Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο 1,5 μηνα περίπου που έχω το 9100....αποφάσισα να του περάσω και μια ταινιούλα DivX....

περασα λοιπόν μια ελληνική ταινία (Ενας και ένας) απο Dvd (αφού πρώτα την μετέτρεψα) στην mini SD....και πραγματικά επαιζε τέλεια...και όχι μονο έπαιζε αλλα και το searcing μέσα στην ταινία γινόταν επίσης άψογα...

Το ανέφερα επειδή με αυτά που άκουγα για τον 200 αρη, με είχαν κάνει να πιστεύω οτι δεν θα έπαιζε καν τέτοια video....και ειδικά αυτο που με αφησε έκπληκτο ήταν το απίστευτα γρήγορο searcing

Υ.Γ. Χρησιμοποίησα τον TCMP player

D.G.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Dokimasa ki egw ena komati tainias. To idio komati ebala kai sto S100.

Meta apo 10 lepta to 9100 htan pisw kata 5''.

Kapou kapou kolaei ligo h tainia, gi'ayto. Den einai enoxlhtiko omws.

Κωστας - Κατερινη

Dokimasa ki egw ena komati tainias. To idio komati ebala kai sto S100.

Meta apo 10 lepta to 9100 htan pisw kata 5''.

Kapou kapou kolaei ligo h tainia, gi'ayto. Den einai enoxlhtiko omws.

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό με ένα video clip που αφού πρώτα το μετέτρεψα με το pocket dvd studio. Είναι ελάχιστο όμως το κολληματάκι που δεν ενοχλεί και φυσικά δεν γίνεται συνέχεια.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

to infrared pos energopoiite ?.rotao giati den mou leitoyrgei to remote tv.

i mipos den leitoyrgei sto 9100?

Δε λειτουργεί προφανώς , γιατί οι υπέρυθρες λειτουργούν αυτόματα σε μένα όποτε τους το ζητηθεί.

Προς όλους τους ενδιαφερόμενους...βγήκε η νέα αναβάθμιση στο site της Qtek....

pedia aksizi ton kopo na kanoume hard reset? gia tin anava8misi?

den nomizo oti aksizi .

mipos 8a prepi na perimenoume tin epomeni?

apo oti vlepo den 8ior8oni tipota spoudeo.

pedia aksizi ton kopo na kanoume hard reset? gia tin anava8misi?

den nomizo oti aksizi .

mipos 8a prepi na perimenoume tin epomeni?

apo oti vlepo den 8ior8oni tipota spoudeo.[/QUO

μα γιατι να μην τη κανουμε. για χειροτερα σιγουρα δε 8αναι. αν δεν μας κανει γυρναμε στην προηγουμενη...;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Διορθώνει...το μενού δίπλα στο εικονικό πληκτρολόγιο....τώρα ανοίγει πραγματικά πολύ γρήγορα σε σχέση με την προηγούμενη ROM....και γενικά πάει καλύτερα η συσκεύη....

καντε το....δεν παθαίνει αλλωστε τίποτα....και θα δείτε διαφορά....

D.G.

gia na kanoume tin anava8misi to antitimo einai na ksanavaloume ola ta programmata apo tin arxi.

na rotiso kati? pou den nomizo na isxii.

an apo tin arxi kanoume eggatastasi ola ta programmata stin karta ti ginete?

otan kanoume hard reset stin siskevi kai meta valoume tin storage card tote epanerxonte ta programmata?

mpa .... den nomizo etsi den einai?

gia na kanoume tin anava8misi to antitimo einai na ksanavaloume ola ta programmata apo tin arxi.

na rotiso kati? pou den nomizo na isxii.

an apo tin arxi kanoume eggatastasi ola ta programmata stin karta ti ginete?

otan kanoume hard reset stin siskevi kai meta valoume tin storage card tote epanerxonte ta programmata?

mpa .... den nomizo etsi den einai?

οι περισσοτερες αν οχι ολες οι εφαρμογες που εχεις στην καρτα λογικα θα τρεξουν κανονικα. φυσικα μετα το update θα εχουν χαθει ta shortcuts απο το startmenu αλλα μπορεις να τα δημιουργησεις ευκολα με ενα file explorer.

προσωπικα, μετα απο update κραταω μονο τις ρυθμισεις των προγραμματων(οσα υποστηριζουν) και τα περναω ολα απο την αρχη.

για την καινουρια rom τωρα, μου αρεσε που μπορουμε να απενεργοποιησουμε οσα απο τα πληκτρολογια δεν χρησημοποιουμε, αλλα και που το keyboardGR ειναι το προεπιλεγμενο πληκτρολογιο. ισως βεβαια να προτιμουσα να ειναι το Phonepad η προεπιλογη. για ταχυτητα δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ειναι ακομα αδειο. δεν προλαβα να το "στησω" οπως ηταν πριν...

Kαλησπερα

Μηπως ξερει καπιος,προσπαθω να κανω ινσταλ το Resco Photo Viewer 5.32,αλλα δεν μπαινει με τιποτε......καποια βοηθεια?

Kαλησπερα

Μηπως ξερει καπιος,προσπαθω να κανω ινσταλ το Resco Photo Viewer 5.32,αλλα δεν μπαινει με τιποτε......καποια βοηθεια?

αν κανεις soft reset παλι δε σε αφηνει?? εχω παρατηρησει και γω κατι τεοια προβληματακια αλλα δεν θυμαμαι να σου πω συγκεκριμενες εφαρμογες.

παντως το Photo viewer και γω μπορεσα να το εγκαταστησω μονο με το cab...

αν κανεις soft reset παλι δε σε αφηνει?? εχω παρατηρησει και γω κατι τεοια προβληματακια αλλα δεν θυμαμαι να σου πω συγκεκριμενες εφαρμογες.

παντως το Photo viewer και γω μπορεσα να το εγκαταστησω μονο με το cab...

Οκ,θα δοκιμασω το cab,

Ευχαριστω παντως!:)

Οκ,θα δοκιμασω το cab,

Ευχαριστω παντως!:)

Δοκιμασα κ το cab...αλλα τιποτε,αν ξερετε τιποτε αλλο:O

Δοκιμασα κ το cab...αλλα τιποτε,αν ξερετε τιποτε αλλο:O

Αν το είχες κάνει installation πχ στην miniSD και έχει μείνει το directory της εφαρμογής τότε δεν κάνει installation (είναι bag των MW5), σβήσε το directory και ξανά κάνε εγκατάσταση.

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

Αν το είχες κάνει installation πχ στην miniSD και έχει μείνει το directory της εφαρμογής τότε δεν κάνει installation (είναι bag των MW5), σβήσε το directory και ξανά κάνε εγκατάσταση.

Επειδή έχω αντιμετωπίσει άπειρες φορές το ίδιο πρόβλημα με τις εφαρμογές, και λόγο του ότι τα WM5 έχουν αυτό το bug, κάθε φορά που απεγκαθιστάς μια εφαρμογή από την κάρτα, πρέπει να πηγαίνεις και να σβήνεις χειροκίνητα τον φάκελλο που έχει εγκατασταθεί και μέσα από τα Windows/Start Menu το εικονίδιο. Έπειτα κάνεις soft reset και λογικά σου επιτρέπει να το επαναεγκαταστήσεις. Το έχω δοκιμάσει σε όλες τις εφαρμογές της Resco με επιτυχία.

Konstantinos Metaxas - 6972727220

Επειδή έχω αντιμετωπίσει άπειρες φορές το ίδιο πρόβλημα με τις εφαρμογές, και λόγο του ότι τα WM5 έχουν αυτό το bug, κάθε φορά που απεγκαθιστάς μια εφαρμογή από την κάρτα, πρέπει να πηγαίνεις και να σβήνεις χειροκίνητα τον φάκελλο που έχει εγκατασταθεί και μέσα από τα Windows/Start Menu το εικονίδιο. Έπειτα κάνεις soft reset και λογικά σου επιτρέπει να το επαναεγκαταστήσεις. Το έχω δοκιμάσει σε όλες τις εφαρμογές της Resco με επιτυχία.

Σωστό, αυτό αναφέρω και εγώ πάρα πάνω.

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

Opoios thelei na balei ws Default plhktrologio kapoio allo apo to keyboard GR (p.x. to Phone Pad), mporei na to kanei me to SK Tools. Exei mia epilogh "Input Methods" opou mporeis na baleis default to Phone Pad.
Κωστας - Κατερινη

Opoios thelei na balei ws Default plhktrologio kapoio allo apo to keyboard GR (p.x. to Phone Pad), mporei na to kanei me to SK Tools. Exei mia epilogh "Input Methods" opou mporeis na baleis default to Phone Pad.

για μενα πηγαινε αυτο;)

φανταζομαι οτι ολο και καποιο reg tweak θα υπαρχει και γι αυτη τη δουλεια, αλλα δεν το εχω ψαξει ποτε.

thanks, θα το δοκιμασω το συντομοτερο....

Σήμερα επιχείρησα να εγκαταστήσω και να σετάρω το Wisbar advance 2 στο 9100 ενός φίλου.

Το δικό μου με περισσότερα προγράμματα εγκατεστημένα και ώς today plugins, το pocket breeze και το Ilancher, έδειχνε πιο γρήγορα να αναποκρίνεται στις εντολές μου.

Το άλλο βέβαια είναι ακόμα καινούργιο κι έτσι δεν έχει εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές.

Το περίεργο είναι ,ότι είχε περισσότερη ελεύθερη μνήμη ram από ότι το δικό μου και παρόλαυτα είχε μια μικρή καθυστέρηση.

Βασικά βρήκα το Ilauncher πιο βολικό με τα shortcuts στην επιφάνεια εργασίας..

Αυτό που μου άρεσε στο wa2 είναι το ευέλικτο start menu που δημιουργεί.

καλησπερα, μπορω να γραψω στα ελληνικα με την αναγνωριση γραφης???

ευχαριστω .

Δυστυχώς όχι....

Μπορείς όμως να το κάνεις, χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα όπως το penreader...

D.G.

Πηρα και γω το 9100, και οφείλω να πω ότι εχω μείνει εντυπωσιασμένος αρκετά.

Μια ερώτηση, υπάρχει δυνατότητα να συγχρονίσω τα sms με το outlook, η με κάποιον άλλο τρόπο να τα μεταφέρω(φυλάξω) στον υπολογιστή μου?

Ευχαριστώ