kaloudis Δημοσιεύτηκε August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2018 Ψάχνω κινητακι τουλάχιστον 5,5" να αντικαταστήσει το xiaomi note 3 pro που είχα Χρήση μόνο social media συνήθως Σε σχέση με το Rn3 δεν θέλω να χάσω την καλή του μπαταρία και να παίρνει οπωσδήποτε κάρτα sd Να έχει καλή κάμερα και να είναι αξιόπιστο με τιμή ως 150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αν είναι αυστηρο το ταβάνι πάρε meizu m6 note. Αν πάλι μπορείς να ανέβεις κάνα 15αρη δες το redmi note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Η αγορά θα γίνει είτε από εδώ είτε από κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 redmi note 5 global version 3/32 skroutz.gr Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Η αγορά θα γίνει είτε από εδώ είτε από κινα Εφόσον παίζει και Κίνα, νομίζω είδα κουπόνι για 155 ευρω το meizu pro 6 plus από bangood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Που τα βάλετε αυτά τα κουπόνια; Τρομερό κινητο αλλά δεν παίρνει sd Edited August 10, 2018 by kaloudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Που τα βάλετε αυτά τα κουπόνια; Τρομερό κινητο αλλά δεν παίρνει sd Εδώ εισαι με κωδικό 7BGMZ6P https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?rmmds=search Ειναι 64αρη. Αν μπορεις να τα βολέψεις με 64gb για μενα ειναι η καλυτερη αγορά που μπορείς να κάνεις μεχρι και τα 200 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αυτό μάλιστα...θα το.σκεφτω Επεξεργαστή τούμπανο και καμερα καλή αλλά μπαταρία μέτρια για 2κ οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αυτό μάλιστα...θα το.σκεφτω Επεξεργαστή τούμπανο και καμερα καλή αλλά μπαταρία μέτρια για 2κ οθονη Ναι αλλά είναι amoled που κάνει αρκετή οικονομία. Για μένα εφόσον παίζεις και Κίνα είναι εξαιρετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Φίλος με lg και amoled 3000 μπαταρία δεν κρατάει ούτε το μισό από το xiaomi μου ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Φίλος με lg και amoled 3000 μπαταρία δεν κρατάει ούτε το μισό από το xiaomi μου ρε γμτ Παίζει ρόλο και ο soc όμως. Μήπως είχε τον 808? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 G3 νομίζω έχει Δηλαδή ο meizu δεν είναι ενεργόβορος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 G3 νομίζω έχει Δηλαδή ο meizu δεν είναι ενεργόβορος; Exynos έχει. Το g3 δεν έχει amoled αλλά ips. Και τώρα που το σκέφτομαι η lg δεν έχει amoled αλλά oled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 γράψε λάθος...έτσι μου είχε πει ο φίλος σε ένα ελληνικό review δεν του άρεσε η απόδοση της μπαταρία πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Overall νομίζω καλυτερη συσκευή το redmi note 5, χωρίς να βάλω καν στην εξίσωση το software Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Overall νομίζω καλυτερη συσκευή το redmi note 5, χωρίς να βάλω καν στην εξίσωση το software Sent from my C106 using Tapatalk Καλύτερη δεν νομίζω. Σε κάμερα, ποιοτητα οθόνης (2k amoled), μέγεθος οθόνης (είναι αναλογίας 16:9) και ποιότητα κατασκευής είναι πολύ ανώτερο το m6 pro plus. Μιλάμε για την περσινή ναυαρχίδα της meizu με ότι συνεπάγεται. Κατά τα άλλα το redmi note 5 έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία και φυσικά καλύτερη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Το σίγουρο είναι πως αν δεν χαλούσε το note 3 pro δεν θα άλλαζα κινητό για πολύ καιρό ακόμη Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης σε επιδόσεις, αλλά το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα καμία φωτό κλπ Δεν παίζω ποτέ παιχνίδια ας πούμε Θέλω το κινητό να δουλεύει απροβληματιστα...γιατί κάτι είδα για θερμοκρασίες στο meizu και δεν μου αρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μα δεν μίλησα για επιδόσεις αλλά για όλα τα υπόλοιπα. Σε επιδόσεις soc πρέπει να είναι κοντά. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, είναι αναμενόμενο να έχει χαμηλότερες το redmi note 5 (αυτός είναι άλλωστε και ο κυριος λόγος που έχει καλύτερη αυτονομία). Αλλά μην φανταστείς ότι το meizu θα έχει υψηλότερες από rn3pro που είχες. Κατά τα άλλα οποίο και να πάρεις ικανοποιημένος θα μείνεις. Από rn3pro προέρχεσαι που αντικειμενικά σε οθόνη, κάμερα, ήχο και ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά μέτριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μα θέλω να σου πω πως αν δεν χαλούσε.θα το κρατούσα αααανετα ακόμη Το meizu διαβάζω για υπερθέρμανση που για μένα δεν είναι λογικό Ακόμη τα ζυγίζω στο λίγο μυαλό που μου έμεινε το να κάνω Η αγορά μόνο από banggood με priority Σε "δεύτερες" εταιρίες έχω επιλογές αλλά δεν κοιτάω προς το παρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Τι να σου πω. Τέτοιο παράπονο από φίλο που το έχει δεν έχω ακούσει. Αλλά είναι μια πραγματικότητα όπως έγραψα το να έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες ο snap 636 του rn5. Εφόσον σε βλέπω ότι έχεις ψηθεί για το rn5, καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μπα δεν έχω ψηθεί ακόμη λόγω τιμής Είμαι στην αναμονή για καμία προσφορά Το meizu ειναι μέσα ακόμη φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Το meizu pro 7 που είναι στα 200 ευρώ στον Γερμανό δεν λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ακριβουτσικο για αυτά που δινει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα ψηθεί ακόμη και για το μικρό 3αρι note 5 αλλά δεν ισχύει το κουπονι για banggood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλύτερη δεν νομίζω. Σε κάμερα, ποιοτητα οθόνης (2k amoled), μέγεθος οθόνης (είναι αναλογίας 16:9) και ποιότητα κατασκευής είναι πολύ ανώτερο το m6 pro plus. Μιλάμε για την περσινή ναυαρχίδα της meizu με ότι συνεπάγεται. Κατά τα άλλα το redmi note 5 έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία και φυσικά καλύτερη υποστήριξη.Σε αυτά συμφωνώ μόνο για την οθόνη! Σίγουρα καλύτερη στο meizu. Κάμερα αμφιβάλλω! Το redmi note 5 έχει πολύ καλύτερη αυτονομία, παίρνει sd κάρτα, ραδιόφωνο, ir θυρα. Επιδόσεις είναι κοντά οι 2 συσκευές. Τα μόνα αρνητικά του xiaomi για μένα είναι η θύρα Micro usb και η έλλειψη πλήρους manual στη καμερα. Το pro 6 plus είναι η προπέρσινη ναυαρχίδα της meizu Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 (edited) Σε αυτά συμφωνώ μόνο για την οθόνη! Σίγουρα καλύτερη στο meizu. Κάμερα αμφιβάλλω! Το redmi note 5 έχει πολύ καλύτερη αυτονομία, παίρνει sd κάρτα, ραδιόφωνο, ir θυρα. Επιδόσεις είναι κοντά οι 2 συσκευές. Τα μόνα αρνητικά του xiaomi για μένα είναι η θύρα Micro usb και η έλλειψη πλήρους manual στη καμερα. Το pro 6 plus είναι η προπέρσινη ναυαρχίδα της meizu Sent from my C106 using Tapatalk Κάμερα είναι σαν mi6. Δηλαδή είναι ανώτερη από redmi note 5. Όσον αφορά ραδιόφωνο, ir κλπ εγώ για ποιότητα κατασκευης μίλησα. Η πρώτη ή η τελευταία ναυαρχίδα είναι που δεν τα έχει; Σίγουρα είναι προτερήματα αλλά δεν μίλησα για αυτά ;). Επιπλέον μιλάμε για το 64αρη σε χαμηλότερη τιμή από του redmi. Οπότε καλύτερη ως συσκευή δεν μπορείς να την πεις αυτή του redmi. Κάθε συσκευή έχει τα προτερήματα της. :) Προσωπικά για τη μάνα μου που είχα ίδιο δίλημμα (και για αυτό έψαξα αρκετά τις συσκευές) επέλεξα το redmi note 5 μιας και προτίμησα το καλύτερο support και αυτονομία για εκείνη. Edited August 12, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts