Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια SOS...το 9100 μου, οταν ανοιγει κολλαει στην αρχικη οθονη οπου φορτωνει τα windows (εχω κανει καμια 20αριά soft reset)...προσπαθω για hard reset αλλα δεν πετυχαινει..pls πειτε μου πως γινεται to hard reset μη τυχον κανω κατι λαθος (που δεν νομιζω, κανω οτι λεει στο manual)...ή καμια ιδεα πως μπορω να το επαναφαρω στη ζωη...δεν με νοιαζει αν σβηστουν ολα αρκει να επανελθει...SOS :)

Για να κάνεις hard reset κάνεις τα εξής:

1) Πατάς ταυτόχρονα τα κουμπιά Comm Manager (επάνω αριστερά) & Voice Dial (επάνω δεξιά). ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΩ! ;)

2) Ενώ κρατάς πατημένα τα πλήκτρα αυτά, κάνεις soft reset με τη γραφίδα στην τρύπα κάτω από τις υπέρυθρες. (Ακόμη κρατάς πατημένα τα δύο πλήκτρα από το βήμα 1).

3) Μόλις κάνει soft reset θα ξεκινήσει σε μία μαύρη οθόνη όπου θα σε ρωτάει αν είσαι σίγουρος και θα λέει αν θέλεις hard reset να πατήσεις το κουμπί Send. Πατάς το πράσινο κουμπί αποδοχής κλήσης (ακόμη κρατάς πατημένα τα κουμπιά από το βήμα 1, αλλιώς δεν κάνει hard reset αλλά απλό soft reset).

4) Μόλις αρχίσει το hard reset (διαρκεί πολύ λίγο, γίνεται σχεδόν άμεσα) μπορείς να αφήσεις τα πλήκτρα που πάτησες στο βήμα 1.

Αν αφήσεις νωρίτερα τα δύο πλήκτρα από το βήμα 1 θα γίνει απλό soft reset και όχι hard reset.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή έκανα hard reset στο κινητό μου, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να κάνω να μην αναδύονται τα εισερχόμενα μηνύματα αλλά να πρέπει να πατήσω εγώ το κουμπί πρώτα; (Πριν το hard reset το είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι πως...)

Επειδή έκανα hard reset στο κινητό μου, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να κάνω να μην αναδύονται τα εισερχόμενα μηνύματα αλλά να πρέπει να πατήσω εγώ το κουμπί πρώτα; (Πριν το hard reset το είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι πως...)

Start > Settings > Personal > Sounds & Notifications > Notifications > Messaging: New text message > Display message on screen

129026.png?1640591734

Λοιπόν, όσον αφορά τα SMS με 160 χαρακτήρες στα μη ελληνικά Qtek 9100, επειδή το έψαξα το θέμα, "έφτιαξα" ένα αρχείο *.aek για το AEKMap, (το οποίο δεν το έφτιαξα ακριβώς απλά πήρα από διάφορες πηγές και τα ένωσα με έναν επεξεργαστή κειμένου) και επιτρέπει την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων... Μην με ρωτήσετε πως γίνετε η εγκατάσταση..αν έχετε το AEKMap θα ξέρετε...

Ευχαριστω πολυ!

edit και ερωτνιξη: οταν συνδεεται με gprs για να λαβει καποιο MMS πρεπει να του κανω εγω χειροκινητα disconnect? Δεν μπορει να το κανει μονο του?

Mutilator :shifty:

Ναι, χειροκίνητα.

Απ'ότι θυμάμαι κάπου είχαν βγει registry tweaks που το έκαναν αυτό.

Αν βρω κάτι θα το ποστάρω.

129026.png?1640591734

Ναι, χειροκίνητα.

Απ'ότι θυμάμαι κάπου είχαν βγει registry tweaks που το έκαναν αυτό.

Αν βρω κάτι θα το ποστάρω.

Το μόνο registry tweak που θυμάμαι να έχει βγεί για το GPRS είναι αυτό που σου εμφάνιζε το disconnection button και το χρόνο λειτουργίας (καθώς για το wizard τουλάχιστον δεν υπήρχε αυτή η επιλογή μέχρι την έκδοση 1.6.7.1). Αν υπάρχει βέβαια και κάνενα tweak που σε ξεσυνδέει αυτόματα όταν δεν κατεβάζεις data για κάποιο διάστημα Bring it on ;)

Άσχετο: To billing όταν χρησιμοποιείς GPRS με τα data που κατεβάζεις δεν γίνεται (ή με τον χρόνο παραμονής)?

Λοιπόν, όσον αφορά τα SMS με 160 χαρακτήρες στα μη ελληνικά Qtek 9100, επειδή το έψαξα το θέμα, "έφτιαξα" ένα αρχείο *.aek για το AEKMap, (το οποίο δεν το έφτιαξα ακριβώς απλά πήρα από διάφορες πηγές και τα ένωσα με έναν επεξεργαστή κειμένου) και επιτρέπει την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων... Μην με ρωτήσετε πως γίνετε η εγκατάσταση..αν έχετε το AEKMap θα ξέρετε...

Σου ειναι ευκολο να βαλεις το Α,Η, και οποιο αλλο εχεις αφησει στα ελληνικα γιατι στο λεξικο τρωω πακετο και πρεπει να κανω ατελειωτα scroll...

Ζηταω πολλα?:O

Mutilator :shifty:

Είμαι κάτοχος του Qtek 2020 και θέλω να κάνω μια ερώτηση για το 9100 σε σχέση με την αποστολή sms σε πολλαπλούς χρήστες. Το 2020 αν και υποστήριζε τη δυνατότητα δε σε άφηνε να τους επιλέξεις όλους με τη μία αλλά έπρεπε να πατάς το TO: να βάζεις έναν, μετά ξανά το TO: τον επόμενο κ.ο.κ. Και επίσης δε σε άφηνε να επιλέξεις ολόκληρο contact category για αποστολή. Τέλος οι αναφορές έρχονταν με τον αριθμό του παραλήπτη και όχι με το όνομά του, έτσι αν είχες στείλει 10 μηνύματα και έπαιρνες 7 αναφορές ήταν αδύνατον να ξέρεις ποιοι δεν το έχουν πάρει, εκτός αν θυμόσουν όλα τα τηλέφωνα απέξω. Έχει διορθωθεί τίποτα από αυτά στο 9100;

Με την τελευταία ROM έχει διορθωθεί η αναφορά. Πλέον σου λέει αριθμό και όνομα (εφόσον υπάρχει στις επαφές, φυσικά) αυτού που έλαβε το μήνυμά σου. Η προσθήκη πολλαπλών αποδεκτών ενός μηνύματος παραμένει ως είχε... Πρέπει να τους βάλεις έναν - έναν με το χεράκι....

Παιδια...εδω νεος χρήστης Qtek 9100,

εχω το εξης προβλημα με το sync 4.1

κάνω εγκατάσταση κανονικά το sync 4.1

το συνδέω με το λάπτοπ μέσω usb για συγχρονισμό

ανοιγει το sync 4.1 , και κολλάει στο connencting , ωστόσο, εμφανίζεται αυτόματα ώς τοπική σύνδεση και συνάμα φορτίζει και την μπαταρία...

έχω απενεργοποιημένο το windows firewall, και norton antivirous

εχω service pack 1,2

δεν εχω εγκατεστημένα άλλες εφαρμογές για κινητά...

τι να κανωω..? θελω τις επαφες μου ΤΩΡΑ!(και μετά όλα τα άλλα)

IPHONE 4 The Ultimate

Καμιά φορά ο πρώτος συγχρονισμός είναι μέγας μπελάς για λόγους που δεν γνωρίζω ακόμη... Εγώ όποτε αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα (πάντα σε πρώτο συγχρονισμό με έναν Η/Υ) δοκιμάζω τα εξής, όχι κατά σειρά και όχι απαραίτητα μία-μία τις λύσεις:

1) αποσύνδεση καλωδίου και επανεκίνηση του κινητού ΚΑΙ του υπολογιστή,

2) τρέξιμο του Active Sync στο ppc με το χέρι (πριν από τη σύνδεση με τον υπολογιστή) και πάτημα της επιλογής "συγχρόνισε" μετά τη σύνδεση με τον υπολογιστή,

3) αποσύνδεση του καλωδίου ενώ προσπαθεί να συνδεθεί και μετά πάλι σύνδεσή του.

Κάποιο απο αυτά ή όλα αυτά μαζί (με ενδιάμεσες επανεκκινήσεις τόσο του ppc όσο και του υπολογιστή, κατά βούληση) συνήθως δουλεύουν... Μετά τον πρώτο συγχρονισμό (που μπορεί να είναι επίπονος) όλα θα δουλέψουν κανονικά... Απλά στην αρχή μπορεί να σε παιδέψει λίγο...

Καμιά φορά ο πρώτος συγχρονισμός είναι μέγας μπελάς για λόγους που δεν γνωρίζω ακόμη... Εγώ όποτε αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα (πάντα σε πρώτο συγχρονισμό με έναν Η/Υ) δοκιμάζω τα εξής, όχι κατά σειρά και όχι απαραίτητα μία-μία τις λύσεις:

1) αποσύνδεση καλωδίου και επανεκίνηση του κινητού ΚΑΙ του υπολογιστή,

2) τρέξιμο του Active Sync στο ppc με το χέρι (πριν από τη σύνδεση με τον υπολογιστή) και πάτημα της επιλογής "συγχρόνισε" μετά τη σύνδεση με τον υπολογιστή,

3) αποσύνδεση του καλωδίου ενώ προσπαθεί να συνδεθεί και μετά πάλι σύνδεσή του.

Κάποιο απο αυτά ή όλα αυτά μαζί (με ενδιάμεσες επανεκκινήσεις τόσο του ppc όσο και του υπολογιστή, κατά βούληση) συνήθως δουλεύουν... Μετά τον πρώτο συγχρονισμό (που μπορεί να είναι επίπονος) όλα θα δουλέψουν κανονικά... Απλά στην αρχή μπορεί να σε παιδέψει λίγο...

Τελικά με ένα update του activsync 4.0 -> 4.2 + απενεργοποίηση windows firewall έγινε η σύνδεση!:D

IPHONE 4 The Ultimate

kalispera.....

exw ena problimataki me to 9100.... prospathw na steilw arxeia opws eikones .jpeg klp apo alla kinita i apo to PC alla den mporw!

HELP!

apo to menu tou BLuetooth den blepw na uposteirizei OBEX file transfer....

kanw kati lathos i ontws den upostirizetai apo tin suskeui?? plz help!!!

p.s. : an auto to thema exei ksanaanferthei sta forum sorry pou den epsaksa kalutera alla meta apo 45 lepta psaksimo den brika kati.....

euxaristw prokatabolika

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

πήγαινε στισ ρυθμίσεις -> συνδέσεις -> ασύρματη αποστολή και επέλεξε την μοναδική επιλογή που υπάρχει διαθέσιμη.

Για κάποιο λόγο (που δεν γνωρίζω) μόνο έτσι στέλνει και λαμβάνει αρχεία που χρειάζονται ΟΒΕΧ driver. Μάλλον , χωρίς να είμαι σίγουρος , το OBEX ανοίγει με τις υπέρυθρες

Ας επιχειρήσουμε...

Γεια σας είμαι καινούριος στο forum αγόρασα το 9100 πριν 4 μέρες και σιγά σιγά το εξερευνώ, θέλω να ρωτήσω με ποιον τρόπο μπορώ να έχω ορθογραφικό έλεγχο στο Word σε ελληνικά? (το πληκτρολόγιο μου γράφει κανονικά σε ελληνικά).

Ευχαριστώ.

thnkz file mou gia tin pliroforia alla den mporw na katalabw giati den upostirizete to OBEX apo to bluetooth tis suskeuis...... me liga logia den mporw na steilw eikones-video klp apo alla kinita i PC xwris BT?? :(

oi uperithres argoun uperbolika idika an stelnw video :(

an kapoios allos gnwrizei perissotera i kserei kapoio software pou na energopoiei to OBEX mesw Blootooth gia to 9100 parakalw as boithisei....

EYXARISTW:D

Αν κατάλαβα καλά, αυτό που λέει ο φίλος Tna είναι ότι μόνο όταν ενεργοποιείς τις υπέρυθρες ενεργοποιείται ο OBEX driver αλλά μπορείς μετά (με ενεργές υπέρυθρες) να στείλεις και να πάρεις πράγματα ΚΑΙ μέσω ΒΤ. Για δοκίμασε και πες μας.

euxaristw gia tis apantiseis paidia.... tha to dokimasw otan paw spiti giati twra eimai sto grafeio kai den to exw sta xeria mou:O kai tha apantisw gia oti neotero...

EYXARISTW kai pali....:D

Molis pira til ena filo na dokimasei alla tipota..... me energes tis uperuthres kai pali i upiresia OBEX den emfanizetai :(