STATYSS Δημ. November 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Με το τζαμακι τι θα γίνει.? Έχει κανείς κάνα νέο να μας πει? Ή αν δοκίμασε κάτι άλλο εξίσου καλό.? Ακόμη με την ζελατίνα το χω. Περιμένω και το περλε να μου έρθει..! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Εγώ μετά από 1 ημέρα χρήσης από φουλ φόρτιση βγάζω μετά βίας 5:30 ώρες οθόνη κ υπόλοιπο κάτω του 10%. Δεν παίζω παιχνίδια και απορώ γιατί στις πρώτες 2 φορτίσεις, με τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες, μου έβγαζε 7:30 ώρες. δες τι "τρεχει" και σου τρωει την μπαταρια........5:30 ωρες ειναι λιγο εφοσον δεν παιζει παιχνιδια ή δεν χρησιμοποιεις εφαρμογες gps Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Είπα και εγώ να δω μήπως ενεργοποιήσω το wifi calling, μπήκα να δοκιμάσω το chat της cosmote και ήθελαν λέει να τους πάω τη συσκευή, να την στείλουν στο κεντρικό service και τρέχα γύρευε. Τι τους είπατε εσείς που το έχετε ενεργοποιήσει τελικά και ψήθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Είπα και εγώ να δω μήπως ενεργοποιήσω το wifi calling, μπήκα να δοκιμάσω το chat της cosmote και ήθελαν λέει να τους πάω τη συσκευή, να την στείλουν στο κεντρικό service και τρέχα γύρευε. Τι τους είπατε εσείς που το έχετε ενεργοποιήσει τελικά και ψήθηκαν? κανε το απλό...βρες μια συσκευή συμβατη φίλου με wifi calling(πχ τα περισσότερα τελευταία Samung)...βάλε την sim σου και ενεργοποίησε το.... Μετά ακακολούθησε τον οδηγό ενεργοποιησης.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα!! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα!! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Καλορίζικο. Τι χρώμα το πήρες? Εγώ περιμένω το μωβακι. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Γενικά έχω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την συσκευή για τα λεφτά της. Προερχόμενος από s9 plus δεν μπορώ να πω ότι μου έδωσε κάτι που μου έλειπε ... Θετικά Καμερα (Με gcam port είναι ωραία τα αποτελέσματα). Παραμετροποίηση UI Gestures Μπαταρία Φόρτιση Fingerprint Αρνητικά Το περίμενα πολύ πιο smooth από το s9 αλλά δεν είναι .. Μονο Ηχείο (στα παιχνίδια το καλύπτεις με το χέρι η το κρατάς ανάποδα) . Δόνηση Καλορίζικο. Τι χρώμα το πήρες? Εγώ περιμένω το μωβακι.Midnight black, το ζαχαρωνα και εγώ το μωβ αλλά λόγο της θήκης είπα να πάρω μαύρο . Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Δεν είναι πιο smooth από s9.?? Έλεος φίλε. Ειλικρινά.. επειδή είχα και γω S9 και s9+. Μέρα με την νύχτα είναι. Κάπου το μπερδεψες Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Ομάδα καλησπέρα μετά από ένα 24ωρο με το τηλέφωνο μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του για την κατηγορία που προορίζεται. Δεν θα μπω σε vs με άλλα κινητά που έχω γιατί δεν είναι όμοια πράγματα / το μόνο που μπορώ να πω είναι για το δακτυλικό που μπορεί να μην είναι like all the others but it's nice και αρκετά πρωτοποριακό. Σχετικά με τζάμι ένα που βρηκα της case flex full face δυστυχώς με την original θήκη δεν παίζει. Αναμένω ή κάποιο τζάμι όχι full face ( ακόμα το ψάχνω) ή ασφάλεια κινητού ( με 70% αποζημίωση) και τέλος. Τις τιμές για οθόνη τις βρήκα από το επίσημο site το μόνο που δεν λέει είναι κόστος εργασίας και ΦΠΑ ( εάν ξέρει κανείς ας μας πει να έχουμε μια - αχρείαστη - πληροφορία). Αυτά.... ☺. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Με το τζαμακι τι θα γίνει.? Έχει κανείς κάνα νέο να μας πει? Ή αν δοκίμασε κάτι άλλο εξίσου καλό.? Ακόμη με την ζελατίνα το χω. Περιμένω και το περλε να μου έρθει..!Ρώτησα σήμερα την OnePlus με chat και μου απάντησαν πως μέχρι τέλους του μήνα θα το έχουν κυκλοφορήσει αλλά δεν γνωρίζουν ακόμη την τιμή. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Δεν είναι πιο smooth από s9.?? Έλεος φίλε. Ειλικρινά.. επειδή είχα και γω S9 και s9+. Μέρα με την νύχτα είναι. Κάπου το μπερδεψεςΔίπλα δίπλα τα έχω, δεν είναι τόσο εμφανή η διαφορά, τα animation του 6t είναι πιο γρήγορα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δεν είναι πιο smooth από s9.?? Έλεος φίλε. Ειλικρινά.. επειδή είχα και γω S9 και s9+. Μέρα με την νύχτα είναι. Κάπου το μπερδεψες Μήπως το μπέρδεψες εσύ; Ελεος φίλε, ειλικρινά. Εγώ από mate 9 και δεν βλέπω κάνα τρελό smoothness στο 1+6t. Να δεχτώ ότι θα τρώει κάνα στατερ και κανα lag το s9 ( Samsung μόνο τα κάνει αυτά) αλλά στα animations υπερέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Γενικα ακουμε απο χρηστες οτι το 6Τ δεν ειναι τοσο smooth οσο μας εχει συνηθισει η ΟΡ. Ισως με καποιο update να στρωσει στο αμεσο μελλον... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Γενικα ακουμε απο χρηστες οτι το 6Τ δεν ειναι τοσο smooth οσο μας εχει συνηθισει η ΟΡ. Ισως με καποιο update να στρωσει στο αμεσο μελλον... τι να σου πω εμενα μια χαρα ομαλο μου φαινεται.......σκαλωμα δεν εχω παρατηρησει. κατι που δεν μου αρεσει ειναι ο dialer.Yπαρχει τροπος μολις ανοιγω τις προσφατες κλησεις να μου ανοιγει αυτοματα και το πληκτρολογιο κλησης οπως γινεται σε παρα πολλους dialer? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Υπάρχει κάποιος κάτοχο s7 edge να μου πει πραγματικά σε σύγκριση φωτογραφιών χαμηλού φωτισμού τι γίνεται; το oneplus ανταποκρίνεται καλά; δεν ψάχνω επιπέδου mate 20 Pro και είναι το μόνο που με κολλάει ώστε να προβώ στην αγορά από αμαζόν με έκδοση τιμολογίου. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Επέστρεψε κανένας το 6t για επιστροφή χρημάτων? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Επέστρεψε κανένας το 6t για επιστροφή χρημάτων? Nομιζω ο Alextrela... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Nομιζω ο Alextrela... Αν το επεστεψε κάποιος μπορεί να μου πόσες μέρες έκανε να του στείλουν με email το shiping label της ups? Περιμένω απο Σάββατο. Nov 18, 2018 07:24 pm Service request accepted. You will receive an email from our service center with specific instructions. Nov 17, 2018 05:02 pm Requested for the service. We will process your request within 24 hours. edit Άκυρο μόλις μου ήρθε email Edited November 20, 2018 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Υπάρχει κάποιος κάτοχο s7 edge να μου πει πραγματικά σε σύγκριση φωτογραφιών χαμηλού φωτισμού τι γίνεται; το oneplus ανταποκρίνεται καλά; δεν ψάχνω επιπέδου mate 20 Pro και είναι το μόνο που με κολλάει ώστε να προβώ στην αγορά από αμαζόν με έκδοση τιμολογίου. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Το είχα, αγαπημένο τηλέφωνο αλλά νομίζω στην μια εβδομάδα που εχω το 6Τ ότι θα σε καλύψει πλήρως και σε χαμηλό φωτισμό,όπως έλεγα και σε έναν φίλο είχε να με εντυπωσιασει ευχάριστα κινητό από το Galaxy S4 και IPhone X Edited November 20, 2018 by kloze Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το είχα, αγαπημένο τηλέφωνο αλλά νομίζω στην μια εβδομάδα που εχω το 6Τ ότι θα σε καλύψει πλήρως και σε χαμηλό φωτισμό.Δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι στη γυναίκα μου θα πάει γιατί το έχω λατρέψει. Απλά δεν θέλω να ξενερώσω με κάμερες γι αυτό θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα είναι τουλάχιστον αντάξιο σε συνθήκες χναηκου φωτισμού. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Αν το επεστεψε κάποιος μπορεί να μου πόσες μέρες έκανε να του στείλουν με email το shiping label της ups? Περιμένω απο Σάββατο. Nov 18, 2018 07:24 pm Service request accepted. You will receive an email from our service center with specific instructions. Nov 17, 2018 05:02 pm Requested for the service. We will process your request within 24 hours. edit Άκυρο μόλις μου ήρθε email Γιατί το δίνεις πισω φίλος μου?τι θα πάρεις? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gameofphones Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα και εγω στη παρέα με τα 8 ραμ 128 αποθήκευσης. Τρένο η συσκευή σε όλα ούτε παιχνίδια καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Το μόνο που είδα εγώ είναι ότι με διπλό χτύπημα κάποτε δεν ανταποκρίνεται και ούτε με το power button. Σε 2 3 δευτερόλεπτα του περνάει. Το είδε αλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Μολις το μπουμπουνισα!:) 6 μηνες με το 6αρι διχως πρόβλημα! Για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα και εγω στη παρέα με τα 8 ραμ 128 αποθήκευσης. Τρένο η συσκευή σε όλα ούτε παιχνίδια καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Το μόνο που είδα εγώ είναι ότι με διπλό χτύπημα κάποτε δεν ανταποκρίνεται και ούτε με το power button. Σε 2 3 δευτερόλεπτα του περνάει. Το είδε αλλος αυτό; ναι δεν ξυπναει καποιες φορες ευκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 για μας δεν εχει 3D photo..??? εχουν τρελαθει ολοι στο φβ με τις 3D photo... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts