neutral Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 δεν το περίμενα αυτό που έγινε στα τελευταία επεισόδια! το τελευταίο άτομο που περίμενα να πεθάνει είναι αυτός!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenmus Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν βλέπω πολύ ενδιαφέρον, ΟΚ το ξεχειλώσανε πολύ αλλά κανένας δεν το βλέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 κι εγώ οταν εψαξα το θεμα και ειδα απο ποτε ειχε να γραφτει κατι μου εκανε εντυπωση! ειδικα τωρα που εχει λιγο σασπενς το θεμα! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Το βλέπουμε αλλά δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε :p Αφού δεν πέθανε η Teri Hatcher μου δε με νοιάζει :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 για μένα αναμφισβήτητα από τις καλύτερες σειρές μη πω η καλύτερη...ομως έχει ξεχειλωσει πια το σενάριο εντελώς και επιβάλλεται να τελειώσει έχει χάσει το ενδιαφέρον της όμως ειλικρινά θέλω να δω τι φινάλε θα έχει πραγματικα θεωρώ ότι κάποια από τις πρωταγωνίστριες μπορεί να πεθάνει όσο για τον θάνατο που είδαμε πρόσφατα ε καλα ειδικά αυτος την είχε γλιτώσει πολλές φορές στη σειρα χαχαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ε τελειώνει ούτως η άλλως... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Τέλος και για τη σειρα διαμάντι πραγματικα από τις πιο τελειες σειρές:):)δε ξετρελαθηκα με το φινάλε αλλά δεν έχει σημασία πάντα θα είναι μές στη καρδιά μας:)αν και έπρεπε να τελειώσει το σίριαλ αλλά και πάλι δεν έχει σημασία είναι αναμφισβήτητα η πιο τοπ σειρα:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Λίγο ανάμικτα τα συναισθήματα για το φινάλε. Από τη μία είχε μερικές καλές σκηνές και το κλασικό χιούμορ της σειράς, από την άλλη είχε αρκετά sappy κλεισίματα ιστοριών (π.χ. η επανένωση Lynette-Tom ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή της σειράς, χωρίς καμία έμπνευση και πολύ κακοπαιγμένη από δύο ηθοποιούς που κατά τα άλλα έπαιξαν τους ρόλους τους άριστα για 8 χρόνια, ο έρωτας Bree-δικηγόρου ήταν λες και αποφασίστηκε κυριολεκτικά πριν γυρίσουν τα 2-3 τελευταία επεισόδια κτλ και τα φαντάσματα στο τέλος ήταν τελείως άκυρα). Μου άρεσε ωστόσο η σκηνή του δικαστηρίου, με τη McCluskey να δίνει τη λύση στο πρόβλημα, αν και πάλι ήταν κάπως υπερβολικά εύκολη η αθώωση όλων - ακόμα και αν λάβουμε υπόψιν την αδρεναλίνη και το φόβο που έλεγαν και ξανάλεγαν, δε γίνεται μια γυναίκα 70 χρονών να μετέφερε μόνη της ένα πτώμα ενός 60άρη άντρα και δεν συζητήθηκε σχεδόν καθόλου το ότι ήταν πατριός της Gabrielle.. Κατά τα άλλα, goodbye to Wisteria Lane, που τράβηξε ίσως παραπάνω απ'όσο άντεχε και είχε ξεχειλώσει και αρχίσει να επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά παρ'όλα αυτά παρέμεινε διασκεδαστική μέχρι τέλους. Και η Teri Hatcher, ο λόγος που ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά λόγω του παιδικού μου έρωτα με τη Lois Lane :p, παραμένει κοντά 50 πια όσο όμορφη τη θυμάμαι :) Αλλά κυρίως goodbye στην κ. McCluskey που χάθηκε στα 72 της χρόνια από καρκίνο, μετά από 11 χρόνια αγώνα. Πραγματικά, δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον από τη μία να παλεύει για τη ζωή του και από την άλλη να αναπαριστά στη σειρά όλα όσα περνάει. Edited June 4, 2012 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts