stevetra Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 Ποιό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη θεωρείτε καλύτερο και γιατί?Ποιές είναι οι προσωπικές σας εμπειρείες ή λόγια φίλων που έχουν πάει?Οι τιμές που κυμαίνονται?Φέτος θα πάω 2 Λυκείου και ψάχνω για ενα καλο φροντιστήριο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 σου προτεινω το ''ΓΡΑΦΗΜΑ'' βρισκεται στην παραλια της θεσσαλονικης λιγο μετα απο την αριστοτελους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εχει πάει κανεις στη Μάθηση?Εχω ακούσει καλα λόγια αλλα αν ξέρετε κατι please πείτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εγω εκει πηγαινα, νομιζω ομως οτι καπου αναφερθηκε ξανα. Ακριβο μεν, πολυ καλοι καθηγητες δε. Αυστηρο αρκετα, με τα διαγωνισματα τις Κυριακες, με τηλεφωνα στους γονεις στις απουσιες (και στα διαγωνισματα), αλλα εγω ημουν πολυ ευχαριστημενος. Πολυ καθαρο επισης και καινουριες εγκαταστασεις. Φυσικη Γενικης (Χατζης απ' οτι θυμαμαι), ο καθηγητης ειναι απαικτος. Οπως επισης και Εκθεση (δε θυμαμαι ονομα) και Μαθηματικα. Αυτα! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Κι εγω πηγαινα στη Μαθηση για ενα εξαμηνο περιπου. Ημουν ικανοποιημενος απο το επιπεδο των περισσοτερων καθηγητων. Εκανα Χημεια, Μαθηματικα, Φυσικη, ολα και Γενικης Παιδειας και Κατευθυνσης, με συνολικα 5 καθηγητες. Απο τους 3 ημουν πολυ ικανοποιημενος (και στα δυο Μαθηματικα, και στη Φυσικη Γενικης), απο τους αλλους δυο σχετικα. Οπως ανεφερε ο swiffer ειναι πολυ οργανωμενοι, με διαγωνισματα σε τακτα χρονικα διαστηματα, και (κλασικα) σημειωσεις με δικες τους ασκησεις και θεωρια, αλλα ειναι και αρκετα αυστηροι. Επισης, επειδη εγω ημουν σε τμημα αριστουχων, και ειναι και αρκετα απαιτητικοι, δυσκολευτηκα πολυ (δεν τα παω και καλα με τα ωραρια και με τις πολλες ασκησεις οποτε καταλαβαινεις! :O ) Να φανταστεις, στα διαγωνισματα συνηθως εγραφα γυρω στα 15, και ειχα γραψει και κατι 6 ( :!: ) ... Δεδομενου οτι Γ Λυκειου εβγαλα 18500 μορια στο ενα πεδιο και 19000 στο αλλο( :geek: ), αντιλαμβανεσαι το επιπεδο δυσκολιας! ;) Υ.Γ: Προφανως αυτα ειναι προσωπικες εμπειριες! Εχω φιλο που πηγαινε μαζι μου στη Μαθηση (συνολικα 2 χρονια αυτος ) που εβγαλε 18500 μορια και τα πηγαινε και στο φροντιστηριο αψογα. Μην σε τρομαξω κιολας! :sorry: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εχει πάει κανεις στη Μάθηση?Εχω ακούσει καλα λόγια αλλα αν ξέρετε κατι please πείτε μου ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ...... Γιατι το λες αυτο?Πόσα παραρτήματα έχει?Οι τιμές που κυμαίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 το οτι εχει τοσα παραρτηματα δεν το κανει και καλο........ ισα ισα , αυτα πρεπει να φοβασαι........ πλεον εχει γινει ενα καθαρα εμπορικο φροντιστηριο και οχι κατι που θα σου προσφερει γνωση........ δεν ειπα οτι δεν εχει και καλους καθηγητες , δυστυχως ομως ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα...... το φροντηστηριο αυτο εκανε φημη επειδη ηταν απο τα λιγα στον ανατολικο τομεα. οποτε πηγανε και μερικοι καλοι μαθητες , με αποτελεσμα να ανεβει το επιπεδο τους...... η ουσια ειναι η ιδια ομως........ επρεπε αν ησουν στην δικη μου γενια να δεις τι γινοτανε.......μονο καταληψη που δεν το καναμε.....και οχι απο μαγκια , αλλα απο αγανακτηση για τους καθηγητες που μας κανανε μαθημα........ πηγαμε διαμαρτηρηθηκαμε ξανα και ξανα , και σαν ομαδα μαθητων και μονος μου , και το μονο που εισπραξαμε / εισεπραξα απο τον κυριο διευθυντη (ονοματα δεν αναφερω για να μην θιξω υπολυψεις) ηταν μια αδιακριτη ειρωνεια και ασεβεια προς τους μαθητες του....... τελος παντων οτι ειχα να πω , τα ειπα........ αν θελεις να ακουσεις , ακου με.........δικο σου θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Σε ποιο παραρτημα ειχες πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 sthn anatolikh 8essalonikh re paidia den htan to monadiko frontisthrio...uparxoun kai uphrxan polla...ston kairo mou(:p) ta xorizame se kala gia 1-2h desmh kai gia thn 3h.. ego eixa psaksei gia 3odesmitika kala frontisthria sthn anatolikh 8essalonikh kai eixa vrei arketa...epeleksa ena me bash apopseis palioteron ma8hton pou phgainan ekei kai enos ka8hghth-filolougou,oikogeneiakou mas filou... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Σε ποιο παραρτημα ειχες πάει? στο κεντρικο.......... μαρτιου - βασιλης ολγας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Σημερα πηγα στην Μάθηση και ρωτησα για τιμες και μου είπαν 2800 Ευρω!Ακριβα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες........ μικρες οι διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εχω ρωτησει και στο φροντιστήριο ΕΙΡΜΟΣ και μου ειπαν 1800 Ευρω!Ξέρει κανεις ποσο ειναι στο Σύστημα?Εχετε ακουσει τιποτα για αυτα τα φροντιστήρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 στον ΕΙΡΜΟ πηγαινα πρωτη λυκειου. πολυ καλο φροντηστηριο αλλα εδω και δυο χρονια ψιλοδιαλυθηκε οι περισσοτεροι πηγανε στο γραφημα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Στο ΓΡΑΦΗΜΑ τι τιμές έχουνε?Και ποσες ωρες την εβδομαδα?Εγω θα παω δευτερα λυκείου και τεχνολογικη κατευθυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristina1_nob Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Geia sas!!Oles aytes tis meres psaxnw gia kapoio ergasthrio sxediou k zwgrafikhs(frontisthrio),wste na paw na to dw klp klp\\mporei na me boh8hsei kapoios..? (milame panta gia 8es/nikh)!!!!!!!!!!! Eyxaristw ek twn proterwn.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 gia athina exete na proteinete kana kalo frontistirio;;;to pedio einai kalo;eixa rotisi kai mou eixe pei kati gia 3000 eyro!!!!kalithea yparxei kana kalo kai oikonomiko sxetika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Εγώ ήμουν στον Αξιώτη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω ποιο είναι το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη.. Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το πει με σιγουριά. Το σίγουρο είναι ότι το πολύ το 5% του αποτελέσματος εξαρτάται από το φροντιστήριο. Το υπόλοιπο είναι καθαρά η δουλειά του μαθητή. Αυτούς που βλέπεται με 19+ στις αφίσες δεν τους έκανε το φροντιστήριο να βγάλουν τόσο. Σε όποιο και να πήγαιναν τόσο θα έβγαζαν.. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs6 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Φθηνη λυση ειναι το "Κυτταρο". Αν εισαι πανω του μετριου μαθητης στο προτεινω, γιατι θα ασχολουνται μαζι σου περισσοτερο και αξιζει τα λεφτα του.Αν εισαι κατω του μετριου ομως μην πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristina1_nob Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Gia sxedio sth 8essalonikh...kaneieieieieieieis???????????????:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoureiraLover Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Θέλω σχολές υγείας. Τώρα θα πάω Β λυκείου. Για τον Βακάλη ή τα έλιξ ξέρετε κάτι; Αν τα ξέρετε και τα δύο ποιό είναι καλύτερο;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
20137031 Δημ. May 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2024 On 5/8/2020 at 6:15 ΜΜ, FoureiraLover said: Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Θέλω σχολές υγείας. Τώρα θα πάω Β λυκείου. Για τον Βακάλη ή τα έλιξ ξέρετε κάτι; Αν τα ξέρετε και τα δύο ποιό είναι καλύτερο;:O Ποιό διαλεξες; θλεω και εγω να παω υγειας ψαχνω φροντιστηριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts