Harisalan13 Δημοσιεύτηκε July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2018 Σκεφτομαι να προβω σε αγορα κινητου και ειμαι αναμεσα στα:oneplus 6,xiaomi mix 2s,huawei mate 10 pro και samsung galaxy s8+ Θα ηθελα την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Δώσε μας κανένα στοιχείο... τι προτιμάς? μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα, αυτονομία? τι? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Προτιμαω μεγαλη οθονη γιατι θελω να παρακολουθω βιντεο και ταινιες στο τηλεφωνο επισης θα χρησιμοποιω δεδομενα για σοσιαλ μιντια οποτε θα ηθελα να βγαζει την μερα η καμερα δεν με ενδιαφερει τοσο για το νοτς ειμαι ουδετερος γιατι δεν γνωριζω αμα μπω σε ιντερνετικο σαιτ για παρακολουθηση βιντεο αμα με κοβει την εικονα η εφαρμοζει και τελος θα ηθελα να παιζω και παιχνιδια στιλ ποδοσφαιρου και pubg Edited July 16, 2018 by Harisalan13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Από αυτά που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα σε oneplus 6... αν και δυστυχώς εμένα προσωπικά μου φαίνονται όλα μικρά ειδικά mi mix 2s δεν το συζητάω καν... αν κα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. BTW το 1+ έχει και τρομερή οθόνη... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Από αυτά που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα σε oneplus 6... αν και δυστυχώς εμένα προσωπικά μου φαίνονται όλα μικρά ειδικά mi mix 2s δεν το συζητάω καν... αν κα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. BTW το 1+ έχει και τρομερή οθόνη... Το op6 έχει μεγαλύτερη οθόνη μόνο στο χαρτιά σε σχέση με mix 2s λόγω notch. Στην ουσία ίδιο μέγεθος έχουν. Στο notch μόνο εικονίδια ειδοποιήσεων, σήμα κλπ βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εχω δει το mix 2 απο κοντα και σε φωτεινοτητα οθονης χανει σε σχεση με τους ανταγωνιστες του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το op6 έχει μεγαλύτερη οθόνη μόνο στο χαρτιά σε σχέση με mix 2s λόγω notch. Στην ουσία ίδιο μέγεθος έχουν. Στο notch μόνο εικονίδια ειδοποιήσεων, σήμα κλπ βλέπεις. Σαν αίσθηση γενικά νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο... Πάντως εμένα όλα αυτά μου φαίνονται πολύ μικρά δυστυχώς... ελπίζω να βγει καμία ναυαρχίδα πραγματικά μεγάλη... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Σαν αίσθηση γενικά νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο... Πάντως εμένα όλα αυτά μου φαίνονται πολύ μικρά δυστυχώς... ελπίζω να βγει καμία ναυαρχίδα πραγματικά μεγάλη... Αν τα βάλεις δίπλα θα καταλάβεις. Κατά τα άλλα οντως με τα notch και τα 19:9 κλπ χάσαμε τις πραγματικά μεγάλες οθόνες (5.7+ σε 16:9). Παλιά ειχαμε επιλογές, πλέον τίποτα... Ανταγωνισμός εστιαζει πλεον στο ποιος θα τηλεκοντρολισει περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αν τα βάλεις δίπλα θα καταλάβεις. Κατά τα άλλα οντως με τα notch και τα 19:9 κλπ χάσαμε τις πραγματικά μεγάλες οθόνες (5.7+ σε 16:9). Παλιά ειχαμε επιλογές, πλέον τίποτα... Ανταγωνισμός εστιαζει πλεον στο ποιος θα τηλεκοντρολισει περισσότερο...Έχεις δίκιο... γι αυτό το λόγο έχω μείνει με το LG v10 ενώ θέλω να πάρω κινητό... όλα μου φαίνονται πολύ μικρά... Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εγω παντως θα πηγαινα στο mate. Συμμαζεμενο χωρις να του λειπει τπτ. Καμερα αυτονομια οθονη με λιγα λογια ολο το πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εγω παντως θα πηγαινα στο mate. Συμμαζεμενο χωρις να του λειπει τπτ. Καμερα αυτονομια οθονη με λιγα λογια ολο το πακετοΤου λείπει το notch χεχε!!! Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts