η απόδειξη έχει ξεθωριάσει,σε σημείο που δεν φαίνεται ούτε το barcode.. Μπορώ να μάθω κάπως το υπόλοιπο της εγγύησης μέσω imei και είναι απαραίτητη η απόδειξη σε περίπτωση (μακριά από εμάς)που πάθει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ευχαριστώ..Και κάτι ακόμα..Το πήρα δεύτερο χέρι και η απόδειξη έχει ξεθωριάσει,σε σημείο που δεν φαίνεται ούτε το barcode.. Μπορώ να μάθω κάπως το υπόλοιπο της εγγύησης μέσω imei και είναι απαραίτητη η απόδειξη σε περίπτωση (μακριά από εμάς)που πάθει κάτι; ρωτα στο τσατ τους και λογικα θα σου που να ν τους δειξεις την (ξεθωριασμενη) αποδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 1η παρατήρηση:Το ακουστικό είναι ψιλοχάλι.. Ακούς μόνο αν κολλήσεις το αυτί.. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρωτα στο τσατ τους και λογικα θα σου που να ν τους δειξεις την (ξεθωριασμενη) αποδειξη Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 1η παρατήρηση:Το ακουστικό είναι ψιλοχάλι.. Ακούς μόνο αν κολλήσεις το αυτί.. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ! μαλλον το βαζεις σε λαθος σημειο :p..το παθαινα κι εγω, ισως ασυναισθητα λογω του notch. αλλα αν το βαλεις καλα, εγω τουλαχιστον, ακουω πολυ καλα, που μερικες φορες το χαμηλωνω κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Το ψάρι ξαναχτυπά: Antivirus χρειαζόμαστε; Είχα Huawei mate κι είχε άλλο στήσιμο.. Τώρα,ψαχνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Βγήκε νέα σταθερή, 10.3.1. Bug fixes μόνο βλέπω, τώρα την περνάω να δω τι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Όχι......... Το ψάρι ξαναχτυπά: Antivirus χρειαζόμαστε; Είχα Huawei mate κι είχε άλλο στήσιμο.. Τώρα,ψαχνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Op6t_O2_BETA_33 που έχω εγώ, τί παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Είσαι στο beta πρόγραμμα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάλει τη beta ROM. Δεν τρέχει κάτι, επίσημες ROM απ' την OP παίρνεις και πάλι, με νεότερα χαρακτηριστικά που έρχονται αργότερα στη Stable ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Είσαι στο beta πρόγραμμα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάλει τη beta ROM. Δεν τρέχει κάτι, επίσημες ROM απ' την OP παίρνεις και πάλι, με νεότερα χαρακτηριστικά που έρχονται αργότερα στη Stable ROM Ψψψψ... Είμαι μπροστά! Ευχαριστώ! Φυσάει το τούμπανο!2η μέρα χρήσης..όλα καλά! Κανά περίεργο κρυφό τιπ υπάρχει;Για βελτίωση στις φωτογραφίες ή στη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Αυτή τη θήκη την έχει κανένας; https://www.skroutz.gr/s/16846367/%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-OnePlus-6T-MOFI-Shield-Slim-Series-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 ρωτα στο τσατ τους και λογικα θα σου που να ν τους δειξεις την (ξεθωριασμενη) αποδειξη Ευχαριστώ.. Έκανε αυτό που είπες και είμαι κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Η μαμά εφαρμογή του καιρού, γιατί αργεί να ανανεωθεί; Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Πρέπει να έχεις ανοιχτά τα location services Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 (edited) Πρέπει να έχεις ανοιχτά τα location services Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Τα έχω ενεργοποιήσει.. Περιοχή μου βρίσκει,αλλά μου γράφει "ενημερώθηκε στις 02.00", ενώ έκανα μόλις τώρα χειροκίνητα!Στο widget "Καιρικές συνθήκες"όλα αυτά! Edited January 28, 2020 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έκανα το λάθος και εγκατεστησα τη 10 έκδοση μετά την ειδοποίηση που έβγαλε το κινητό. Πλέον το Σ μου το εμφανίζει ως C λες και είμαστε στα εκκλησιαστικά κείμενα. Έχει βρεθεί κάποιος τρόπος διόρθωσης, μιας και εμφανίζεται παντού, στις επαφές, στο WhatsApp κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έκανα το λάθος και εγκατεστησα τη 10 έκδοση μετά την ειδοποίηση που έβγαλε το κινητό. Πλέον το Σ μου το εμφανίζει ως C λες και είμαστε στα εκκλησιαστικά κείμενα. Έχει βρεθεί κάποιος τρόπος διόρθωσης, μιας και εμφανίζεται παντού, στις επαφές, στο WhatsApp κλπ?Η αλλάζεις γραμματοσειρά, που για να αλλαχθεί πρέπει να γυρίσεις την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά, να βρεις στις ρυθμίσεις τα fonts και να βάλεις μια από τις δύο, η την roboto η την slate. Η μπορείς απλά να αλλάξεις θέμα. Αντί για τις έντονες αποχρώσεις, να βάλεις η το σκούρο θέμα η το φωτεινό. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, διορθώθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Ψάχνω για θήκη. Κυρίως την original 1+ nylon bumper case ή την spigen rugged armor.. Ίσως κι άλλες ποιοτικές που να καλύπτουν πλήρως όλες τις πλευρές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Ψάχνω για θήκη. Κυρίως την original 1+ nylon bumper case ή την spigen rugged armor.. Ίσως κι άλλες ποιοτικές που να καλύπτουν πλήρως όλες τις πλευρές! Σου έστειλα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Σου έστειλα pm Οκ.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Επειδή το προηγούμενο τζαμακι έσπασε, έβαλα ένα καινούργιο full cover.. Η τοποθέτηση έγινε άψογα και τα περιμετρικά κενά τα εμποτισα με λαδωμένη μπατονετα.. Παλιό κόλπο, που χρησιμοποιώ καιρό τώρα, σε περιπτώσεις που η οθόνη δεν είναι curved.. Το πρόβλημα είναι ότι η πλήρη κάλυψη, εμποδίζει την λειτουργία τσέπης.. Συγκεκριμένα, όταν ενεργοποιώ το κινητό είναι αδύνατο να πατήσω το pin της sim.. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, δέχεται τα πατήματα στην οθόνη.. Edited February 1, 2020 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited February 1, 2020 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Ξεκλείδωσα την sim κι όταν επιχείρησα να μπω στο μενού, μου έδειχνε να πατήσω αλλού(σε κάτι κυκλάκια) γιατί με εμπόδιζε η λ. τσέπης.. Προφανώς κάποιος αισθητήρας επηρεάζεται.. Όταν απενεργοποιώ αισθητήρα τσέπης και κάνω τεσταρω, όλα πάνε καλά.. Τσέκαρα τον αισθητήρα φωτός(αυτόματο) και λειτουργεί μια χαρά.. Παίζει να επηρεάζεται κάποια άλλη λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts