alfa 156 Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 Αυτα τα usb sticks Corsair Flash VoyagerTM USB 2.0 Drives http://www.corsair.com/corsair/flash_memory.html#fv Ψάχνω ένα 512ΜΒ και ένα 1GB. Δεν τα βρίσκω πουθενά. Το e-shop έχει μόνο το γιγα. Το pixmania μου τα έχει κάνει τουρμπάνια, 2 βδομάδες τώρα έχω κάνει την παραγγελια και όλο δεν το έχουνε. Μπορεί να βοηθήσει κανένας? Τα έχει πάρει κανενός το μάτι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Εναλλακτικά θα σε ενδιέφεραν αυτά της crucial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Skroutz it! CORSAIR FLASH VOYAGER USB 2.0 512 CORSAIR FLASH VOYAGER USB 2.0 1024MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Εχω την έκδοση 512ΜΒ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μασάει τίποτα. Εχει γίνει το μπρελόκ στα κλειδιά μου μόνιμα. Καλή η τιμούλα του e-shop. Εμένα μου το είχε φέρει ενας φίλος απο Αγγλία και το είχε πάρει κάπου στα 60 ευρώ νομίζω (πριν κανα δίμηνο). Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. May 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Σας ευχαριστώ πολύ όλούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts