Napoli Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 γινεται. απλα βαλε τα bt tools 1.2 ... μια σελιδα πισω τα εγραψα... dwse mas ena link an sou einai eukolo Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 kala tora skilo mpredeytika :wacko: :confused: :blink: loipon an katalaba kala. tha balo ta bt 1.2 tools sto pc kai tha mporo na kano sync meso bt. kai oti to katebato to parapano einai aplos gia na doylepsei to bt. sosta? pantos ego poy to pira persi to bt adapter ths widcom (poy an den kano lathos eksagorastike apo kapia allh etairia) kai den eixa provlhma sto install. an katalaba kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 τα βτ τουλς 1.2 ειναι για το ππσι και οχι για το πισι. λινκ πρεπει να υπαρχει καποιες σελιδες πιο πριν. δεν το εχω ευκαιρο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Η Qtek Rom μπαινει σε T-Mobile MDA Compact; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 ebala ta bt tools Version 1.1.0.0 pou vrika stin selida: http://www.bluetooth.jazztel.es/index_e.html ego pato start ekei se ena meros sta bt settings alla mou lei kati vlakeies poy den katalabaino. mipos yparxei kanenas na mas pei pos ginetai giati tha kopso fleva :lol: . ante o tyxeros aytos tha toy stisoyme agalma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linos80 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Η Qtek Rom μπαινει σε T-Mobile MDA Compact; :) Ναι, μπαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 prospathontas na ftiakso ta bt tools ekei poy paei na moy deiksei ta available profiles moy ta deixnei gia ena dekato toy deuteroleptoy kai amesos meta me pigainei sto display name. giati???????? ola ayta ta leei kata gramma sto site: http://www.howardforums.com/showthread.php?s=&threadid=544932 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Το πρόβλημα με την αστοχία του "μπλεδοντιού" λύθηκε; Αν θέλετε, πείτε τη λύση δημοσίως γιατί το θέμα αφορά όλους και όχι μόνο έναν για να αντιμετωπιστεί μέσω προσωπικών μυνημάτων. Επι τη ευκαιρία, δεν χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά απλά ένα κλείσιμο της συσκευής ακολουθούμενο από άνοιγμα μέσω του σχετικού πλήκτρου στη δεξιά όψη της για να λειτουργήσει, όταν διαπιστώσετε ότι δεν ενεργοποιείται. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν προσπαθήσει κανείς να ενεργοποιήσει τη λειτουργία του "μπλε δοντιού" αμέσως μετά από το "ξύπνημα" της συσκευής. (μετάφραση: to thema toy bt lithike? De lete kai se mas ti ginetai anti na antallasete pm? BTW, den xreiazetai soft reset alla ena power off kai amesos meta ena power on me to koumbi deksia otan deite oti den paizei. To bug emfanizetai otan pate na to energopoieisetei amesos meta apo ena power on.) kane move to arxeio STK sthn storage kai kane soft reset Dokimase to BT kai xana epanefere to arxeio pou metakinhses sthn arxikh tou thesi (windows\startup) PAli softreset kai des an sou bgazei to idio problhma.. Diaforetika sthse kapoion startup manager (den exw asxolithei gia na xerei poion alla to Battery Pack Pro blepei ta programmata pou exeis kai analoga ta vazei me thn katallilh seira) kai allaxe thn seira ekinhshs twn efarmogwn tou startup. -------------------- Den doulepse me tin proti lisi kai egkatastisa to battery pack pro gai na do an ftiaxei tha doume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 ΕΛΕΟΣ! τι γραφουμε τοσες σελιδες; οχι δεν μπαινει! χριστος και παναγια. οσο για τα bt tools ειναι απλο. κανεις γνωριμη συσκευη το πισι σου (αν το ειχες ηδη το σβηνεις και το ξανα κανεις) και οταν το κανεις σε ρωταει τι θελεις να το κανεις και τσεκαρεις το active sync. μετα τσεκαρεις την σωστη κομ στο προγραμμα συγχ. (βλεπεις ποια ειναι η θυρα που κανει συνδεση το ς100 με το πισι σου -το βλεπεις στις ιδιοτητες της συσκευης @ my bluetooth places ). μετα πας στην εφαρμογη για συγχ. στο ππσι (στα προγραμματα) την τρεχεις και στις επιλογες κατω επιλεγεις connect to.... <pc name>. ετοιμος :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Αlexkass με ενα update της rom και ενα hard reset εφτιαξε το Τ9...!Επιτελους. Ειναι παρα μα παρα πολυ ευχρηστο! Υπαρχει καποιο προγραμματακι για ζωγραφικη? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 το RAZR εγινε razor... το SX1 εγινε sexy... το S100 μηπως να γινει "σκατο"; :ζντουπ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 το RAZR εγινε razor... το SX1 εγινε sexy... το S100 μηπως να γινει "σκατο"; :ζντουπ: ενα σκατο που πολυ θα θελες να αποκτησεις :X :p Σχετικά με το bt, έβαλα το STK τελευταίο στη σειρά εκκίνησης και περιμένω να δω πότε θα κολλήσει. .... και μετά απο μια ώρα, ακόμα να κολλήσει! Επίσης, ωραιότατο πρόγραμμα είναι και το mbutton. Έβαλα μια καινούρια έκδοση (νομίζω ότι είναι καινούρια η v.1,8) και την βρίσκω πολύ καλή, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κρασάρει και κλείνει όταν ανοίξεις καμιά δεκαριά προγράμματα μαζί και το ότι δεν λειτουργεί το "open on startup" της εφαρμογής. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 το RAZR εγινε razor... το SX1 εγινε sexy... το S100 μηπως να γινει "σκατο"; :ζντουπ: auth h teleutaia m@l@ki@ poy afises poy kolaei giati den katalaba :worry: :confused: :blink: :wacko: by the way gia to bt. re seis to bt tools ypostrizete apo to jam? giati exo ta 2 ekseis provlhmata: 1 otan kano ola osa prepei se mia fash emfanizetai to available profiles gia na epilekso active sync kai eksafanizete se ligotero apo dekata toy deuteroleptoy xoris na prolabo na epilekso. 2 to entelos antitheto :blink: ftanei sto available profiles epilego to active sync alla to symadi cursor window auto to symadi poy girizei giro giro den stamataei pote diladi gia ta prota pente lepta poy perimena :confused: anarotieme pos kratithika kai den to ekana xilia kommatia. ekeini th stigmh moy rthe na to petakso ston toixo kai na toy trexoyn ta zoymia :wacko: giati????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Καλησπερα, το S100 μου μπλοκαρησε ξαφνικα. Το χρησιμοποιω με ενα handfree BT Motorola 810 εδω και ενα μηνα και κανενα προβλημα. Ξαφνικα σημερα ενω το hanfree δουλευει μια χαρα ταυτοχρονα λειτουργει και το ακουστικο και το μικροφωνο του s100. Ειναι λιγο σπαστικο και δεν μπορω να επικοινωνησω με την ACE. Εκανα και softreset. Λυση? Και κατι ακομα, το wizbar 2 εχει ενδειξη σηματος με καποιο τροπο? Το intellipad εχει ελληνικο skin? Ευχαριστω ....... Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Όταν χρησιμοποιείτε τα ακοyστικά που υπήρχαν στο πακέτο για να κάνετε κλήσεις, η ενταση του ήχου είναι υψηλή ή χαμηλή? Γιατι εγώ, ενώ έχω βάλει σε όλες τις επιλογές την μέγιστη ένταση, ίσα ποy ακούω τον άλλον... Τι μπορεί να συμβαίνει?? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 λογικα προβλημα στα ακουστικα. εγω αν το κανω αυτο θα κουφαθω. εβαλες στο φουλ και την τριτη επιλογη εντασης εντος κλησης; Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Ναι, και οι τρείς επιλογές στο μέγιστο. Όταν παίζει μουσική/βίντεο/οτιδήποτε άλλο τότε ναί, με ξεκουφαίνει, άρα τα ακουστικά είναι οκ. Αλλά όταν πάρω κάποιον τηλέφωνο ίσα που τον ακούω... Χρησιμοποιώ το PhonePlus... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 εγω δεν το χρησιμοποιω αλλα δε νομιζω να εχει διαφορα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Ρε παιδια μηπως μ'ολα αυτα που ακουγονται δεν αξιζει τελικα η αγορα του?Μπορει καποιος να με κατευθυνει υπευθυνα? 'Στω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfilos Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Παιδιά καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς αν το S100 σε άσχετα χρονικά διαστήματα αλλάζει την ώρα? Δεν ξέρω αν φταίει το πρόγραμμα Mocha Telnet που έχω βάλει ή κάποια ρύθμιση που δεν μπορώ να καταλάβω αλλά μου πηγαίνει η ώρα 2 ώρες μπροστά σε ακαθόριστες στιγμές. Όποιος έχει καμία ιδέα ας μου πεί Παράθεση Μάριος Φίλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Παιδιά καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς αν το S100 σε άσχετα χρονικά διαστήματα αλλάζει την ώρα? Δεν ξέρω αν φταίει το πρόγραμμα Mocha Telnet που έχω βάλει ή κάποια ρύθμιση που δεν μπορώ να καταλάβω αλλά μου πηγαίνει η ώρα 2 ώρες μπροστά σε ακαθόριστες στιγμές. Όποιος έχει καμία ιδέα ας μου πεί Το s100 είναι το καλύτερο :) 'λω... μάλλον φταίει το πρόγραμμα που έχεις βάλει και σου αλλάζει την ώρα...εμένα ποτέ δ εμου το έχει κάνει Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 κανενα ππσι δεν αλλαζει μονο του την ωρα εκτος και αν ειναι χρονικα αναγκαιο (μικρη μεγαλη εσπερα). ποιο προβληματα λες; το καθε ππσι εχει τα κουμπια του. οταν το 90% των χρηστων του ειναι αρχαριοι λογικο δεν ειναι να παρουσιαζονται μικρα προβληματα; που καιρο με τον καιρο θα εξαφανιζονται. α! ηρθε η θηκη :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxxppc Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 To πρόβλημα που εμφανίζεται με το BTTools που εξαφανίζεται αμέσως δηλαδή ο θόνη με τα profiles που μπορείτε να επιλέξετε, λύνεται πολύ ευκολα ως εξής. Την ώρα που έχετε κάνει το paring με την άλλη συσκευή bt, εμφανίζεται για κλάσμα του δευτερολεπτου η επίμαχη οθόνη. Στην ουσία δεν έχει εξαφανιστεί, απλά δεν φαίνεται. Πηγαίνετε στη μήμη, τρέχοντα προγράμματα και θα το δείτε, πατήστε ενεργοποίηση και θα εμφανιστεί το εν λόγω παράθυρο για να κάνετε την επιλογή σας. Το δικό μου το ερώτημα είναι γιατί, αναφέρετε συνέχεια την έκδοση 1.2, ενώ η τελευταία έκδοση που υπάρχει είναι η 1.1.0.0 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 νομιζω οτι υπαρχει μια μπετα 1.2 τελικα το εφτιαξες; εμενα δεν μου παρουσιαζει αυτο το προβλημα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napoli Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 loipon meta apo thn politimi boh8eia tou Minotavrs efiaksa kai egw to BT nase kala file thnxs :) Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts