Jump to content

Desperate Housewives (ABC)

nelly
 Κοινοποίηση

Αγαπημένη Desperate Housewife;  

96 members have voted

1. 1. Αγαπημένη Desperate Housewife;

• Bree Van De Kamp
      30
    • Gabrielle Solis
      35
    • Lynette Scavo
      14
    • Susan Mayer
      17

Recommended Posts

δεν το περίμενα αυτό που έγινε στα τελευταία επεισόδια!

το τελευταίο άτομο που περίμενα να πεθάνει είναι αυτός!!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

• Απαντήσεις 557
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κι εγώ οταν εψαξα το θεμα και ειδα απο ποτε ειχε να γραφτει κατι μου εκανε εντυπωση! ειδικα τωρα που εχει λιγο σασπενς το θεμα!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Το βλέπουμε αλλά δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε :p

Αφού δεν πέθανε η

Teri Hatcher μου

δε με νοιάζει :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 3 weeks later...
για μένα αναμφισβήτητα από τις καλύτερες σειρές μη πω η καλύτερη...ομως έχει ξεχειλωσει πια το σενάριο εντελώς και επιβάλλεται να τελειώσει έχει χάσει το ενδιαφέρον της όμως ειλικρινά θέλω να δω τι φινάλε θα έχει πραγματικα θεωρώ ότι κάποια από τις πρωταγωνίστριες μπορεί να πεθάνει όσο για τον θάνατο που είδαμε πρόσφατα ε καλα ειδικά αυτος την είχε γλιτώσει πολλές φορές στη σειρα χαχαχα...

• 4 weeks later...
Τέλος και για τη σειρα διαμάντι πραγματικα από τις πιο τελειες σειρές:):)δε ξετρελαθηκα με το φινάλε αλλά δεν έχει σημασία πάντα θα είναι μές στη καρδιά μας:)αν και έπρεπε να τελειώσει το σίριαλ αλλά και πάλι δεν έχει σημασία είναι αναμφισβήτητα η πιο τοπ σειρα:):)

• 3 weeks later...

Λίγο ανάμικτα τα συναισθήματα για το φινάλε.

Από τη μία είχε μερικές καλές σκηνές και το κλασικό χιούμορ της σειράς, από την άλλη είχε αρκετά sappy κλεισίματα ιστοριών (π.χ. η

επανένωση Lynette-Tom ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή της σειράς, χωρίς καμία έμπνευση και πολύ κακοπαιγμένη από δύο ηθοποιούς που κατά τα άλλα έπαιξαν τους ρόλους τους άριστα για 8 χρόνια, ο έρωτας Bree-δικηγόρου ήταν λες και αποφασίστηκε κυριολεκτικά πριν γυρίσουν τα 2-3 τελευταία επεισόδια κτλ και τα φαντάσματα στο τέλος ήταν τελείως άκυρα

). Μου άρεσε ωστόσο η σκηνή του

δικαστηρίου, με τη McCluskey να δίνει τη λύση στο πρόβλημα, αν και πάλι ήταν κάπως υπερβολικά εύκολη η αθώωση όλων - ακόμα και αν λάβουμε υπόψιν την αδρεναλίνη και το φόβο που έλεγαν και ξανάλεγαν, δε γίνεται μια γυναίκα 70 χρονών να μετέφερε μόνη της ένα πτώμα ενός 60άρη άντρα και δεν συζητήθηκε σχεδόν καθόλου το ότι ήταν πατριός της Gabrielle.

.

Κατά τα άλλα, goodbye to Wisteria Lane, που τράβηξε ίσως παραπάνω απ'όσο άντεχε και είχε ξεχειλώσει και αρχίσει να επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά παρ'όλα αυτά παρέμεινε διασκεδαστική μέχρι τέλους. Και η Teri Hatcher, ο λόγος που ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά λόγω του παιδικού μου έρωτα με τη Lois Lane :p, παραμένει κοντά 50 πια όσο όμορφη τη θυμάμαι :)

Αλλά κυρίως goodbye στην κ. McCluskey που χάθηκε στα 72 της χρόνια από καρκίνο, μετά από 11 χρόνια αγώνα. Πραγματικά, δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον από τη μία να παλεύει για τη ζωή του και από την άλλη να αναπαριστά στη σειρά όλα όσα περνάει.

Edited by DesertSMisSRaiN

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."