Jump to content

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης [Θεσσαλονίκη]

stevetra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη θεωρείτε καλύτερο και γιατί?Ποιές είναι οι προσωπικές σας εμπειρείες ή λόγια φίλων που έχουν πάει?Οι τιμές που κυμαίνονται?Φέτος θα πάω 2 Λυκείου και ψάχνω για ενα καλο φροντιστήριο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 5 weeks later...

Εγω εκει πηγαινα, νομιζω ομως οτι καπου αναφερθηκε ξανα.

Ακριβο μεν, πολυ καλοι καθηγητες δε. Αυστηρο αρκετα, με τα διαγωνισματα τις Κυριακες, με τηλεφωνα στους γονεις στις απουσιες (και στα διαγωνισματα), αλλα εγω ημουν πολυ ευχαριστημενος. Πολυ καθαρο επισης και καινουριες εγκαταστασεις. Φυσικη Γενικης (Χατζης απ' οτι θυμαμαι), ο καθηγητης ειναι απαικτος. Οπως επισης και Εκθεση (δε θυμαμαι ονομα) και Μαθηματικα. Αυτα!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Κι εγω πηγαινα στη Μαθηση για ενα εξαμηνο περιπου. Ημουν ικανοποιημενος απο το επιπεδο των περισσοτερων καθηγητων. Εκανα Χημεια, Μαθηματικα, Φυσικη, ολα και Γενικης Παιδειας και Κατευθυνσης, με συνολικα 5 καθηγητες. Απο τους 3 ημουν πολυ ικανοποιημενος (και στα δυο Μαθηματικα, και στη Φυσικη Γενικης), απο τους αλλους δυο σχετικα.

Οπως ανεφερε ο swiffer ειναι πολυ οργανωμενοι, με διαγωνισματα σε τακτα χρονικα διαστηματα, και (κλασικα) σημειωσεις με δικες τους ασκησεις και θεωρια, αλλα ειναι και αρκετα αυστηροι.

Επισης, επειδη εγω ημουν σε τμημα αριστουχων, και ειναι και αρκετα απαιτητικοι, δυσκολευτηκα πολυ (δεν τα παω και καλα με τα ωραρια και με τις πολλες ασκησεις οποτε καταλαβαινεις! :O ) Να φανταστεις, στα διαγωνισματα συνηθως εγραφα γυρω στα 15, και ειχα γραψει και κατι 6 ( :!: ) ... Δεδομενου οτι Γ Λυκειου εβγαλα 18500 μορια στο ενα πεδιο και 19000 στο αλλο( :geek: ), αντιλαμβανεσαι το επιπεδο δυσκολιας! ;)

Υ.Γ: Προφανως αυτα ειναι προσωπικες εμπειριες! Εχω φιλο που πηγαινε μαζι μου στη Μαθηση (συνολικα 2 χρονια αυτος ) που εβγαλε 18500 μορια και τα πηγαινε και στο φροντιστηριο αψογα. Μην σε τρομαξω κιολας! :sorry:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Εχει πάει κανεις στη Μάθηση?Εχω ακούσει καλα λόγια αλλα αν ξέρετε κατι please πείτε μου

ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........

ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ......

το οτι εχει τοσα παραρτηματα δεν το κανει και καλο........

ισα ισα , αυτα πρεπει να φοβασαι........ πλεον εχει γινει ενα καθαρα εμπορικο φροντιστηριο και οχι κατι που θα σου προσφερει γνωση........

δεν ειπα οτι δεν εχει και καλους καθηγητες , δυστυχως ομως ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα......

το φροντηστηριο αυτο εκανε φημη επειδη ηταν απο τα λιγα στον ανατολικο τομεα. οποτε πηγανε και μερικοι καλοι μαθητες , με αποτελεσμα να ανεβει το επιπεδο τους......

η ουσια ειναι η ιδια ομως........

επρεπε αν ησουν στην δικη μου γενια να δεις τι γινοτανε.......μονο καταληψη που δεν το καναμε.....και οχι απο μαγκια , αλλα απο αγανακτηση για τους καθηγητες που μας κανανε μαθημα........

πηγαμε διαμαρτηρηθηκαμε ξανα και ξανα , και σαν ομαδα μαθητων και μονος μου , και το μονο που εισπραξαμε / εισεπραξα απο τον κυριο διευθυντη (ονοματα δεν αναφερω για να μην θιξω υπολυψεις) ηταν μια αδιακριτη ειρωνεια και ασεβεια προς τους μαθητες του.......

τελος παντων οτι ειχα να πω , τα ειπα........ αν θελεις να ακουσεις , ακου με.........δικο σου θεμα

sthn anatolikh 8essalonikh re paidia den htan to monadiko frontisthrio...uparxoun kai uphrxan polla...ston kairo mou(:p) ta xorizame se kala gia 1-2h desmh kai gia thn 3h..

ego eixa psaksei gia 3odesmitika kala frontisthria sthn anatolikh 8essalonikh kai eixa vrei arketa...epeleksa ena me bash apopseis palioteron ma8hton pou phgainan ekei kai enos ka8hghth-filolougou,oikogeneiakou mas filou...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 2 weeks later...
Εχω ρωτησει και στο φροντιστήριο ΕΙΡΜΟΣ και μου ειπαν 1800 Ευρω!Ξέρει κανεις ποσο ειναι στο Σύστημα?Εχετε ακουσει τιποτα για αυτα τα φροντιστήρια?

στον ΕΙΡΜΟ πηγαινα πρωτη λυκειου. πολυ καλο φροντηστηριο αλλα εδω και δυο χρονια ψιλοδιαλυθηκε

οι περισσοτεροι πηγανε στο γραφημα.......

• 2 years later...

Geia sas!!Oles aytes tis meres psaxnw gia kapoio ergasthrio sxediou k zwgrafikhs(frontisthrio),wste na paw na to dw klp klp\\mporei na me boh8hsei kapoios..?

(milame panta gia 8es/nikh)!!!!!!!!!!!

Eyxaristw ek twn proterwn..

gia athina exete na proteinete kana kalo frontistirio;;;to pedio einai kalo;eixa rotisi kai mou eixe pei kati gia 3000 eyro!!!!kalithea yparxei kana kalo kai oikonomiko sxetika

Εγώ ήμουν στον Αξιώτη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω ποιο είναι το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη.. Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το πει με σιγουριά. Το σίγουρο είναι ότι το πολύ το 5% του αποτελέσματος εξαρτάται από το φροντιστήριο. Το υπόλοιπο είναι καθαρά η δουλειά του μαθητή. Αυτούς που βλέπεται με 19+ στις αφίσες δεν τους έκανε το φροντιστήριο να βγάλουν τόσο. Σε όποιο και να πήγαιναν τόσο θα έβγαζαν..
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Φθηνη λυση ειναι το "Κυτταρο".

Αν εισαι πανω του μετριου μαθητης στο προτεινω, γιατι θα ασχολουνται μαζι σου περισσοτερο και αξιζει τα λεφτα του.Αν εισαι κατω του μετριου ομως μην πας.

• 13 years later...
Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Θέλω σχολές υγείας. Τώρα θα πάω Β λυκείου. Για τον Βακάλη ή τα έλιξ ξέρετε κάτι; Αν τα ξέρετε και τα δύο ποιό είναι καλύτερο;:O

• 3 years later...
On 5/8/2020 at 6:15 ΜΜ, FoureiraLover said:

Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Θέλω σχολές υγείας. Τώρα θα πάω Β λυκείου. Για τον Βακάλη ή τα έλιξ ξέρετε κάτι; Αν τα ξέρετε και τα δύο ποιό είναι καλύτερο;:O

Ποιό διαλεξες; θλεω και εγω να παω υγειας ψαχνω φροντιστηριο