atillas24 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ένα που είδα τώρα στην 9.0 είναι ότι δεν γράφει πόσες ώρες είναι ανοικτό το τηλέφωνο. Δηλαδή πόσες ώρες έχουν περάσει από την τελευταία επανεκκίνηση ή το άνοιγμά του. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως, αυτό μου λείπει και μένα. Έχει όμως "τελευταία πλήρης φόρτιση", όπου αν το φορτίσεις πλήρως και κάνεις επανεκκίνηση θα έχεις μια εικόνα Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Το γράφει στις ρυθμίσεις στην μπαταρία Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δεν αναφέρει αυτό που έγραψα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Πιο πολύ εμένα μου ήταν βολικό γιατί αν είχα πάρα πολλές ώρες συνεχόμενα ανοιχτό το κινητό (400++) έκανα συνήθως επανεκκίνηση καλού κακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LillyLo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Λοιπόν θα τρελλαθώ: παίρνω χθες τηλ στο MediaMarkt, μου λένε έχει ραδιοφωνο. Πάω σήμερα Κωτσόβολο, μου λένε δεν έχει, το βλέπω και ζωντανό, δεν υπάρχει εικονίδιο ραδιοφώνου. Αρα;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgethefurious Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 φίλε μου το ραδιόφωνο" εμφανίζεται" με το που αναβαθμίσεις στην 9.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LillyLo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 φίλε μου το ραδιόφωνο" εμφανίζεται" με το που αναβαθμίσεις στην 9.0 ΤΟ λες με σιγουριά; μου πρότειναν το MLS mx plus αντί του lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 ΤΟ λες με σιγουριά; μου πρότειναν το MLS mx plus αντί του lite. 100% σίγουρο! Μακριά από MLS... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) 100% σίγουρο! Μακριά από MLS... Επιβεβαιώνω, υπάρχει ραδιόφωνο στην 9α :) Η δε αναβάθμιση είναι όπως οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση κινητού, γίνεται από το μενού στις ρυθμίσεις. Λογικά πρώτα θα σου βγ’αλει μια αναβάθμιση μικρή για το security (Δεκεμβρίου) και μετά την μεγάλη για την 9α Edited January 12, 2019 by fostirop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Επιβεβαιωνω και εγώ ότι το τηλέφωνο έχει ραδιόφωνο και λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Φίλε πάρε το A2 Lite και θα το ευχαριστηθείς. Mls ούτε με σφαίρες κατ'εμέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 ΤΟ λες με σιγουριά; μου πρότειναν το MLS mx plus αντί του lite.Πιστεύω ότι το λες για πλάκα, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ σαβουρας MLS, με αυτό το κινητό. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0Α) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ στην 9 έχει ραδιοφωνο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras1 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Απο εχθές είμαι και εγώ επίσημα κάτοχος ενός Xiaomi Mi A2 Lite με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Όταν το παρέλαβα είχε λειτουργικό Android 8.1 Oreo. Το έκανα ενημέρωση σε Android 9.0 Pie. Ακόμη δεν το γνωρίζω το καινούργιο λειτουργικό και για αυτο έχω 4-5 ερωτήσεις που σε περίπτωση γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει. Συνάντησα τα εξής 4-5 προβλήματα. Έχω 2 κάρτες κινητής τηλεφωνίας S.I.M. μία τις Cosmote και μία τις Vodafone. 1. Όταν πάω στις ρυθμίσεις του κινητού εκεί που λέει Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας S.I.M. 1 και 2. Μου εμφανίζει το μενού και τις επιλογές στα Αγγλικά ενώ ολο το υπόλοιπο μενού είναι στα Ελληνικά. Σε παλιότερη συσκευή τις Xiaomi μου το εμφάνιζε κανονικά στα Ελληνικά. Ξέρετε εάν έχει επιλογή να είναι μόνο στα Ελληνικά? 2. Όταν πάω στις ρυθμίσεις για τις κλήσεις και θέλω να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσεις στην Cosmote και διαφορετικό ήχο κλήσεις στην Vodafone δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παρα μόνο μου επιτρέπει να έχω τον ίδιο ήχο κλήσεις και για τους δύο αριθμούς. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και για τα μηνύματα απο τα δύο δίκτυα. 3. Όταν πάω στα μηνύματα , στο messenger, στο WhatsApp, στο Viber και στο Skype και θέλω να μεγαλώσω τα γράμματα και τους αριθμούς γιατί είναι πολυ μικρά και δεν τα βλέπω δεν μου δίνει κάποια επιλογή για να τα μεγαλώσω. Εάν πάω απο τις ρυθμίσεις του κινητού και τα μεγαλώσω τότε τα μεγαλώνει παντού και ολα και βγαίνουν εκτός οθόνης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώνουν τα γράμματα και οι αριθμοί μόνο στα μηνύματα και πουθενά αλλού? 4. Υπάρχει μια πολύ χρήσιμη ρύθμιση για εμένα που λέει αντιστροφή χρωμάτων. Αυτή επιλογη κάνει το λευκό μενού να είναι μαύρο και να μην με τυφλώνει το βράδι όταν χρησιμοποιώ το κινητό με χαμηλό φωτισμό ή σβηστά φώτα. Το πρόβλημα είναι οτι πάει και κανει invert τα χρώματα τις φωτογραφίας που έχω στο πίσω μέρος απο το μενού. Πως γίνεται να χρησιμοποιήσω το μαύρο μενού αλλά χωρίς να αλλάζει τα χρώματα απο τις φωτογραφίες? 5. Θέλω να κάνω αναφορές στην Google για προβλήματα που μπορεί να συναντήσω στο λειτουργικό ή στις ρυθμίσεις ή να κάνω κάποιες προτάσεις για βελτίωση του λειτουργικού. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο σημείο στις ρυθμίσεις του λειτουργικού που σου επιτρέπει την επικοινωνία με την Google? Αυτά προς στιγμήν. Πιστεύω τις επόμενες μέρες που θα το ψάξω περισσότερο να μάθω πως λειτουργεί το νέο λειτουργικό. Edited January 12, 2019 by pavlaras1 4 αφαίρεση του αριθμού λόγο τυπογραφικού λάθους και προσθήκη λεξεως με τυφλώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλημέρα παιδιά. Μετά από αναβάθμιση σε pie εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα. Η οθόνη τρεμοπαιζε, τα κουμπιά κάτω εξαφανίζονται, η οθόνη μια γινόταν μαύρη μισή και επανερχόταν, όταν χρησιμοποίησα την κάμερα κολλούσε αλλά έβγαλε κανονικά φωτογραφία. Τι προτείνετε; Το τηλέφωνο είναι 1 ημέρας Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 μιας και και είναι τόσο καινούργιο κάνε επαναφορά να κάτσει καλά η αναβάθμιση και βλέπειςΚαλημέρα παιδιά. Μετά από αναβάθμιση σε pie εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα. Η οθόνη τρεμοπαιζε, τα κουμπιά κάτω εξαφανίζονται, η οθόνη μια γινόταν μαύρη μισή και επανερχόταν, όταν χρησιμοποίησα την κάμερα κολλούσε αλλά έβγαλε κανονικά φωτογραφία. Τι προτείνετε; Το τηλέφωνο είναι 1 ημέρας Sent from my SM-G950F using Tapatalk Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LillyLo Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καθόλου, επαγγελματίας του χώρου σε πολύ γνωστό μαγαζί μου το πρότεινε, επειδή το lite δεν είχε ραδιόφωνο, ως εναλλακτική. Καμμία σχεση, καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ποιος είπε ότι το lite δεν έχει ραδιόφωνο; βεβαίως και έχει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0Α) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Απο εχθές είμαι και εγώ επίσημα κάτοχος ενός Xiaomi Mi A2 Lite με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Όταν το παρέλαβα είχε λειτουργικό Android 8.1 Oreo. Το έκανα ενημέρωση σε Android 9.0 Pie. Ακόμη δεν το γνωρίζω το καινούργιο λειτουργικό και για αυτο έχω 4-5 ερωτήσεις που σε περίπτωση γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει. Συνάντησα τα εξής 4-5 προβλήματα. Έχω 2 κάρτες κινητής τηλεφωνίας S.I.M. μία τις Cosmote και μία τις Vodafone. 1. Όταν πάω στις ρυθμίσεις του κινητού εκεί που λέει Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας S.I.M. 1 και 2. Μου εμφανίζει το μενού και τις επιλογές στα Αγγλικά ενώ ολο το υπόλοιπο μενού είναι στα Ελληνικά. Σε παλιότερη συσκευή τις Xiaomi μου το εμφάνιζε κανονικά στα Ελληνικά. Ξέρετε εάν έχει επιλογή να είναι μόνο στα Ελληνικά? 2. Όταν πάω στις ρυθμίσεις για τις κλήσεις και θέλω να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσεις στην Cosmote και διαφορετικό ήχο κλήσεις στην Vodafone δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παρα μόνο μου επιτρέπει να έχω τον ίδιο ήχο κλήσεις και για τους δύο αριθμούς. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και για τα μηνύματα απο τα δύο δίκτυα. 3. Όταν πάω στα μηνύματα , στο messenger, στο WhatsApp, στο Viber και στο Skype και θέλω να μεγαλώσω τα γράμματα και τους αριθμούς γιατί είναι πολυ μικρά και δεν τα βλέπω δεν μου δίνει κάποια επιλογή για να τα μεγαλώσω. Εάν πάω απο τις ρυθμίσεις του κινητού και τα μεγαλώσω τότε τα μεγαλώνει παντού και ολα και βγαίνουν εκτός οθόνης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώνουν τα γράμματα και οι αριθμοί μόνο στα μηνύματα και πουθενά αλλού? 4. Υπάρχει μια πολύ χρήσιμη ρύθμιση για εμένα που λέει αντιστροφή χρωμάτων. Αυτή επιλογη κάνει το λευκό μενού να είναι μαύρο και να μην με τυφλώνει το βράδι όταν χρησιμοποιώ το κινητό με χαμηλό φωτισμό ή σβηστά φώτα. Το πρόβλημα είναι οτι πάει και κανει invert τα χρώματα τις φωτογραφίας που έχω στο πίσω μέρος απο το μενού. Πως γίνεται να χρησιμοποιήσω το μαύρο μενού αλλά χωρίς να αλλάζει τα χρώματα απο τις φωτογραφίες? 5. Θέλω να κάνω αναφορές στην Google για προβλήματα που μπορεί να συναντήσω στο λειτουργικό ή στις ρυθμίσεις ή να κάνω κάποιες προτάσεις για βελτίωση του λειτουργικού. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο σημείο στις ρυθμίσεις του λειτουργικού που σου επιτρέπει την επικοινωνία με την Google? Αυτά προς στιγμήν. Πιστεύω τις επόμενες μέρες που θα το ψάξω περισσότερο να μάθω πως λειτουργεί το νέο λειτουργικό. Απαντήσεις: 1)Και σε μένα έτσι είναι 2)δεν γίνεται 3)δεν γίνεται 4)έτσι είναι σε όλους 5)δεν γνωρίζω Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παίδες για πείτε καμιά καλή θήκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παίδες για πείτε καμιά καλή θήκη.. Διακριτική ή bulky; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Διακριτική ή bulky; Διακριτική αλλά όχι σαν την μαμά που ίσα ίσα προστατεύει το γυαλί..αν πέσει γωνία το κινητό,πάει η οθόνη (μην ματιασω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Διακριτική αλλά όχι σαν την μαμά που ίσα ίσα προστατεύει το γυαλί..αν πέσει γωνία το κινητό,πάει η οθόνη (μην ματιασω) Μια καλή επιλογή είναι της Nillkin, η super frosted. Σχετικά διακριτική, με σαγρε πίσω επιφάνεια. Προστατεύει κάπως τις γωνίες σε περίπτωση πτώσης αλλά δε τις καλύπτει πλήρως. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παίδες για πείτε καμιά καλή θήκη.. https://www.banggood.com/Bakeey-3-in-1-Double-Dip-360-Hard-PC-Full-Protective-Case-For-Xiaomi-Redmi-6-Pro-Xiaomi-Mi-A2-Lite-p-1341946.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/Bakeey-Transparent-Plating-Shockproof-Soft-TPU-Back-Cover-Protective-Case-for-Xiaomi-Redmi-6-Pro-p-1361535.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/Bakeey-Plating-360-Full-Body-PC-FrontBack-Cover-Protective-CaseHD-Film-For-Xiaomi-Redmi-6-Pro-Xiaomi-Mi-A2-Lite-p-1364837.html?rmmds=search&ID=229&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/BAKEEY-Mirror-Auto-Sleep-Shockproof-Protective-Case-For-Xiaomi-Mi-A2-Lite-Xiaomi-Redmi-6-Pro-p-1348045.html?rmmds=search&ID=227&cur_warehouse=CN Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 https://www.banggood.com/Bakeey-Transparent-Plating-Shockproof-Soft-TPU-Back-Cover-Protective-Case-for-Xiaomi-Redmi-6-Pro-p-1361535.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=CN τούτη την έχω παραγγείλει πριν τα χριστούγεννα και την περίμενω Επίσης περιμένω και τούτη https://www.banggood.com/Bakeey-Fabric-Splice-Soft-Edge-Shockproof-Protective-Case-For-Xiaomi-Mi-A2-Lite-Xiaomi-Redmi-6-Pro-p-1347945.html?rmmds=search&ID=3269&cur_warehouse=CN όποιος θέλει (και όταν έρθουν) μου λέει να γράψω καμιά άποψη. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 την πρώτη την περιμένω και εγώ σε μπλέ. φαίνεται πολύ ωραία στις φωτό,το θέμα είναι να εφαρμόζει και καλά...https://www.banggood.com/Bakeey-Transparent-Plating-Shockproof-Soft-TPU-Back-Cover-Protective-Case-for-Xiaomi-Redmi-6-Pro-p-1361535.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=CN τούτη την έχω παραγγείλει πριν τα χριστούγεννα και την περίμενω Επίσης περιμένω και τούτη https://www.banggood.com/Bakeey-Fabric-Splice-Soft-Edge-Shockproof-Protective-Case-For-Xiaomi-Mi-A2-Lite-Xiaomi-Redmi-6-Pro-p-1347945.html?rmmds=search&ID=3269&cur_warehouse=CN όποιος θέλει (και όταν έρθουν) μου λέει να γράψω καμιά άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts