jimteo Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 elteo said: Άμεσα βγαίνει με τη 21b ....Είπες άμεσα βγαίνει και κατάλαβα από μέρα σε μέρα. Αυτή που παρέθεσες, νομίζω ότι είναι αυτή που ήδη έχω. Δεν είδα όμως κάτι προς το καλύτερο σε ότι αφορά το κυκλάκι αναμονής. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Βγάζει ακαριαία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μάλλον είναι το HDR+ ενεργοποιημένο γι αυτό καθυστερεί με το κυκλάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Κι εγώ εννοείται ενεργό το έχω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τότε και το δικό μου αργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 dimtz said: Μάλλον είναι το HDR+ ενεργοποιημένο γι αυτό καθυστερεί με το κυκλάκι Αυτό εννοείται. Gcam χωρίς το HDR+ ενεργποιημένο, τι να την κάνω; Τεσπά, θα την ξανακατεβάσω και βλέπουμε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 jimteo said: Αυτό εννοείται. Gcam χωρίς το HDR+ ενεργποιημένο, τι να την κάνω; Τεσπά, θα την ξανακατεβάσω και βλέπουμε.Πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader και να flashάρεις το zip που φτιάχνει την GCAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μια απ' τα ίδια σε ότι αφορά το κυκλάκι αναμονής. Δεν άλλαξε κάτι. Εκτός αν ο φίλος elteo δοκιμασε τις παρακάτω ρυθμίσεις για "faster processing" όπως λένε. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Χρησιμοποιεί κανείς καμιά custom rom που να έχει full screen gestures σαν τη ,miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Αν δε βρεις άκρη, fluid navigation gestures. Το πιο δημοφιλές θεωρώ στο playstore. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ναι μωρέ το έχω δοκιμάσει αυτό το ξέρω καλό είναι. Είπα μην έχει καμία built in gestures. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Έχει κανένας σας το app της άλφα να μου πει αν δουλεύει το δακτυλικο; μέχρι πρότινος δούλευε και ξαφνικά δεν υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης. Φταίει το app ή το κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλημερα σου. Ναι το εχω και δουλευει μια χαρα με δακτυλικο. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- liam784 said: Έχει κανένας σας το app της άλφα να μου πει αν δουλεύει το δακτυλικο; μέχρι πρότινος δούλευε και ξαφνικά δεν υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης. Φταίει το app ή το κινητό μας; Καλημερα σου. Ναι το εχω και δουλευει μια χαρα με δακτυλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Stavrosl said: Καλημερα σου. Ναι το εχω και δουλευει μια χαρα με δακτυλικο. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα σου. Ναι το εχω και δουλευει μια χαρα με δακτυλικο. Κάτι που παρέλειψα. Είμαι με stable 10.1.3. Φαντάζομαι και εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 liam784 said: Κάτι που παρέλειψα. Είμαι με stable 10.1.3. Φαντάζομαι και εσύ; Το ιδιο και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Δουλεύει στην dev όμως. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 liam784 said: Κάτι που παρέλειψα. Είμαι με stable 10.1.3. Φαντάζομαι και εσύ;Επιβεβαιώνω και εδώ με 10.1.3 stable μια χαρά δουλέυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγώ είμαι με dev μια χαρά δουλεύει το δαχτυλικό και σε μένα στην εφαρμογή της Alpha Bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλημέρα. Κανένα Black θέμα που να δουλεύει σωστά; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Αυτή την βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει αναβάθμιση Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 spirospatra said: Καλημέρα. Κανένα Black θέμα που να δουλεύει σωστά; ευχαριστώ πολύ Εγώ κατέβασα το Dark Mod και μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 με ποιο τρόπο κατεβάζουμε θέματα?? kosvou said: Εγώ κατέβασα το Dark Mod και μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 tifozif1 said: Επιβεβαιώνω και εδώ με 10.1.3 stable μια χαρά δουλέυει Για κάποιο λόγο είχε απενεργοποιηθει από την εφαρμογή. Το επέλεξα από τις ρυθμίσεις και όλα κομπλέ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ενδέχεται αργότερα να βγει αναβάθμιση στη stable Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Μήπως έχει κάποιος το mod του mi globe για τις ειδοποιήσεις για την 9.1.10 γιατί ο ιστότοπος του δεν κατεβάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts