Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες καλημέρα.Αυτες τις X-One Ultimate τα τζαμακια τα έχει δουλέψει κανένας;Αξίζουν η θα πετάξω τα λεφτά;Το λέω γιατί πείρα ένα mocolo (κάπως έτσι λέγετε)και περιμετρικά είχε σαν ταινία διπλής όψεως και δεν βεντουζαρε σαν τις κλασσικές.

Δεν μου λες φίλε, αν το είχε και το public τιμή skroutz από που θα αγόραζες; Άντε να μην λέμε ότι θέλουμε τώρα , καλά κάνεις και αγοράζεις από όπου θες, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν

Αν το είχε λες ...μα δεν το έχει ποτέ ! Πάντα είναι ακριβότερο όντως μερικά πράγματα δεν αλλάζουν...Αν παίρνανε όλοι από σκρουτζ θα σου έλεγα τι τιμή θα έβαζαν στα public...

Δεν μου λες φίλε, αν το είχε και το public τιμή skroutz από που θα αγόραζες; Άντε να μην λέμε ότι θέλουμε τώρα , καλά κάνεις και αγοράζεις από όπου θες, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν

Αν το είχε λες ...μα δεν το έχει ποτέ ! Πάντα είναι ακριβότερο όντως μερικά πράγματα δεν αλλάζουν...Αν παίρνανε όλοι από σκρουτζ θα σου έλεγα τι τιμή θα έβαζαν στα public...

Καλά σοβαρά τα γράφεις και τα συ αυτά, ξέρεις πόσο πιο φθηνά έρχεται στο σκρουτζομαγαζο ότι φέρνει παραεισαγωγη....για να μην πούμε για πολλαπλάσια έξοδα κτλ..Τα έχουμε γράψει πάμπολλες φορές,μην ανακυκλωνομαστε ξανά

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

3 μέρες το έχω στα χέρια μου. Η επιτομή του smooth είναι η συσκευή.. Πραγματικά απίστευτη...

Παιδιά το έχω ξαναρωτησει,δεν έχουν σήματα ειδοποιήσεων οι εφαρμογές;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά κανένα καλό τζαμακι για την συσκευή; λέω να πάρω το nillkin amazing h δεν βρήκα το h+ pro, έχει κανείς εμπειρία με τα τζαμακια της nillkin; Υπάρχει κάτι που να κάθεται καλά;

Έβαλα πρώτα το H ,σαν ποιότητα κορυφαία, ούτε δαχτυλιές ούτε γρατσουνιές, όμως κάνει δόντι στα περιθώρια που το αισθάνεσαι στο χέρι. Τελικά έσπασε μέσα στην τσέπη από τα κλειδιά όταν σήκωσα ένα πλυντήριο. Τώρα βρήκα και έβαλα το h+pro ,5+ ευρώ από Gearbest . Επίσης κορυφαία αίσθηση στην αφή, χωρίς αποτυπώματα και επειδή είναι πιο λεπτό και κυρτό στις άκρες ,δύσκολα το αισθάνεσαι στο χέρι. Προσωπικά και σε άλλες συσκευές που είχα ,μόνο από τα nillkin έμεινα ικανοποιημένος.

Έβαλα πρώτα το H ,σαν ποιότητα κορυφαία, ούτε δαχτυλιές ούτε γρατσουνιές, όμως κάνει δόντι στα περιθώρια που το αισθάνεσαι στο χέρι. Τελικά έσπασε μέσα στην τσέπη από τα κλειδιά όταν σήκωσα ένα πλυντήριο. Τώρα βρήκα και έβαλα το h+pro ,5+ ευρώ από Gearbest . Επίσης κορυφαία αίσθηση στην αφή, χωρίς αποτυπώματα και επειδή είναι πιο λεπτό και κυρτό στις άκρες ,δύσκολα το αισθάνεσαι στο χέρι. Προσωπικά και σε άλλες συσκευές που είχα ,μόνο από τα nillkin έμεινα ικανοποιημένος.
Φίλε το h κάθεται καλά; δεν κάνει hallo effect δεξιά αριστερά;

Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος. Περιμετρικά είναι κατά ένα χιλιοστό στενότερο από την πρόσοψη του κινητού αλλά υπερκαλύπτει την φωτεινή οθόνη

Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι δεν κάνει ασπρίλες. Να ξέρεις όμως ότι αν η θήκη σου δεν είναι υπερυψωμένη το τζάμι θα φαίνεται ότι προεξέχει σε ύψος. Περιμετρικά είναι κατά ένα χιλιοστό στενότερο από την πρόσοψη του κινητού αλλά υπερκαλύπτει την φωτεινή οθόνη

Ωραίος φίλε ευχαριστώ, μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί δεν μπορώ να βρω σήματα ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές,δεν υποστηρίζει ο Poco launcher;

Γενικά προσπάθησε να βρεις εύκαμπτα tempered για να εφαρμόσουν καλά στην οθόνη.

Όχι κάτι αλεξίσφαιρα τύπου terrapin τα οποία και πολύ χοντρά είναι και λόγω της ακαμψίας κάνουν απίστευτο hallo effect περιμετρικά της οθόνης.

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά το έχω ξαναρωτησει,δεν έχουν σήματα ειδοποιήσεων οι εφαρμογές;

Αν εννοείς στο notch,οχι.Τα δείχνει μόνο για λιγο.Κατ'τα τ'αλλα μπορείς να πας Ρυθμίσεις Poco launcher->Περισσοτερα->Σημάνσεις ειδοποιησεων->Αριθμός.

Ωραίος φίλε ευχαριστώ, μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί δεν μπορώ να βρω σήματα ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές,δεν υποστηρίζει ο Poco launcher;

Πατα παρατεταμένα στην αρχική οθόνη, ρυθμίσεις, περισσότερα, σημανσεις ειδοποιήσεων.

Μόνο η beta έκδοση του poco launcher.

Βάλε την είναι άψογη.

Που την βρίσκω;

Η μπάρα αναζήτησης αφαιρείται από το συρτάρι εφαρμογών;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ευχαριστώ.

Και το έψαχνα μια ώρα το ρημαδι αλλά δεν....

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ευχαριστώ.

Και το έψαχνα μια ώρα το ρημαδι αλλά δεν....

Να σαι καλά

Φοβερός ο beta ευχαριστώ

Να γράψω την γνώμη μου για το nillkin amazing h, φοβερό τζαμακι και δεν κάνει καθόλου νερά γύρω γύρω, κάθεται εξαιρετικά

επίσης έχω αρκετά drop call από την ώρα που ενεργοποίησα wifi call και volte, έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι τέτοιο; έκλεισα το wifi call και άφησα ανοικτό το volte για να τσεκαρω

επίσης έχω αρκετά drop call από την ώρα που ενεργοποίησα wifi call και volte, έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι τέτοιο; έκλεισα το wifi call και άφησα ανοικτό το volte για να τσεκαρω

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα
Πώς έχεις ρυθμίσει το WiFi call; προτίμηση δυκτια ή WiFi;

Και εγώ πάντως πιο παλιά με wifi call με προτίμηση wifi δίκτυα είχα κάτι θέματα με τις κλήσεις άφησα μόνο το volte και κανένα πρόβλημα έκτοτε.

• The title was changed to Poco F1