alexis_1981 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παίδες καλημέρα.Αυτες τις X-One Ultimate τα τζαμακια τα έχει δουλέψει κανένας;Αξίζουν η θα πετάξω τα λεφτά;Το λέω γιατί πείρα ένα mocolo (κάπως έτσι λέγετε)και περιμετρικά είχε σαν ταινία διπλής όψεως και δεν βεντουζαρε σαν τις κλασσικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δεν μου λες φίλε, αν το είχε και το public τιμή skroutz από που θα αγόραζες; Άντε να μην λέμε ότι θέλουμε τώρα , καλά κάνεις και αγοράζεις από όπου θες, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν Αν το είχε λες ...μα δεν το έχει ποτέ ! Πάντα είναι ακριβότερο όντως μερικά πράγματα δεν αλλάζουν...Αν παίρνανε όλοι από σκρουτζ θα σου έλεγα τι τιμή θα έβαζαν στα public... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δεν μου λες φίλε, αν το είχε και το public τιμή skroutz από που θα αγόραζες; Άντε να μην λέμε ότι θέλουμε τώρα , καλά κάνεις και αγοράζεις από όπου θες, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν Αν το είχε λες ...μα δεν το έχει ποτέ ! Πάντα είναι ακριβότερο όντως μερικά πράγματα δεν αλλάζουν...Αν παίρνανε όλοι από σκρουτζ θα σου έλεγα τι τιμή θα έβαζαν στα public... Καλά σοβαρά τα γράφεις και τα συ αυτά, ξέρεις πόσο πιο φθηνά έρχεται στο σκρουτζομαγαζο ότι φέρνει παραεισαγωγη....για να μην πούμε για πολλαπλάσια έξοδα κτλ..Τα έχουμε γράψει πάμπολλες φορές,μην ανακυκλωνομαστε ξανά Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 3 μέρες το έχω στα χέρια μου. Η επιτομή του smooth είναι η συσκευή.. Πραγματικά απίστευτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παιδιά το έχω ξαναρωτησει,δεν έχουν σήματα ειδοποιήσεων οι εφαρμογές; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παιδιά κανένα καλό τζαμακι για την συσκευή; λέω να πάρω το nillkin amazing h δεν βρήκα το h+ pro, έχει κανείς εμπειρία με τα τζαμακια της nillkin; Υπάρχει κάτι που να κάθεται καλά; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έβαλα πρώτα το H ,σαν ποιότητα κορυφαία, ούτε δαχτυλιές ούτε γρατσουνιές, όμως κάνει δόντι στα περιθώρια που το αισθάνεσαι στο χέρι. Τελικά έσπασε μέσα στην τσέπη από τα κλειδιά όταν σήκωσα ένα πλυντήριο. Τώρα βρήκα και έβαλα το h+pro ,5+ ευρώ από Gearbest . Επίσης κορυφαία αίσθηση στην αφή, χωρίς αποτυπώματα και επειδή είναι πιο λεπτό και κυρτό στις άκρες ,δύσκολα το αισθάνεσαι στο χέρι. Προσωπικά και σε άλλες συσκευές που είχα ,μόνο από τα nillkin έμεινα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έβαλα πρώτα το H ,σαν ποιότητα κορυφαία, ούτε δαχτυλιές ούτε γρατσουνιές, όμως κάνει δόντι στα περιθώρια που το αισθάνεσαι στο χέρι. Τελικά έσπασε μέσα στην τσέπη από τα κλειδιά όταν σήκωσα ένα πλυντήριο. Τώρα βρήκα και έβαλα το h+pro ,5+ ευρώ από Gearbest . Επίσης κορυφαία αίσθηση στην αφή, χωρίς αποτυπώματα και επειδή είναι πιο λεπτό και κυρτό στις άκρες ,δύσκολα το αισθάνεσαι στο χέρι. Προσωπικά και σε άλλες συσκευές που είχα ,μόνο από τα nillkin έμεινα ικανοποιημένος.Φίλε το h κάθεται καλά; δεν κάνει hallo effect δεξιά αριστερά; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος. Περιμετρικά είναι κατά ένα χιλιοστό στενότερο από την πρόσοψη του κινητού αλλά υπερκαλύπτει την φωτεινή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος. Περιμετρικά είναι κατά ένα χιλιοστό στενότερο από την πρόσοψη του κινητού αλλά υπερκαλύπτει την φωτεινή οθόνηΩραίος φίλε ευχαριστώ, μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί δεν μπορώ να βρω σήματα ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές,δεν υποστηρίζει ο Poco launcher; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Γενικά προσπάθησε να βρεις εύκαμπτα tempered για να εφαρμόσουν καλά στην οθόνη. Όχι κάτι αλεξίσφαιρα τύπου terrapin τα οποία και πολύ χοντρά είναι και λόγω της ακαμψίας κάνουν απίστευτο hallo effect περιμετρικά της οθόνης. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παιδιά το έχω ξαναρωτησει,δεν έχουν σήματα ειδοποιήσεων οι εφαρμογές; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εννοείς στο notch,οχι.Τα δείχνει μόνο για λιγο.Κατ'τα τ'αλλα μπορείς να πας Ρυθμίσεις Poco launcher->Περισσοτερα->Σημάνσεις ειδοποιησεων->Αριθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Μόνο η beta έκδοση του poco launcher. Βάλε την είναι άψογη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ωραίος φίλε ευχαριστώ, μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί δεν μπορώ να βρω σήματα ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές,δεν υποστηρίζει ο Poco launcher; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πατα παρατεταμένα στην αρχική οθόνη, ρυθμίσεις, περισσότερα, σημανσεις ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Μόνο η beta έκδοση του poco launcher. Βάλε την είναι άψογη.Που την βρίσκω; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Βάλε την προχθεσινή 2.6.3.5. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Η μπάρα αναζήτησης αφαιρείται από το συρτάρι εφαρμογών; Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Όχι... Όπως όλες οι εφαρμογές από την αρχική οθόνη.. Αφαίρεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ευχαριστώ. Και το έψαχνα μια ώρα το ρημαδι αλλά δεν.... Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ευχαριστώ. Και το έψαχνα μια ώρα το ρημαδι αλλά δεν.... Στάλθηκε από το Pocophone F1 Να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/Φοβερός ο beta ευχαριστώ Να γράψω την γνώμη μου για το nillkin amazing h, φοβερό τζαμακι και δεν κάνει καθόλου νερά γύρω γύρω, κάθεται εξαιρετικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 επίσης έχω αρκετά drop call από την ώρα που ενεργοποίησα wifi call και volte, έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι τέτοιο; έκλεισα το wifi call και άφησα ανοικτό το volte για να τσεκαρω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 επίσης έχω αρκετά drop call από την ώρα που ενεργοποίησα wifi call και volte, έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι τέτοιο; έκλεισα το wifi call και άφησα ανοικτό το volte για να τσεκαρω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημαΠώς έχεις ρυθμίσει το WiFi call; προτίμηση δυκτια ή WiFi; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Και εγώ πάντως πιο παλιά με wifi call με προτίμηση wifi δίκτυα είχα κάτι θέματα με τις κλήσεις άφησα μόνο το volte και κανένα πρόβλημα έκτοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts