ngel Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Γειά σας και από μένα... Μετά από καιρό είμαι πάλι με win device... μήπως μπορεί κάποιος να μου θυμήσει το registry hack για να στείλουμε όλα τα e-mail από τη main memory στην storage card...;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Γεια χαρα παιδια Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να δημιουργεις εικονιδια-συντομευσεις προγραμματων πανω στην επιφανεια εργασιας? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 bebaiws! wisbar advance kai to desktop plugin :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 ευχαριστω druides Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Ο TCPMP είναι για το PPC, για το PC τα παίζει σίγουρα το QuickTime Υπάρχει και έκδοση του TCPMP για το PC :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Έχω το S100 με την τελευταία rom της Ace Hellas... Μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη που θα έπρεπε να δοκιμάσω...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Προς Zografos: Πού μπορώ να βρω αυτή τη βάση στήριξης για το S100; Κάποιο ελληνικό eshop; Πόσο κοστίζει; Κάποιο link; Ευχαριστώ πολύ! Και μία ερώτηση προς τους φίλους/φίλες του forum: Απέκτησα πρόσφατα ένα BT modem της Billionton και δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει με το S100. Πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο ειδικό software ή γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις των συνδέσεων στη συσκευή; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Υπάρχει και έκδοση του TCPMP για το PC :) Δεν το ήξερα! :O Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 βρε παιδιά, έχω πρόβλημα, οταν πέρνω τηλέφωνο ή με πέρνουν ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούνε (με άλλα λόγια γιόκ μικρόφωνο και ακουστικό) καμμιά ιδέα; έκανα reset, soft reset αλλά τίποτα ... καμμία περίπτωση να αποφύγω το service? με bluetooth δουλεύει ..:cry: :cry: Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 βρε παιδιά, έχω πρόβλημα, οταν πέρνω τηλέφωνο ή με πέρνουν ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούνε (με άλλα λόγια γιόκ μικρόφωνο και ακουστικό) καμμιά ιδέα; έκανα reset, soft reset αλλά τίποτα ... καμμία περίπτωση να αποφύγω το service? με bluetooth δουλεύει ..:cry: :cry: Mhpws sou epese katw kai efage kamia soupa ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 βρε παιδιά, έχω πρόβλημα, οταν πέρνω τηλέφωνο ή με πέρνουν ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούνε (με άλλα λόγια γιόκ μικρόφωνο και ακουστικό) καμμιά ιδέα; έκανα reset, soft reset αλλά τίποτα ... καμμία περίπτωση να αποφύγω το service? με bluetooth δουλεύει ..:cry: :cry: Αν δεν σου επεσε τοτε μπορει να εχει κολησει σε hands-free mode. Δοκιμασε να βαλεις και να βγαλεις τα handsfree αποτομα και προσπαθησε να κανεις μια κληση μηπως και φτιαξει. Αλλιως μαλλον το θελει το service του και μαλιστα συντομα. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα αλλα μονο με το ακουστικο. Το πηγα στο Γερμανο ο ΒΛΑΚΑΣ και ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 20 ΜΕΡΕΣ!!! Μακρια απο το Γερμανο, επικοινωνησε κατευθειαν με την ACE. Ευχομαι να πανε ολα καλα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αν δεν σου επεσε τοτε μπορει να εχει κολησει σε hands-free mode. Δοκιμασε να βαλεις και να βγαλεις τα handsfree αποτομα και προσπαθησε να κανεις μια κληση μηπως και φτιαξει. Αλλιως μαλλον το θελει το service του και μαλιστα συντομα. Τελικά, για καλή μου τύχη ήταν μόνο το hands free :rolleyes: φτηνά την γλύτωσα (αν και ισχύει για 2 χρόνια η εγγύηση) Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 paidia, exw to imate jam k exei 2-3 mikres gratzounies stin prosopsi. kserei kaneis an i ace tha dextei na tou valei ta kapakia tou s100 k an nai, poso paei peripou? enallaktika, an tis agorasw monos mou, i egkatastasi tha me paidepsei? euxaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 παιδιά, κάτι cabακια με τις ρυθμίσεις για vodafone + ala carte που τα βρίσκουμε; τα είχα κατεβάσει παλιά, αλλά μετά από κάποιο προβληματακι με το σκληρό τα έχασα.. Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 afou manual oi rithmiseis perniountai mesa se 1 lepto! pantos an ta vreis! steilta mou sto mail mou! :) :) (an iparxoun kai gia oles tis etairies akomi kalitera!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavritanos Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Καλησπέρα!!! μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα πρόγραμμα εξομοίωσης του pocketpc στα windows xp??? θέλω να βλέπω τα προγράμματα πριν τα εγκαταστήσω ! σας ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos73 Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 δεν νομίζω ότι θα βρεις κάπου ευκολα ... Πωλειται σφραγισμένη SD/MMC 2GB για s100 , s200 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Καλησπέρα!!! μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα πρόγραμμα εξομοίωσης του pocketpc στα windows xp??? θέλω να βλέπω τα προγράμματα πριν τα εγκαταστήσω ! σας ευχαριστω προκαταβολικα! Μάλλον θέλεις κάτι σαν και αυτό. Ο εξομοιωτής παρέχεται μέσω των εργαλείων ανάπτυξης της Microsoft για Windows Mobile. Αν δεν έχεις σχέση με προγραμματισμό ίσως να μην είναι και το πιο εύκολο να τον εγκαταστήσεις και χρησιμοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Μάλλον θέλεις κάτι σαν και αυτό. Ο εξομοιωτής παρέχεται μέσω των εργαλείων ανάπτυξης της Microsoft για Windows Mobile. Αν δεν έχεις σχέση με προγραμματισμό ίσως να μην είναι και το πιο εύκολο να τον εγκαταστήσεις και χρησιμοποιήσεις... Ναι αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να τρέχει εφαρμογές εκεί. Ο εξομοιωτής αυτός εξομοιώνει x86 επεξεργαστή οπότε δεν θα τρέξει καμία εφαρμογή που έχει ήδη γίνει compile για ARM (οι περισσότερες εφαρμογές που κυκλοφορούν σήμερα) Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Iparxi afti i dinatotita? epidi ida qtek 2020 me wm5....:wacko: signomi alla ime ligo asxetos...:D :O Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 βασικα αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει για το s100. Ισως, λεω ισως, βγει κατι για το s100 στο αμεσο μελλον. Wm5 εχει βγει εκτος απο το 2020 και στο 9090. Οι εκδοσεις αυτες ομως, καθοτι τα wm5 δεν ειναι κανονικη αναβαθμιση απο εταιρια, εχουν καποιες ασυμβατοτητες και bugs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scipii Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Στο Imate jam όταν γράφω SMS στα Ελληνικά το μύνημα μπορεί να περιέχει μόνο 70 χαρακτήρες,ενώ στα Αγγλικά 160. Πώς μπορώ να κάνω και με το Ελληνικό πληκτρολόγιο να έχω 160? Ευχαριστώ ΥΓ:Αγγλικά Windows2003 και το πληκτρολογιο μου είναι το ManosKeyboard που βρήκα free από το net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavritanos Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 τον εχει δοκιμασει καποιος αλλος? πιστευω οτι ειναι κατι που αξιζει να το αναλυσουμε!! θα γλιτωσουμε ταλαιπωρια απο ασκοπα reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavritanos Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 sorry για τον emulator μιλουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Καλημέρα παιδιά... Μόλις πήρα το πρώτο μου Windows Mobile S100 και έχω μπλέξει. Αρχικά μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί ενώ βλέπει τα mp3, δεν τα παίζει ως ringtones? Πως μπορώ να συνδεθώ μέσω Active Sync με σταθερο internet - με ή χωρίς καλώδιο; Tnx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts