greek_aeras Δημοσιεύτηκε June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2005 Κατέβασα από το dc++ κάποια αρχεία μουσικής αλλά είναι κλειδωμένα. Επειδή δεν θυμάμαι από ποιόν τα κατέβασα, για να του ζητήσω κωδικό, πρέπει να βρω κάποιο τρόπο να τα ξεκλειδώσω ώστε να τα κάνω unzip. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σπάει τον κωδικό? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Υπαρχουν διαφορα προγραμματα που χρησιμοποιουν την μεθοδο brute force (π.χ. advanced password recovery) ομως αν ο κωδικος ειναι μεγαλος καλυτερα μην το επιχειρησεις καν. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Υπαρχουν διαφορα προγραμματα που χρησιμοποιουν την μεθοδο brute force (π.χ. advanced password recovery) ομως αν ο κωδικος ειναι μεγαλος καλυτερα μην το επιχειρησεις καν. :O Δεν ξέρω καν αν είναι μεγάλος η μικρός ο κωδικός :( ... Δηλαδή πάνε στον κάδο τα τραγούδια μάλλον... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Μπορεις να δοκιμασεις βαζοντας λιγους χαρακτηρες και βλεπεις. Παντως εγω ειχα προσπαθησει για εναν που αποτελουνταν απο 12 χαρακτηρες και το προγραμμα μου εβγαλε οτι ηθελε παρααααα πολλες μερες... :X Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Μπορεις να δοκιμασεις βαζοντας λιγους χαρακτηρες και βλεπεις. Παντως εγω ειχα προσπαθησει για εναν που αποτελουνταν απο 12 χαρακτηρες και το προγραμμα μου εβγαλε οτι ηθελε παρααααα πολλες μερες... :X :mad: και εμένα μου λέει ότι θέλει αρκετοοοοό χρόνο... Κανένα άλλο που να κάνει recovery με την μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Οχι δεν γινετε με την μια γιατι σκεψου μονο ποσοι ειναι οι πιθανοι συνδυασμοι γραμματων-αριθμων-συμβολων. ;) Σιγουρα πιο λιγο θα σου παρει να τα ξανακατεβασεις παρα να βρεις τον κωδικο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Οκ. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 An einai ellhnika ta tragoudia, mallon 8a einai katebasmena apo ta gnwsta ellhnika sites, opote dokimase na baleis san password to url tous... p.x. www.greek-forum.com www.ellinadiko.com www.greek-music-forum.com klp... :) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 An einai ellhnika ta tragoudia, mallon 8a einai katebasmena apo ta gnwsta ellhnika sites, opote dokimase na baleis san password to url tous... p.x. www.greek-forum.com www.ellinadiko.com www.greek-music-forum.com klp... :) Ευχαριστώ φίλε.Αυτό έπιασε :) . Ξεκλείδωσα τα περισσότερα. Δοκίμασα και το http://www.grmp3.com και τα άνοιξα με αυτά τα τέσσερα. ακόμα όμως μένουν 3 που δεν τα έχω ανοίξει :( . Ποιο άλλο site υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts