bruno1977 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 E όχι δα συνολικά δεν έχει καμία σχέση η κάμερα του με redmi note 5 κ mi a2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 E όχι δα συνολικά δεν έχει καμία σχέση η κάμερα του με redmi note 5 κ mi a2 Οκ,ευχαριστω παιδες...Συντομα στην παρεα σας...:happy::rolleyes::D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Προφανώς το καθυστερεί επίτηδες μιας και σήμερα ξεκίνησε να πουλάει το mi a2 4/64 στα 330€ Μη μας ζαλίσει τα ....... όμως... 330 το Α2 (4/64) και κάποιοι περιμένουν το Poco στην ίδια τιμή Ήδη σε skroutz/bestprice είναι στην ίδια. Next. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WhiteStorM Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 (edited) Πάντως σε αρκετές χώρες(πχ. Γαλλία) έχει πέσει κάτω από τα 300€ το 64αρι....εμείς εδώ ακόμα 350+++...(γυδοβοσκοί μαγαζάτορες :lol: ) [ https://www.eglobalcentral.fr/xiaomi-pocophone-f1-6go-64go-dual-sim-debloque-noir.html?utm_source=tradedoubler&utm_medium=referral&utm_campaign=feed ] Edited September 14, 2018 by WhiteStorM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodinho3 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 To δούλεψα για μιά μέρα ταυτόχρονα με το Mi A2 που έχω. Η κάμερα του υστερεί εμφανέστατα έναντι του Mi A2 μόλις συναντήσει φωτισμό λιγότερο από ηλιοφάνεια και η τραγωδία του Miui με τις ειδοποιήσεις συνεχίζεται σαν μην συμβαίνει τίποτε. To Pocophone πήρε τον δρόμο του. Mπορείς σε παρακαλώ να αντιπαραθέσεις 2 φωτογραφίες που να το δείχνουν αυτό;Γιατί μέχρι τώρα οι περισσότεροι αναφέρουν ότι το Poco είναι καλύτερο σε θέμα φωτογραφίας από το Mi A2.Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μη μας ζαλίσει τα ....... όμως... Ήδη σε skroutz/bestprice είναι στην ίδια. Next. Έφερε η infoquest το Poco στα 330? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μπορείς να πας στο kimovil.com, ένας χρήστης από το Μπιλμπάο έχει τραβήξει φωτό σε διάφορες καταστάσεις και με Poco και με Α2. Προσωπικά με HDR και νυχτερινές βλέπω καλύτερο το Α2, στις υπόλοιπες ίσως και πάλι ελαφρά το Α2 αλλά όχι σπουδαίες διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodinho3 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Tην σύγκριση την έκανα για μένα οπότε και οι συγκριτικές φωτογραφίες διαγράφτηκαν με την ολική επαναφορά του Poco. Τώρα όμως είδα ότι τα αποτελέσματα του τεστ του GSMArena είναι εντελώς αντιπροσωπευτικά της πραγματικής κατάστασης. Το περιγράφουν κι όλας: "The low-light shots turned out a bit disappointing - depending on whether you left the Auto HDR on you'll get either soft or sharp but noisy images. When the Auto HDR is on at night, it will always shoot an HDR shot. Unfortunately, there is some heavy noise-reduction going on, and it smears some of the fine detail. You can see what's in the picture, just don't expect much detail when you zoom in". Εξ' άλλου η διαφορά φαίνεται και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο σετ αισθητήρων. Η φωτογραφία αντικατοπτρίζει όντως την πραγματική κατάσταση. Όντως...Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Καλησπέρα.Εχω δει όλα τα συγκριτικά...έχω το Νοτε5, και φίλος το f1 από εξωτερικό....δεν θέλω να σας την σπάσω αλλά στο θέμα φωτο-βιντεο μην περιμένετε να δείτε ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους...φίλους στα αχυρα...σε επεξεργαστές κτλ οκ... εμφανές διαφορές ειδικά την νύκτα μόνο στο mi8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Pocophone F1 Durability Test - Can 'Cheap' also be 'Durable'? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Καλησπέρα.Εχω δει όλα τα συγκριτικά...έχω το Νοτε5, και φίλος το f1 από εξωτερικό....δεν θέλω να σας την σπάσω αλλά στο θέμα φωτο-βιντεο μην περιμένετε να δείτε ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους...φίλους στα αχυρα...σε επεξεργαστές κτλ οκ... εμφανές διαφορές ειδικά την νύκτα μόνο στο mi8Επειδή ο αισθητήρας του f1 είναι αρκετά καλός, ας δοκιμάσει και κάποιος gcam. Είναι ενεργό το camera 2api Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Και open camera για βίντεο....έχει πολλές ρυθμίσεις...η βελτίωση είναι αισθητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Έφερε η infoquest το Poco στα 330? Το διευκρίνησες; Όχι. Πήγαινε παρακάτω σε παρακαλώ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Το διευκρίνησες; Όχι. Πήγαινε παρακάτω σε παρακαλώ. Τι πιο προφανές από τη στιγμή που η παράθεση που έκανα αφορούσε τιμή infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Στο poco υοαρχει china version με μη global rom ; Έχω την εντύπωση ότι το f1 βγαίνει μόνο global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Στο poco υοαρχει china version με μη global rom ; Έχω την εντύπωση ότι το f1 βγαίνει μόνο global σωστά. μέχρι στιγμής μόνο global Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Στο poco υοαρχει china version με μη global rom ; Έχω την εντύπωση ότι το f1 βγαίνει μόνο global Και να υπήρχε δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα από την στιγμή που το official ξεκλείδωμα του bootloader παίρνει 72ώρες και όχι 1 μήνα ή 2 μήνες όπως στα υπόλοιπα xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Και να υπήρχε δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα από την στιγμή που το official ξεκλείδωμα του bootloader παίρνει 72ώρες και όχι 1 μήνα ή 2 μήνες όπως στα υπόλοιπα xiaomi. Αν δεν κανω λαθος μετα απο καθε αναβαθμιση υπαρχει πιθανοτητα να κλειδωσει ο bootloader,που με τα τωρινα δεδομενα αν εχεις china version με global rom αυτο μεταφραζεται ως brickαρισμα.. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Αν δεν κανω λαθος μετα απο καθε αναβαθμιση υπαρχει πιθανοτητα να κλειδωσει ο bootloader,που με τα τωρινα δεδομενα αν εχεις china version με global rom αυτο μεταφραζεται ως brickαρισμα..Αυτό το "τελειώσαμε". Για να είσαι ασφαλής: Σε china version βάζουμε μόνο china based rom Σε global version βάζουμε μόνο global based rom Απλά με κάποιο άλλο πλην poco F1 xiaomi κινητο και στην περίπτωση που έχεις china version συσκευή και θες ελληνικά θα πρέπει να περιμένεις 1-2 μήνες με αγγλικά ή κινέζικα που υποστηρίζει μόνο η china rom μέχρι να ξεκλειδώσεις official και να βάλεις πχ xiaomi.eu ή XTRV rom που είναι china based και multilingual δηλαδή έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καμιά οικολογική συνείδηση! Δείτε πόσο νερό χαλάει ο άλλος: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Καμιά οικολογική συνείδηση! Δείτε πόσο νερό χαλάει ο άλλος: :lol::lol::lol::lol::lol:Ναι,αλλα το POCO-LOCO τελικα δεν χαλασε.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Edited September 17, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μεχρι αύριο απο eglobalcentral.eu στα 285 χωρις μεταφορικα και σε στοκ απο οτι λενε. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Από ευρώπη στέλνει αυτό το eglobalcentral.eu ή απο κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Το κόκκινο τελικά, υπάρχει σέ κάποιο κατάστημα?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Απο οτι διαβασα σε διαφορα φόρουμ ναι απο Αγγλια, τους εχω στείλει και μνμ για σίγουρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts