Jump to content

Προσφορα απο αλλον παροχο


pepi75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Ειμαστε χρονια συνδρομητες σας και ειχαμε βαλει επι το πληστον την Nova για να βλεπουμε παιχνιδια της ομαδας μας. Αλλα βλεπαμε μονο το πρωταθλημα. Κυπελο οχι, ευρωπαικα πρωταθληματα οχι και γενικα σας τα εχει παρει ολα ο ΟΤΕ περαν αυτου για τις ταχυτητες δεν το συζηταω καμια σχεση με τα 15 mbps που φταναμε στις αρχες. Και στην περιοχη μας ακομα δεν υπαρχει VDSL μηπως αλλαζαμε, αλλα παρολα αυτα σαν παλιοι συνδρομητες δεν θα θελαμε να φυγουμε , γιατι δινουμε 48 και κατι για το 3play που στην ουσια δεν αξιζει πλεον γιατι οσα σας προανεφερα οσον αφορα την ομαδα μας, Μας εκανε προσφορα η vdf με 26 ευρω να εχουμε internet-σταθερο, τα nova sport, σειρες κ,τλ εκτος τις ταινιες που ειναι με χρεωση που δεν το εχουμε ουτε και τωρα γιατι δεν μας ενδιεφερε. Εσεις εχετε κατι να αντιπροτεινετε για να μην μπουμε σε διαδικασια φορητοτητας; Γιατι κοντα 49 δεν ειμαστε στο εξης να δινουμε για αυτα που προσφερεται!

Υ.Γ Μου ειπαν καποιες προσφορες με 32 ευρω μονο τα highlights, αλλα τι να το κανουμε αν εμεις θελουμε να βλεπουμε την ομαδα μας, Και ενα ακομα με 26 ευρω με nova αλλα μονο σταθερα-ιντερνετ. Κινητα οχι και τα 23 μονο για σταθερο-ιντερνετ.

Despina!
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα pepi75,

 

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

 

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου (πχ. ΑΦΜ, αρ. σταθερού τηλεφώνου κλπ), ώστε να βοηθήσουμε;

 

Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα κανάλια Novasports μεταδίδονται παράλληλα και από την IPTV πλατφόρμα της Vodafone με τη σημαντική από τεχνικής άποψης διαφορά ότι δεν θα πρόκειται για δορυφορική μετάδοση αλλά για μετάδοση μέσω IPTV (Internet protocol) τεχνολογίας.

 

Ως εκ τούτου, η ποιότητα της εικόνας και η συνέχεια της μετάδοσης πιθανώς να επηρεάζονται από το τα προβλήματα που υπάρχουν στο Internet και στο δίκτυο χαλκού.

 

Οι συνδρομητές της Nova συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα κανάλια Novasports σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου (High Definition) κάτι που συμβαίνει μόνο με τις δορυφορικές και όχι τις καλωδιακές υπηρεσίες.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

 

Αλέξης, Nova Support

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...