Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπόψη πως καλή η gcam αλλά μη βιαστείτε να βάλετε τη stock στο συρτάρι.

Σε αυτή την έκδοση της gcam δε λειτουργεί το EIS. Η διαφορά στο βίντεο εμφανής υπέρ της stock.

Επιπλέον η gcam δεν υποστηρίζει λειτουργία ΠΟΡΤΡΑΊΤΟ (bokeh) αν στο κάδρο μας υπάρχει οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόσωπα.

Με εξαίρεση κάποιες νυχτερινές φωτογραφίες, μέχρι στιγμής δεν έχω δει τρελές διαφορές στην ποιότητα μεταξύ των δύο.

Συνεχίζω να τις χρησιμοποιώ παράλληλα.

Edit: αλλαγή στον ήχο του Viber μέσα από τις επιλογές του ίδιου του Viber.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το βρίσκω στην Dev που είμαι δεν έχει να αλλάξεις ήχο ειδοποίησης μέσα στο viber

Νομίζω ότι ό ήχος δεν αλλάζει.

Ακόμα και στις ρυθμίσεις του viber να πας και να τον αλλάξεις, πάλι με τον κλασσικό ήχο του viber θα χτυπάει.

Τολάχιστον σε 'μένα έτσι είναι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα παρατήρησα κάτι σήμερα δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πίσω. Όταν αγγίζω και σέρνω προς τα πάνω και στη συνέχεια το κρατάω το touch ακριβώς στα σημεία του notch που υπάρχει η ώρα αριστερά, ή η ένδειξη του σήματος, wi-fi και μπαταρίας δεξιά θαμπώνει η οθόνη και εξαφανίζονται αυτά τα εικονίδια. Παίζει να είναι κάποιο πρόβλημα αυτό; Από περιέργεια ρωτάω.

Την Παρασκευή σε dev θα επιστρέψει η επιλογή για να κρύβουμε το notch

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Θα υπάρχει θέμα για την οθόνη η απενεργοποίηση των πιξελς εκεί πάνω;

Ι need a six month vacation, twice a year.

Συγγνωμη βρε παιδιά ειλικρινά οι τοσες αλλαγές που κάνετε.. ειναι απαραίτητες?παρακολουθώ το νημα για περίπου ένα μηνα τώρα & δεν το αφήνεται σε χλωρό κλαδί.. ήμουν έτοιμη να το παρω & με τοσα που βλέπω εχω σκιαχτεί.. αν το αφήσετε με τα μαμισια χαρακτηριστικά του ειναι τόσο κακο?& ξαναλέω φιλικά το γραφω.ήμουν τόσο εντυπωσιασμένη όταν διάβασα τα χαρακτηριστικά του (όχι με την οψη του) & τώρα που βλέπω τις τοσες αλλαγές σκέφτηκα πως ίσως να μην ειναι καλη επιλογή για μενα γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με το τηλέφωνο.. εννοώντας να του αλλάζω πράγματα..

& κατι αλλο που με έχει χαλάσει ειναι πως στα σκρουτζομαγαζα που το ψάχνω έχει 1 χρονο εγγύηση.. τι φάση ειναι αυτή?δηλαδή θα πληρώσω 320€ ένα τηλέφωνο για 1 χρόνο μη ξέροντας τι θα μου βγάλει?

"Don't be sad because of people, they will all die"

Συγγνωμη βρε παιδιά ειλικρινά οι τοσες αλλαγές που κάνετε.. ειναι απαραίτητες?παρακολουθώ το νημα για περίπου ένα μηνα τώρα & δεν το αφήνεται σε χλωρό κλαδί.. ήμουν έτοιμη να το παρω & με τοσα που βλέπω εχω σκιαχτεί.. αν το αφήσετε με τα μαμισια χαρακτηριστικά του ειναι τόσο κακο?& ξαναλέω φιλικά το γραφω.ήμουν τόσο εντυπωσιασμένη όταν διάβασα τα χαρακτηριστικά του (όχι με την οψη του) & τώρα που βλέπω τις τοσες αλλαγές σκέφτηκα πως ίσως να μην ειναι καλη επιλογή για μενα γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με το τηλέφωνο.. εννοώντας να του αλλάζω πράγματα..

& κατι αλλο που με έχει χαλάσει ειναι πως στα σκρουτζομαγαζα που το ψάχνω έχει 1 χρονο εγγύηση.. τι φάση ειναι αυτή?δηλαδή θα πληρώσω 320€ ένα τηλέφωνο για 1 χρόνο μη ξέροντας τι θα μου βγάλει?

Αν δεν θες να ασχοληθείς, μια χαρά είναι και με την stable. Απλά εκεί για την ώρα δεν παίζει σωστά η gcam η οποία είναι καλύτερη στις νυχτερινές σε σχέση με την stock. Τίποτα άλλο. Όλα λειτουργούν άψογα.

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Παιδιά η τελεία για τις ειδοποιήσεις στις εφαρμογές που δεν έχουμε ανοίξει δεν υπάρχει;

Επειδή δεν απαντήθηκε πιο πάνω περί Netflix. Τελικά με το Poco δουλεύει ;

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Δουλεύει κανονικά ΑΛΛΑ με ανάλυση έως 540p.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Δουλεύει κανονικά ΑΛΛΑ με ανάλυση έως 540p.
Αυτό συμβαίνει λόγο οθόνης ή λογισμικού. Υπάρχει καμία ενημέρωση αν θα το βελτιώσουν;

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Αν δεν θες να ασχοληθείς, μια χαρά είναι και με την stable. Απλά εκεί για την ώρα δεν παίζει σωστά η gcam η οποία είναι καλύτερη στις νυχτερινές σε σχέση με την stock. Τίποτα άλλο. Όλα λειτουργούν άψογα.

Καποια στιγμή πιστεύω θα φτιαχτεί με τα updates αφού έχει τις δυνατότητες.. (ελπίζω)

Για τον 1 χρονο εγγύηση που δίνουν τα σκρουτζομαγαζα τι φάση?έχει ασχοληθεί κάνεις με το γιατί? θα μου πεις τσιγγουνευεσαι τα 80€ να το παρεις από φυσικό κατάστημα?Ναι δεν θέλω να τα δώσω στο πλαίσιο ή στον media..προτιμώ να του παρω 40 ευρα προίκα (θηκες & glass protection) & τα αλλά να τα φάω παστελια! :p

Edited by fairytale

Μια χαρά είναι και ο ένας χρόνος.

Το πιο πιθανό είναι να μη σου βγάλει τίποτα αλλά ακόμα κι αν είναι να σου βγάλει κάτι, μέσα στον πρώτο χρόνο θα το έχει βγάλει.

Αν δεν απατωμαι, υπάρχουν κανα δύο σκρουτζομαγαζα που δίνουν 2 χρόνια.

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καταλαβαίνεις την αντίφαση του θέματος φαντάζομαι. Δεν γίνεται να πληρώνεις λιγότερα και να απαιτεις ίδια εγγύηση με αυτόν που τα σκάσε στην επίσημη της infoquest.

Καταλαβαίνεις την αντίφαση του θέματος φαντάζομαι. Δεν γίνεται να πληρώνεις λιγότερα και να απαιτεις ίδια εγγύηση με αυτόν που τα σκάσε στην επίσημη της infoquest.

Δεν σοβαρολογεις..

Δεν ξέρω αν έχεις παρει ποτε τηλεφωνο απο σκρουτζομαγαζο αλλά ολα είχαν την ιδια εγγύηση & τα ιδια χαρακτηριστικά.. γιατί να διαφέρει αυτό?

Το s6 που εχω τώρα απο σκρουτζομαγαζο το ειχα παρει και δεν διέφερε σε τίποτα απο το κωτσοβολο που εκανε 200 ευρω πανω.. (έχουν περάσει & χρόνια)

Όπως & αλλες πολλες συσκευές αυτή την στιγμή που μιλάμε, πιο φθηνες & πιο ακριβες.Αρα αυτό το επιχείρημα καταρρίπτεται!

Έχεις άγνοια. Τα Xiaomi δεν εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα. Τα Samsung εισάγονται επίσημα. Έχει διαφορά, κοίταξε το.

Ναι αλλά εδώ μιλάμε για xiaomi, όχι για samsung.

Στα xiaomi έτσι έχει η κατασταση, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Take it or leave it που λένε.

Το mxstore πάντως δίνει 2 χρόνια. (η εξαίρεση που είπα)

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχεις άγνοια. Τα Xiaomi δεν εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα. Τα Samsung εισάγονται επίσημα. Έχει διαφορά, κοίταξε το.

Βάση ευρωπαϊκής ένωσης όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές καλύπτονται με 2 χρόνια εγγύηση. Αν θέλουν ας σου πουν το αντίθετο

Καταλαβαίνετε ότι έχουμε ίδια τιμή με Κίνα έτσι; και ψάχνουμε εγγυήσεις;

Και στην τελική xiaomi είναι

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καταλαβαίνετε ότι έχουμε ίδια τιμή με Κίνα έτσι; και ψάχνουμε εγγυήσεις;

Και στην τελική xiaomi είναι

Οποιος θέλει ας το πάρει με ένα χρόνο...Για τηλέφωνο μιλάμε με συνεχόμενη χρήση...Εγώ μόνο με δύο χρόνια παίρνω βάση Νόμου...Το δικαιούσε δεν σου κάνουν χάρη...

Μόνο σε μαγαζιά με δύο χρόνια εγγύηση αν αγοράζουμε και θα δείς για πότε και οι άλλοι οι πονηροί θα δώσουν δύο...

Απλά τα παίρνουν από Κίνα και θέλουν να κερδίσουν και την εγγύηση.Οχι δεν θα πάρω.

Βέβαια έχω σωθεί με τα δύο χρόνια γιαυτο και δεν παίρνω τίποτα κάτω από δύο. Ένα LG G4 όταν το πήρα κανείς δεν ήξερε ότι θα καίγονται οι πλακέτες... Μου κάηκε στους 13 μήνες και είχα σε 4 μέρες ξανά κινητό...Αλλιώς θα το είχα πετάξει για να πάρω άλλο...

• The title was changed to Poco F1