enigma84 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Με τα 4g ή με τα 6; Δεν το έχω δει καθόλου από κοντά, με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω. Να το προτιμήσω από το s8; Με χαλάει που είναι κινέζικο και έχω κι ένα ερωτηματικό για το service του! Σε ευχαριστώ. Το κινέζικο είναι σχετικό. Δεν πρόκειται για κινεζιά... Από εκεί και πέρα η έκδοση της infoquest είναι με τα 6gb ram. Αν δεν χρειάζεσαι την διπλή sim και δεν κάνεις βαριά χρήση θα σου πρότεινα το s8 ανάμεσα στα δύο αν δεν παίζει μεγάλη διαφορά στα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_dentist_V Δημ. September 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Αν το αγοράσεις από μαγαζί που συνεργάζεται με την Infoquest η τελευταία παρέχει σέρβις. Αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο το σέρβις είναι πιο προβληματικό. Δεν νομίζω πάντως πως το Mi6 είναι καλύτερη επιλογή από το S8 εκτός αν κάποιος θέλει κάτι πιο ματζόβολο. Το θέμα με την Κίνα δεν το καταλαβαίνω, όλα τα κινητά συναρμολογούνται στην Κίνα με λίγο πολύ τις ίδιες κορεάτικες μνήμες, ταϊβανέζικους επεξεργαστές κλπ. Ποια μαγαζιά, εάν γνωρίζεις, συνεργάζονται με την infoquest; ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινέζικο είναι σχετικό. Δεν πρόκειται για κινεζιά... Από εκεί και πέρα η έκδοση της infoquest είναι με τα 6gb ram. Αν δεν χρειάζεσαι την διπλή sim και δεν κάνεις βαριά χρήση θα σου πρότεινα το s8 ανάμεσα στα δύο αν δεν παίζει μεγάλη διαφορά στα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι η διπλή sim θα με βόλευε, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου, πολύ νορμάλ χρήση, καθόλου βαριά θα έλεγα! Παράθεση Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ποια μαγαζιά, εάν γνωρίζεις, συνεργάζονται με την infoquest; ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αλήθεια είναι ότι η διπλή sim θα με βόλευε, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου, πολύ νορμάλ χρήση, καθόλου βαριά θα έλεγα! Τα μαγαζιά τα έχει και η ίδια η infoquest στη σελίδα της. Εγώ προσωπικά πήγα σε mi6 αλλά τότε η διαφορά ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και πάλι όμως μόνο και μόνο για την διπλή sim θα πήγαινα στο mi6 ανάμεσα στα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_dentist_V Δημ. September 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Τα μαγαζιά τα έχει και η ίδια η infoquest στη σελίδα της. Εγώ προσωπικά πήγα σε mi6 αλλά τότε η διαφορά ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και πάλι όμως μόνο και μόνο για την διπλή sim θα πήγαινα στο mi6 ανάμεσα στα 2. Σε ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα ότι έχει οργανωθεί τόσο πολύ η Xiaomi στην Ελλάδα! Δεν το βρίσκω όμως τώρα το συγκεκριμένο σε κανένα κατάστημα! Και το καινούριο το mi 8 φαίνεται πανέμορφο!!! Παράθεση Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts