Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 ποιο κινητο εχει καλη αυτονομια και καλυτερη καμερα απο του g4 ? Εγω παλι θα λεγα να αποφασισεις μονος σου βλέποντας δειγματα αφου δεν σου αρεσουν οι προτάσεις μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Δες και τα xiaomi mi 8 και oneplus 6 από Κίνα. Βγαίνουν αρκετά οικονομικά και με αξιοπρεπεστατη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ρε παιδιά γιατί δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι λενε ότι το mi6 έχει καλή κάμερα, εγώ έχω απογοητευτεί... Είχα nexus 5x και μου φαίνεται ότι έπεσα επίπεδο ειδικά στην selfie. P. S δεν έχω gcam δεν θέλω να το ροοταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Η αλήθεια είναι ότι την μέρα τo mi 6 είναι πολύ καλό..το βράδυ όμως πίνει θάλασσα και ειδικά στην σελφι είναι απαράδεκτη η κάμερα του . Υποτίθεται ότι έχει ίδια κάμερα με το mi note 3 αλλά αυτό δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Η αλήθεια είναι ότι την μέρα τo mi 6 είναι πολύ καλό..το βράδυ όμως πίνει θάλασσα και ειδικά στην σελφι είναι απαράδεκτη η κάμερα του . Υποτίθεται ότι έχει ίδια κάμερα με το mi note 3 αλλά αυτό δεν ισχύει. Εχεις εσυ κανει καποιο συγκριτικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Η αλήθεια είναι ότι την μέρα τo mi 6 είναι πολύ καλό..το βράδυ όμως πίνει θάλασσα και ειδικά στην σελφι είναι απαράδεκτη η κάμερα του . Υποτίθεται ότι έχει ίδια κάμερα με το mi note 3 αλλά αυτό δεν ισχύει.Την μέρα πλέον και κινιτα τον 100 ευρώ βγάζουν καλά... Το βράδυ δύστυχος θέλεις 700+να σκάσεις για αποτελέσματα s9+ p20 pro κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Την μέρα πλέον και κινιτα τον 100 ευρώ βγάζουν καλά... Το βράδυ δύστυχος θέλεις 700+να σκάσεις για αποτελέσματα s9+ p20 pro κλπ Οχι που δεν θα θελες :lol::lol::lol: Υπαρχουν πολυ φτηνοτερα κινητα που συναγωνιζονται αυτα που ανεφερες. ;) Όσον αφορα τα 100 ευρω, βλεπω το ανεβασες το ποσο. :D Την τελευταια φορα μιλαγες για 60 ευρω. :p Αλλα συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα μια χαρα μεγαλες διαφορες υπαρχουν την ημερα ακομα και στα 100 ευρω. Τωρα αν εσυ δεν τις βλεπεις τις διαφορες τοτε μαλλον δεν εισαι και τοσο απαιτητικος στη καμερα. :) Edited September 2, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Οχι που δεν θα θελες :lol::lol::lol: Υπαρχουν πολυ φτηνοτερα κινητα που συναγωνιζονται αυτα που ανεφερες. ;) Όσον αφορα τα 100 ευρω, βλεπω το ανεβασες το ποσο. :D Την τελευταια φορα μιλαγες για 60 ευρω. :p Αλλα συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα μια χαρα μεγαλες διαφορες υπαρχουν την ημερα ακομα και στα 100 ευρω. Τωρα αν εσυ δεν τις βλεπεις τις διαφορες τοτε μαλλον δεν εισαι και τοσο απαιτητικος στη καμερα. :)Τρόπος του λέγιν είναι προφανος απλά προσπαθώ να πω καλή Camera την νύχτα δυστυχώς κωστιζει και μάλιστα πολύ ακριβά πολύ εύκολα βρίσκεις πακέτο με άψογη οθόνη κλπ κλπ και μέτρια camera σε καλά λεφτά πάρα το αντίθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 -------------------------- ΔΙΑΓΡΑΦΗ Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts