Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ειχα βαλει τα animated icons, αλλα τα εβγαλα γιατι ελιωναν την μπαταρια του PDA2K. :worry:

nai, ta animated einai png i gifakia renamed vevaia se .wpa, kai katanalwnoun perissoteri energeia apo ta static.

to ksanapa kai den to tirw...telos to offtopic

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να μιλησουμε για το ς100 και λιγο...

τι βλακια ειναι κ νεα χαρτογραφηση κουμπιων στον νεο wmp.

εχει βρει κανεις καποια ακρη για να χαρτογραφουμε πληκτρα περαν του σταυρου;

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

PS. ΚΟΥΛΗΣ for ever !!!! :p :p :p :lol:

LOL geovass :D

Ξέρει κανείς αν η 163 rom uk διορθώνει το πρόβλημα με το backlight στα settings? Tην έχει βάλει κανείς να μου πεί αν έχει προβληματα? Τhanks

o monadikos tropos gia na kaneis assign to pliktro tou calendar p.x einai na to axristepseis apo tis rytmiseis tou buttons, na to valeis px (context menu), pragma ilithio vevaia. Mono tote mporeis na to kaneis assign apo to wmp. Den exw psaksei ti ginetai kai an mporei na ginei kati me to vito buton mapper. tha to tsekarw

Παράθεση:

Αρχικό Μήνυμα από kirileman

Ωραία όλα αυτά τα plugins και πραγματικα λειτουργούν σωστά. Παρατήρησα όμως ότι μου εξαφανίστηκε η ένδειξη του bt, Υπάρχει σχετική ρύθμιση κάπου ή να κάνω κάτι άλλο????

By the way, το wisbar ardvance σερνει το μηχανάκι...

re paidia, an den kserete na stinete programmata, rwtate prwta kai mi vgazete afthaireta symperasmata. To wisbar advance einai ena apo ta kalitera programmata gia task management kai skinning twn tray & task bars. Pio arga tha sou paei to mixanaki an den exeis task manager pou to X doulevei san close kai oxi san minimize, opws kanei to leitourgiko apo mono tou

elate opoios thelei na dei to jamaki me ola afta panw na paei sfaira.

Twra an kapoios otan stinei today plugins ta vazei sto storage kai oxi sti main memory, mi leei meta oti ftaine ta programmata

I to oti den exoume bt tray icon (afto einai egatastasi lathos ekdosis tou spb pocket plus)

I to oti den doulevoun oi ixoi (afto einai egatastasi lathos ekdosis tou wisbar advance, i monadiki pou doulevei me ppc phone edition einai i 2.0.1.12 kai mporeite na ti vreite edw

Ara kalitera na psaxnoume prin grapsoume otidipote mipws kati den kaname kala, kai meta na vgazoume symperasmata gia to kathe programma

Τώρα, τι να πω? Είναι προφανές ότι καποιοι εδω μέσα έχουν πρόβλημα επικοινωνίας, δεν μαμάνε καλά, δεν πάνε καλά τα πράγματα στη δουλεία τους, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Που να γράφαμε και για πολιτική ή ποδόσφαιρο.... Τέλος πάντως. Επειδή δεν έχω καμία όρεξη να χάνω το χρόνο μου, οτιδήποτε άλλο θελήσω να μάθω, θα το μάθω μέσω της πανάρχαιας τεχνικής της ...ανάγνωσης, άντε και των προσωπικών μηνυμάτων. Όταν καταλάβετε μερικοί πόσο....... βαριέμαι και να ολοκληρώσω τη φράση μου.

PS. ΚΟΥΛΗΣ for ever !!!! :p :p :p :lol:

Xμμμ.....

Πού το ξέρουμε όμως οτι είναι όντως Κούλης κι όχι Κουλής?? Αφού δεν έχει τόνο.

Άρα μπορεί να είναι ένα απο τα 2:

1) "Να θυμηθώ να πάρω τηλέφωνο τον κούλη να πάμε για καφέ"

ή

2) "Να θυμηθώ να περάσω απο το σπίτι της κουλής να μου δώσει κάτι χαρτιά":D

Panare οι φωτό είναι απο το Jam ή απο το LOOX?

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Xμμμ.....

Πού το ξέρουμε όμως οτι είναι όντως Κούλης κι όχι Κουλής?? Αφού δεν έχει τόνο.

Άρα μπορεί να είναι ένα απο τα 2:

1) "Να θυμηθώ να πάρω τηλέφωνο τον κούλη να πάμε για καφέ"

ή

2) "Να θυμηθώ να περάσω απο το σπίτι της κουλής να μου δώσει κάτι χαρτιά":D

Panare οι φωτό είναι απο το Jam?

Kούλης είναι παιδιά :D :D :D

ναι τα screenshots ειναι απο το jamaki :)

αλεξη για δοκιμασε με το slider mapper μηπως μπορεις να κανεις δουλεια τουλαχιστον με τα πλαϊνα πληκτρα εντασης, τοχω κανει post καμποσες σελιδες πριν

Στο site του Πουλιάδη έχει 2 cabάκια. Ένα cosmote_greece_ppc_1.0 και ένα ακόμα cosmote_sp_1.0. Ποιό από τα 2 είναι το σωστό για να περάσουμε επιτέλους τις σωστές ρυθμίσεις mms της κοσμοτέ; Είναι σίγουρα για το S100; Φοβάμαι μήπως είναι για άλλο κινητό και μας δημιουργήσει προβλήματα!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Στο site του Πουλιάδη έχει 2 cabάκια. Ένα cosmote_greece_ppc_1.0 και ένα ακόμα cosmote_sp_1.0. Ποιό από τα 2 είναι το σωστό για να περάσουμε επιτέλους τις σωστές ρυθμίσεις mms της κοσμοτέ; Είναι σίγουρα για το S100; Φοβάμαι μήπως είναι για άλλο κινητό και μας δημιουργήσει προβλήματα!

to ppc logika einai gia jam, pda2k, kai to sp gia ta imate smartphones

παιδιά πάω στο qtek.gr ,ακολουθώ τις οδηγίες για ρύθμιση του gprs αλλα και πάλι δεν συνδέεται!!

υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ρυθμίσω?

έχω usim cosmote .

επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος screensaver που να δείχνει ώρα,αναπάντητες,μηνύματα κλπ .

δεν συμφερει γιατι θα εχεις μπαταρια 0. απλα να το κλεινεις και βλεπεις λογικαβσο το φωτακι αν και δεν το εχω προσεξει.

Alex = the best!

Μάλλον μετά την εγκατάσταση του cab για ρυθμίσεις mms cosmote, φρίκαρε το weather panel. Συγκεκριμένα, στο όνομα της πόλης που έβγαινε με ελληνικούς χαρακτήρες, μου έβγαζε κινέζικα και όταν του έβαζα να ψάξει πόλη δεν έβρισκε τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκε κάποια γραμματοσειρά; Μετά από επανεγκατάσταση το πρόβλημα συνεχίζεται! Να έχουν μείνει αρχεία που πρέπει να αφαιρέσω;

Καμμιά ιδέα;

Ακόμα, μετά την εγκατάσταση του cab δε βγαίνει η αρχική οθόνη με το λογότυπο της Qtek μετά από restart αλλά μια που λέει cosmote i-mate.

Πώς΄μπορώ να επαναφέρω την αρχική; Ελπίζω να μη χρειάζεται format, αλλά ξέρει κανείς αν/πώς γίνεται;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλησπέρα σε όλους!!!

Διαβάζω εδώ και ώρες ( 3,5 - 4 περίπου!!! ) από την αρχή αυτό το thread που αφορά το Jam ή S100 ή όπως αλλιώς

το ονομάζει κάθε κατασκευαστής και εκτός από το να αντλήσω τις πάρα πολύ καλές και ενημερωτικές πληροφορίες σας πήρα και μια μεγάλη ζαλάδα...

Επειδή μου έχει αρέσει πολύ και δεν παίζει μετρητό, μπορεί κάποιος να μου πει από που μπορώ να το

αγοράσω πιο φθηνά με πιστωτική (εσωτερικό ή εξωτερικό)

Να διευκρινίσω ότι με ενδιαφέρει να μπορεί να δεχτεί ελληνικό μενού και κυρίως να μπορώ να γράψω ελληνικά στα SMS.

Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει και το τι παίζει με το τελωνείο?

Τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω τζάμπα λεφτά? Τι έχετε κάνει εσείς σε ανάλογες περιπτώσεις?

Σε περίπτωση που μου ζητήσουν λεφτά γιατί ποσό μιλάμε περίπου και που τα πληρώνεις?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...

Δεν έχουν web designer στον Πουλιάδη; Μήπως θέλουν να κάνουν και σύνδεση telnet οι χρήστες; :down:

Να 'ναι καλά ο πουλιάδης!!

Αν περιμέναμε από την ace hellas....

Οι ρυθμίσεις άψογες!!

Επιτέλους έχω mms kai internet !!!!!

Ευχαριστώ. :D

Μάλλον μετά την εγκατάσταση του cab για ρυθμίσεις mms cosmote, φρίκαρε το weather panel. Συγκεκριμένα, στο όνομα της πόλης που έβγαινε με ελληνικούς χαρακτήρες, μου έβγαζε κινέζικα και όταν του έβαζα να ψάξει πόλη δεν έβρισκε τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκε κάποια γραμματοσειρά; Μετά από επανεγκατάσταση το πρόβλημα συνεχίζεται! Να έχουν μείνει αρχεία που πρέπει να αφαιρέσω;

Καμμιά ιδέα;

Ακόμα, μετά την εγκατάσταση του cab δε βγαίνει η αρχική οθόνη με το λογότυπο της Qtek μετά από restart αλλά μια που λέει cosmote i-mate.

Πώς΄μπορώ να επαναφέρω την αρχική; Ελπίζω να μη χρειάζεται format, αλλά ξέρει κανείς αν/πώς γίνεται;

ο πιο ευκολος τροπος ειναι hard reset και επαναφορα του τελευταιου backup.

Alex = the best!

Καλησπέρα σε όλους!!!

Διαβάζω εδώ και ώρες ( 3,5 - 4 περίπου!!! ) από την αρχή αυτό το thread που αφορά το Jam ή S100 ή όπως αλλιώς

το ονομάζει κάθε κατασκευαστής και εκτός από το να αντλήσω τις πάρα πολύ καλές και ενημερωτικές πληροφορίες σας πήρα και μια μεγάλη ζαλάδα...

Επειδή μου έχει αρέσει πολύ και δεν παίζει μετρητό, μπορεί κάποιος να μου πει από που μπορώ να το

αγοράσω πιο φθηνά με πιστωτική (εσωτερικό ή εξωτερικό) .

Apo eswteriko proteino na deis sto e-shop kai sto play247

Να διευκρινίσω ότι με ενδιαφέρει να μπορεί να δεχτεί ελληνικό μενού και κυρίως να μπορώ να γράψω ελληνικά στα SMS.

Otan les ellhniko menou ti enoeis ?

An enoeis exelinismeno plhrws tote pas se lysh qtek me kostos gyrw sta 60 euro parapanw an thn pareis san syskevh meion tou qtek einai oti exei kleidwmenh rom kai to problhma me ta mms settings ths Cosmote (lene oti o Pouliadis anevase settings swstes) Einai ?.

Gia ellhnika sms an pareis qtek no prob at all an pareis jam tote xreiazese ton resco keybord predifine greek (pm me na ston steilw)

Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει και το τι παίζει με το τελωνείο?

Τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω τζάμπα λεφτά? Τι έχετε κάνει εσείς σε ανάλογες περιπτώσεις?

Σε περίπτωση που μου ζητήσουν λεφτά γιατί ποσό μιλάμε περίπου και που τα πληρώνεις?

Me to telwneio ti na sou pw opou se broun sou koboun to kefali an den exeis ton tropo sou xechnato eipame apo eswteriko na to pareis.

Proteinw loipon h na pareis to i-mate jam apo play247 (pio fthhno) gia na exeis kai thn eggyhsh tu pouliadh .

An thes ellhniko menou toso poli tote qtek apo plaisio to opoio exei kai to kalo ths epixorhghshs me nea syndesh .

Afta ta oliga .... :cool:

ο πιο ευκολος τροπος ειναι hard reset και επαναφορα του τελευταιου backup.

Allos enas tropos an den exeis teleftaio backup

Apegatastash toy weatherpanel katahrisma ths registry apo ta kleidia tou kai steisimo apo thn arxh ....

Το hard reset πώς γίνεται;

Η αρχική οθόνη της Qtek (logo) μετά από restart πώς επαναφέρεται; Διότι μετά τις ρυθμίσεις του Πουλιάδη, μου βγάζει μια λευκή οθόνη που γράφει cosmote και i-mate. Είναι λίγο εκνευριστικό όταν δεν έχεις το i-mate!

Βολταίρος

το κουμπι power + soft reset μαζι

tnx Alexkass! Μόλις το έκανα! Ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί φρίκαρε το S100 μου. Το πρόβλημα όμως με την αρχική οθόνη παραμένει: cosmote i-mate! Αυτό λογικά είναι ένα startup logo. Από πού το πειράζεις; Ξέρεις; Θέλω να επαναφέρω το αρχικό της Qtek!

Βολταίρος

tnx Alexkass! Μόλις το έκανα! Ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί φρίκαρε το S100 μου. Το πρόβλημα όμως με την αρχική οθόνη παραμένει: cosmote i-mate! Αυτό λογικά είναι ένα startup logo. Από πού το πειράζεις; Ξέρεις; Θέλω να επαναφέρω το αρχικό της Qtek!

to logo tis arxikis othonis legetai splashscreen, an to allakseis pernwntas kapoio cab, p.x. cosmote imate, afto diatireitai kai meta apo to hard reset. Yparxei tropos na to allakseis pernwntas ksana allo splashscreen.cab. Edw tha vreis original imate, original qtek kai plain winmobile2003 splashscreens, gia na valeis ;)

pragmatika pantos... mias kai eixa mikri epafi me ppc... to compact einai apistefto...

exo stamatisei na grafo edo logo ipervolikis prosopikis douleias...

alla diavazo kathimerina ti ginete... kai tha po apla ena pragma...

XASIMO!!!!

otidipote symbian paei na sigrithei me to compact einai apla asxetosini 'i paropidismos! :)

filakia!

thanks katsj gia ton xrono sou stin "metatropi" :)

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2